13 Aralık 2016, Salı 10:45:29

Pegasus'tan yeni kampanya

Pegasus Hava Yolları yeni kampanyasıyla yurt içinde seçili 28 noktaya 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunuyor.
  • acentalara havagazi son dönemdeki yapilanlar acenta bitirme yolunda
  • Etmediğimiz laf kalmıyor alinin şirketine hatta davalık olanlar bile varda yinede ülkeyi tek havayolunun tekelinden kurtardılar insanlar uçak ile tanıştı ne yalan söyleyeyim, tebrikler!
  • Bedava olsa yine binnen, acaba bu biletin bu kadar ucuz sata bilmesi icin kac kisinin kani emiliyor.

Pegasus Hava Yolları yeni kampanyasıyla yurt içinde seçili 28 noktaya 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunuyor. Biletini 13-16 Aralık 2016 tarihleri arasında alan Pegasus misafirleri 7 Şubat – 25 Mart 2017 tarihlerinde yurt içinde yapacakları seyahatlerde 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçacaklar.

Kampanyaya katılmak isteyen Pegasus misafirleri biletlerini 13-16 Aralık tarihlerinde www.flypgs.com‘dan, mobile.flypgs.com veya Pegasus Mobil Uygulamaları’ndan alabilecekler. Misafirler, kampanya ile ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşabilirler.

Pegasus'tan yeni kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

acenta ~ 7 yıl önce
acentalara havagazi son dönemdeki yapilanlar acenta bitirme yolunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenta55 ~ 7 yıl önce
Acenta olarak mecbur kalmadikca yolcu vermemeye calis sende o zaman. Gelirleri azaldimi farki anlarlar :)
rumuz ~ 7 yıl önce
Etmediğimiz laf kalmıyor alinin şirketine hatta davalık olanlar bile varda yinede ülkeyi tek havayolunun tekelinden kurtardılar insanlar uçak ile tanıştı ne yalan söyleyeyim, tebrikler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katılıyorum ~ 7 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum. Pegasus olmasa malum şirketteki rant ve yeşil sevici yobazlar bugün bizi sögüşlemenin dibine vuruyor olurlardı. Tam arjantin gibi olurduk. çok uçmasamda seni çok çok seviyorum. senin sayende düzinelerce ülke gördüm.
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Bedava olsa yine binnen, acaba bu biletin bu kadar ucuz sata bilmesi icin kac kisinin kani emiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakın binme ~ 7 yıl önce
Binmeki biz binelim
Gurbetçi şaban ~ 7 yıl önce
Şaban kardeş işine gelmiyorsa binme! İşine gelmiyorsa çalışma! İşine gelmiyorsa biletini satma! Pgs ye tşk et sayesinde yorum yazıyorsun .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000