12 Mart 2008, Çarşamba 08:31:50

Pegasus'tan yeni bir ANLAŞMA!

Koç grubu, Pegasus Havayolları’yla işbirliğine gidiyor. Bu birlikteliği Ali Koç ve Ali Sabancı beraber duyuracak...

Koç grubu şirketlerinden Budget Rent a Car, Ali Sabancı’nın yönetimindeki Pegasus Havayolları’yla işbirliğine gidiyor. Bu birlikteliği Ali Koç ve Ali Sabancı beraber duyuracak

Sabancı ve Koç ailesinin ikinci kuşak yöneticileri işbirliğine gidiyor. Daha önce Türk Telekom’un ihalesine girmek için işbirliği girişiminde bulunan Ali Koç ve Ali Sabancı bu kez Budget ve Pegasus arasında ‘iş ortaklığı’ yapmaya hazırlanıyor.

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ile Koç Holding Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, 18 Mart’ta düzenleyecekleri bir toplantıyla 'uç ve kirala' sloganlı kampanyayı kamuoyuna açıklayacak.

Araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren Budget ile Pegasus Havayolları, yeni bir uygulamanın altına imza atmaya hazırlanıyor. Söz konusu bu işbirliğine göre ‘Pegasus’la uçanlara Budget’da uygun koşullarda araç kiralama’ imkânı sunulacak.
Pegasus yolcuları Budget’ın özel fiyatlarından yararlanabilecek. Kampanyadan son 24 saat içinde Pegasus Havayolları ile uçan ve biniş kartı olan yolcular yararlanabilecek.
İşbirliği detaylarının açıklanacağı 18 Mart’ta Kuruçeşme Divan’daki toplantıya Ali Koç ve Ali Sabancı’nın yanı sıra, Budget EMEA Başkan Yardımcısı John McNicholas, Otokoç Genel Müdürü Cenk Çimen ve Pegasus Havayolları Genel Müdürü Sertaç Haybat katılacak.

Hızlı büyüyorlar
1958’de kurulan Budget Rent a Car markası, araç kiralama alanında faaliyet gösteriyor. Dünyada 128 ülkede 3 bin 400’den fazla ofisle hizmet veren şirket, Türkiye’de Haziran 2007 tarihinden itibaren Koç Holding şirketlerinden Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi A. Ş. çatısı altında hizmet vermeye başladı.

Pegasus Havayolları ise, 1990 yılında kuruldu. ESAS Holding, Ocak 2005’te Pegasus Havayolları’nın tamamını satın aldı. Pegasus Havayolları iç hat tarifeli uçuşlarına 1 Kasım 2005 tarihinde başladı. Mayıs 1990’da ilk uçuşunu gerçekleştiren Pegasus, iki uçakla başladığı yolculuğunu, bugün son model Boeing 737-800’lerin içinde bulunduğu 17 uçaktan oluşan büyük bir filoya dönüştürdü.

Pegasus'tan yeni bir ANLAŞMA!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000