06 Temmuz 2017, Perşembe 11:35:09

Pegasus'tan yeni hizmet

Herkese göre bir uçuş paketi sunarak uçmayı kolay ve avantajlı hale getiren Pegasus Hava Yolları, Business Flex uçuş paketiyle misafirlerine ekstra konforlu ve esnek bir seyahat sunuyor.
  • Yeni hizmet guzel mesaj lasma yontemi yandaslar ananas partileri bitti AMA hizmet bitmez demek istiyor herhalde ...
  • Pegasus son gaz devam ediyo (:
  • Pegasus nezaman fresh pilot alacak biri cikip aciklama yapsin lutfen.Sabah aksam pegasusun alimlarini takip ediyorum.
  • pegasus yapma ya daha da lütfen sen sessiz sessiz uç gel işte komik olma:))
  • Sayın pegasus. Acilen bu parlak fikirlerin üreticisini işten çıkart. Yoksa buralarda millete malzeme olmaya devam edersin. Lütfen komik olmayın.
  • 15kg 20kg bagaj hakkı ile business kelimesini anca Pegasus aynı cümle içinde kullanır zaten. Pegasusun business ı olsa olsa sıradan havayollarının ekonomi sınıfı gibi olur.
  • Ben çok uzun süre pegasus la uçtum kibrisa ama şimdi o uçak değişme beni soğuttu çok zor oldu onun için artık gidemem direkt uçacam kibrisa çünkü bu durum benim gibi çoğunu üzdü .....inşallah bir gözden geçirirler iyi bişey olur ....
  • SEN ONCE NORMALI BECERDE BISNISA SIRA GELSIN,, MILLETI YEMEYIN
  • Pegasus önce müşteri hizmetlerini ücretsiz yapsın, iki sene önce ücretli de olsa aradığım halde hala vergimi iade edecekler..
  • İşlem ücretsiz ama geriye kalan herşey ücretli 1. Düşük fiyatlı biletle değiştirirsen aradaki farkı vermiyorlar değişiklik ücretsiz ama :) 2. İptal edersen bilet ücreti iade edilio, farklı kalem olarak geçen diğer hizmetler iade edilmior mesela flex hizmeti dahil yaklaşık 280tl ye aldığınız bilet için 175 tl gibi bir rakam iade ediyorlar. Evet iptal değişiklik ücretsiz güzel Türkçemizi iyi kullanıyorlar.

Herkese göre bir uçuş paketi sunarak uçmayı kolay ve avantajlı hale getiren Pegasus Hava Yolları, Business Flex uçuş paketiyle misafirlerine ekstra konforlu ve esnek bir seyahat sunuyor. Business Flex’i tercih eden Pegasus misafirleri; cezasız bilet değiştirme ve bilet iptal hakkı, yurt içi uçuşlarda 15 kg, yurt dışı uçuşlarda 20 kg bagaj hakkı, 12 kg kabin bagajı ve koltuk seçme (ekstra diz mesafesi dahil) gibi seyahat deneyimini kolaylaştıran ek hizmetlerin tümüne %50’ye varan indirimle sahip oluyor.

Pegasus Hava Yolları, ihtiyaçlara, uçuş alışkanlıklarına ve farklı fiyat seçeneklerine göre oluşturduğu 4 akıllı uçuş paketiyle, misafirlerinin ihtiyaçları kadarını ödeyerek konforlu ve esnek bir seyahat yaşamalarına olanak sağlıyor. Pegasus’un Süper Eko, Eko, Avantaj ve Business Flex uçuş paketleriyle ilgili detaylı bilgilere http://www.flypgs.com/seyahat-hizmetlerimiz/diger-seyahat-hizmetlerimiz/ucus-paketleri sayfası üzerinden ulaşılabiliyor.

Pegasus'tan yeni hizmet

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Hizmet Ananas ~ 7 yıl önce
Yeni hizmet guzel mesaj lasma yontemi yandaslar ananas partileri bitti AMA hizmet bitmez demek istiyor herhalde ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AyNa ~ 7 yıl önce
Pegasus son gaz devam ediyo (:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 7 yıl önce
Pegasus nezaman fresh pilot alacak biri cikip aciklama yapsin lutfen.Sabah aksam pegasusun alimlarini takip ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine hüsran yine hüsran:)) ~ 7 yıl önce
pegasus yapma ya daha da lütfen sen sessiz sessiz uç gel işte komik olma:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acil ~ 7 yıl önce
Sayın pegasus. Acilen bu parlak fikirlerin üreticisini işten çıkart. Yoksa buralarda millete malzeme olmaya devam edersin. Lütfen komik olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
15kg 20kg bagaj hakkı ile business kelimesini anca Pegasus aynı cümle içinde kullanır zaten. Pegasusun business ı olsa olsa sıradan havayollarının ekonomi sınıfı gibi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayla ~ 7 yıl önce
Ben çok uzun süre pegasus la uçtum kibrisa ama şimdi o uçak değişme beni soğuttu çok zor oldu onun için artık gidemem direkt uçacam kibrisa çünkü bu durum benim gibi çoğunu üzdü .....inşallah bir gözden geçirirler iyi bişey olur ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 7 yıl önce
SEN ONCE NORMALI BECERDE BISNISA SIRA GELSIN,, MILLETI YEMEYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 7 yıl önce
Pegasus önce müşteri hizmetlerini ücretsiz yapsın, iki sene önce ücretli de olsa aradığım halde hala vergimi iade edecekler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İptal değişiklik ücretsiz mi :)) ~ 7 yıl önce
İşlem ücretsiz ama geriye kalan herşey ücretli 1. Düşük fiyatlı biletle değiştirirsen aradaki farkı vermiyorlar değişiklik ücretsiz ama :) 2. İptal edersen bilet ücreti iade edilio, farklı kalem olarak geçen diğer hizmetler iade edilmior mesela flex hizmeti dahil yaklaşık 280tl ye aldığınız bilet için 175 tl gibi bir rakam iade ediyorlar. Evet iptal değişiklik ücretsiz güzel Türkçemizi iyi kullanıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000