05 Aralık 2012, Çarşamba 09:47:58

PEGASUS'TAN YENİ BİR HİZMET DAHA

‘Zamanında ve kaliteli hizmet’ felsefesiyle büyümeye devam eden Pegasus Kargo, Aralık ayından itibaren müşterilerine sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor.
  • bu kadar çok çekiştireceğinize birde dönüp kendinize bakın , 2 kardeş alın teriyle gelmiş oraya eğer siz onlardan daha iyi olsaydınız siz başkan olurdunuz demek ki aynı yerde sayıklamaktan başka yapabildiğiniz birşey yok!
  • Turkiye'de kac tane ersoy kac tane alpa soyismi var ???? sallasan ersoy bulursun ama ya alpa??? ayrica bunlarin kardes olduklari da diger yorumdan anlasildi...ayrica ha ucus isletme ha operasyon bilmem ne baskani..ne fark eder? sonucta baskan!!! bulent ersoy akrabansa aman dikkat et ... bir de kardeslerin emek ve alinteri ile bir yerlere geldiklerini yazan arkadas ta yagcilikta muthis basarili demek bayagi bir cikari var aynen devam masallah!!!!
  • Abisi thy'de bilmem ne baskani kardesi pegasus'ta kargo direktoru..eminim ki ikisi de torpilsiz,desteksiz o mevkilere gelmislerdir!! gerci abisi icin fetocu dedikodulari ayyukta ama...
  • PGS asil SAW'i rayli ssteme baglamali. Co müsteri kaybediyorlar Bagdat caddesi, erenköy, göztepe taraflarindan. Metrobüs ile Atatürk'e gecmek daha kolay oluyor SAW'in trafigi ile karsilastirilinca. Yapilacak is cok basit. Ya en yakin tren istasyonuna bir tramvay hatti dösettireceksiniz veya otobüs servisi koyacaksiniz. Bunu hala düsünemiyor olmalari cok olumsuz.
  • pgs e kargo veren yok ki hemen hemen sifir ataturke ne tasiyacak
  • bu arkadas thy ucus isletme baskani alpa kaptanin akrabasi mi acaba??? pek duyulmayan bir soyismin iki farkli havayolu firmasinin yonetici kadrolarinda gorulmesi pek bir ilginc!!!

"Kargonuzu göndermenin en kolay yolu" sloganıyla kuruluşundan bu yana büyüyen ve gelişen Pegasus Kargo, 5 Aralık’dan (bugün) itibaren yurtdışından Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen ürünleri kamyonlarla Atatürk Havalimanı’na transferini de gerçekleştirmeye başlıyor.

Bugünden itibaren haftanın üç günü gerçekleşmesi planlanan seferlerin daha sonraki süreçte haftada beş sefere çıkartılması hedefleniyor.

Pegasus Kargo’nun hizmet yelpazesine kattığı bu yeni karayolu hizmeti ile Avrupa yakasında bulunan Pegasus Kargo müşterileri, Sabiha Gökçen’e ulaştırılan ürünlerini diledikleri gibi Atatürk Havalimanı gümrüğünden, S Sistem Lojistik'e ait Geçici Depolama alanından çekebiliyor olacak.

Bu yeni servisi ile ilgili olarak Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa, “ Bugün 26 ülkede 62 noktaya taşıma gerçekleştiriyoruz. Sabiha Gökçen – Atatürk Havalimanı arasında gerçekleştirmeye başladığımız bu yeni karayolu seferleriyle ithalat müşterilerine önemli bir alternatif sunuyoruz. Hedefimiz her zaman hava kargoda daha kaliteli hizmet sunmaktır.” dedi.

PEGASUS'TAN YENİ BİR HİZMET DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

tebrikler ~ 11 yıl önce
bu kadar çok çekiştireceğinize birde dönüp kendinize bakın , 2 kardeş alın teriyle gelmiş oraya eğer siz onlardan daha iyi olsaydınız siz başkan olurdunuz demek ki aynı yerde sayıklamaktan başka yapabildiğiniz birşey yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kardeslerin avukatlarina... ~ 11 yıl önce
Turkiye'de kac tane ersoy kac tane alpa soyismi var ???? sallasan ersoy bulursun ama ya alpa??? ayrica bunlarin kardes olduklari da diger yorumdan anlasildi...ayrica ha ucus isletme ha operasyon bilmem ne baskani..ne fark eder? sonucta baskan!!! bulent ersoy akrabansa aman dikkat et ... bir de kardeslerin emek ve alinteri ile bir yerlere geldiklerini yazan arkadas ta yagcilikta muthis basarili demek bayagi bir cikari var aynen devam masallah!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eminim ~ 11 yıl önce
Abisi thy'de bilmem ne baskani kardesi pegasus'ta kargo direktoru..eminim ki ikisi de torpilsiz,desteksiz o mevkilere gelmislerdir!! gerci abisi icin fetocu dedikodulari ayyukta ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS ne yapmali ~ 11 yıl önce
PGS asil SAW'i rayli ssteme baglamali. Co müsteri kaybediyorlar Bagdat caddesi, erenköy, göztepe taraflarindan. Metrobüs ile Atatürk'e gecmek daha kolay oluyor SAW'in trafigi ile karsilastirilinca. Yapilacak is cok basit. Ya en yakin tren istasyonuna bir tramvay hatti dösettireceksiniz veya otobüs servisi koyacaksiniz. Bunu hala düsünemiyor olmalari cok olumsuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
SAW den AHL ye baglanti/servis veren bir havayolu var mi? Bilen varsa lutfen bilgi verebilir mi? Bir anadolu yolcusu,
kargo yok ki Ataturke tasisin ~ 11 yıl önce
pgs e kargo veren yok ki hemen hemen sifir ataturke ne tasiyacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginc ~ 11 yıl önce
bu arkadas thy ucus isletme baskani alpa kaptanin akrabasi mi acaba??? pek duyulmayan bir soyismin iki farkli havayolu firmasinin yonetici kadrolarinda gorulmesi pek bir ilginc!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
benimde soyadim Ersoy...simdi Bulent Ersoy'a akrabamiyim yani? Yada Atlas Jet sahibi Murat Ersoya?...Okuz altinda buzagi aramak denir buna.
paladins vs. elephants ~ 11 yıl önce
İlginç olan çalışarak "alınteri ve emekle" bir yerle gelen 2 kardeşe saygı duyup alkış tutulacağına altında birşeyler aranması... Ayrıca ALPA kaptan şuan Operasyon Entegre Başkanı..!!!
paladins vs. elephants ~ 11 yıl önce
İlginç olan çalışarak "alınteri ve emekle" bir yerle gelen 2 kardeşe saygı duyup alkış tutulacağına altında birşeyler aranması... Ayrıca ALPA kaptan şuan Operasyon Entegre Başkanı..!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000