15 Mayıs 2008, Perşembe 11:01:48

Pegasus'tan yeni anlaşma!

Pegasus Havayolları'nın dünyanın önde gelen uluslararası sigorta ve finansal hizmetler firması American International Group, Inc. (AIG) ile yeni bir işbirliğine imza attığı bildirildi.

Pegasus'tan yapılan açıklamaya göre, böylelikle şirketi tercih eden yolcular, uçak biletlerini satın alırken aynı anda sigortalanma şansı da yakalıyor. Biletiyle beraber yurtiçinde tek yön seyahatlerde 3 YTL'den, gidiş- dönüş uçak biletiyle beraber 5 YTL'ye, yurtdışında ise tek yön seyahatlerde 6 euro'dan başlayan fiyatlar ile sigortalanma fırsatından yararlanan yolcular, AIG TravelGuard ürünleri ile seyahatin iptalinden tedavi masraflarına, bagaj, kişisel eşya ve seyahat dokümanlarının kaybından tarifeli uçuşun kaçırılmasına kadar geniş teminat seçenekleriyle kendilerini güvence altına alabiliyor.

 

Pegasus misafirlerine özel olarak sunulan ürünlerin yanı sıra Pegasus Seyahat acenteleri de TURSAB tarafından zorunlu kılınan TURSAB zorunlu tur paket sigortasını da kendi sistem sayfalarından online olarak satabiliyor.

Pegasus'tan yeni anlaşma!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000