20 Nisan 2010, Salı 11:15:17

Pegasus'tan yeni bir hizmet...

Pegasus Hava Yolları kargo satış ve rezervasyon çağrı merkezi hizmete açıldı.
  • pegasus olarak hem havayolu, hem cargo, hemde hava taxi şirketiyiz ve bu Dünya`ya kazık çaktık rahat olun. biz bu ülkenin büyüklük oranına bakılınca en çok kar eden şirketiyiz. sky da başlasın ama sonra anadolujet gibi saw dan kaçmasın. dünkü çocuklar mı bizimle yarışacak?
  • 3,5 sen hangi şirkettensin bakayım.yoksa sen mi 3,5 atıyorsun korkudan;şirketine birşey olacak diye.he he he..korkma korkma..yapılan yatırımları desteklemek zaten bu ülkede hiç olmadı sizin gibiler sayesinde.azıcık hşgörü;azıcık destek.hatta sen hiç konuşmasan bu bile bir destek sayılır.saygılar...
  • cin ali 3,5 havayolu firmasi dedigdi simdi sky da ic hatlara basliyor anlasilan kendisi batacak ucaklari simdiden kargo ucaklarina cevirsin yanlarinada reklam yassin evden eve nakliyat yapilir diye...
  • Guzel reklam :)
  • Bende tuvaletleri de paralı yapar diye sevinmiştim . Neyse reklamın iyisi kötüsü olmaz?

Pegasus Kargo Çağrı Merkezi, Anadolu yakası, Avrupa yakası, İzmir, Ankara ve Antalya için kendi alan kodlarıyla aranabilen 444 15 93 numara ile mesai saatlerinde hava kargo ile ilgili tüm sorularına yanıt veriyor.

Pegasus Kargo, ‘zamanında ve kaliteli hizmet’ felsefesiyle ve her geçen gün artan hizmet noktaları ile büyümeye deva ediyor. Boeing 737 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Türkiye içinde ve Avrupa’nın çeşitli bölgelerine kargo gönderimi gerçekleştirmeye devam eden Pegasus Kargo, çağrı merkezini de hizmete açtı. Pegasus Kargo Çağrı Merkezi İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya’da hava kargo ile ilgili tüm sorulara çözüm önerileri sunuyor.

 ‘Daha uygun fiyata kaliteli hizmet’ misyonu ile yola çıktıklarını belirten Pegasus Hava Yolları Kargo Direktörü Aydın Alpa, “Müşterilerimize sürekli pozitif çözümler ve alternatifler sunuyoruz. Sektörde gittikçe artan pazar payımız doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Zamanında teslim performansıyla önümüzdeki dönemlerde de göz doldurmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kısaca Pegasus Kargo...

IATA CASS üyesi olan ve 1 Nisan 2010 tarihi itibariyle kargo satışlarına başlayan Pegasus Kargo, 444 15 93 numaralı çağrı merkezi ile kargo satış ve rezervasyonu konusunda çözüm önerileri sunuyor. Merkezi İstanbul’da bulunan Pegasus Kargo’nun Sabiha Gökçen Havalimanı, Antalya ve İzmir’de ofisleri bulunuyor. Pegasus Kargo ile ilgili detayları ve daha fazla bilgiye www.pegasuscargo.com ‘dan ulaşılabiliyor. 0212 444 15 93 - 0216 444 15 93 - 0232 444 15 93 - 0242 444 15 93 - 0312 444 15 93 numaralarından veya [email protected] adresinden hava kargo ile ilgili tüm konuda bilgi alınabiliyor.
 

Pegasus'tan yeni bir hizmet...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus olarak hem havayolu, hem cargo, hemde hava taxi şirketiyiz ve bu Dünya`ya kazık çaktık rahat olun. biz bu ülkenin büyüklük oranına bakılınca en çok kar eden şirketiyiz. sky da başlasın ama sonra anadolujet gibi saw dan kaçmasın. dünkü çocuklar mı bizimle yarışacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3,5 sen hangi şirkettensin bakayım.yoksa sen mi 3,5 atıyorsun korkudan;şirketine birşey olacak diye.he he he..korkma korkma..yapılan yatırımları desteklemek zaten bu ülkede hiç olmadı sizin gibiler sayesinde.azıcık hşgörü;azıcık destek.hatta sen hiç konuşmasan bu bile bir destek sayılır.saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cin ali 3,5 havayolu firmasi dedigdi simdi sky da ic hatlara basliyor anlasilan kendisi batacak ucaklari simdiden kargo ucaklarina cevirsin yanlarinada reklam yassin evden eve nakliyat yapilir diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Guzel reklam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bende tuvaletleri de paralı yapar diye sevinmiştim . Neyse reklamın iyisi kötüsü olmaz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000