08 Ocak 2009, Perşembe 13:07:41

Pegasus'tan yeni yıl kampanyası

Pegasus Havayolları'nca, yurtiçi ve yurtdışındaki tüm uçuş hatlarında seferlerin, Ocak ayı sonuna kadar "her şey dahil" 39.99 TL'den başlayan fiyatlarla yapılacağı bildirildi.
  • 23 ocak 8şubat tarihleri için aldığım biletlere 216TLödüyorum. Şimdi kampanya var bizim zararımızı geriye kim ödeyecek.önceden alıyoruz fiatlar uygun diye şimdi ne olacak. Birde pegasus kartımız var.Bu durum çok üzücü . Lütfen zararımızı geri iade edin.
  • haber düzeltilsin lütfen sadece yurtiçi uçuşlar deniliyor
  • Koca uçakta 2 adet 39 YTL'lik koltuk koyduklarından parayı geri almanız mümkün değil.Soğuk su isterseniz verebilirler belki!
  • Dün İzmirden İstanbula uçtum ama fiati 39.99 değil daha fazla idi. Bu durumda ödediğim fark acaba bana geri ödenecekmi ?

Pegasus Havayolları'ndan yapılan açıklamada, kampanya ile yurt içi ve yurt dışındaki tüm uçuş noktalarına her şey dahil 39.99 TL'den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunulduğu ve Sabiha Gökçen Havaalanı'nda yer alan kısa süreli Pegasus otoparkının 72 saat süreyle ücretsiz kullanılabileceği belirtildi.

Ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında biletlerin "www.flypgs.com" internet adresinden temin edilebileceği kaydedildi.

Pegasus'tan yeni yıl kampanyası

Yorumlar

gül ~ 15 yıl önce
23 ocak 8şubat tarihleri için aldığım biletlere 216TLödüyorum. Şimdi kampanya var bizim zararımızı geriye kim ödeyecek.önceden alıyoruz fiatlar uygun diye şimdi ne olacak. Birde pegasus kartımız var.Bu durum çok üzücü . Lütfen zararımızı geri iade edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sx ~ 15 yıl önce
haber düzeltilsin lütfen sadece yurtiçi uçuşlar deniliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
39 ~ 15 yıl önce
Koca uçakta 2 adet 39 YTL'lik koltuk koyduklarından parayı geri almanız mümkün değil.Soğuk su isterseniz verebilirler belki!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALTIN ~ 15 yıl önce
Dün İzmirden İstanbula uçtum ama fiati 39.99 değil daha fazla idi. Bu durumda ödediğim fark acaba bana geri ödenecekmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000