26 Eylül 2011, Pazartesi 14:40:23

PEGASUS'TAN 'YAVRU VATAN' FIRSATI...

27-30 Eylül tarihleri arasında Pegasus internet sitesi www.flypgs.com'dan bilet alan yolcular, 1 Ekim – 29 Aralık 2011 tarihleri arasında seçili hatlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) 59, 99 liradan başlayan fiyatlarla uçacak...
  • pegasus kktcden hostes almış ve 3000 tl maaşla başlatmış...operasyon kasım a başlıyormuşş..tebriklerde tc deuçanların suçu ne?
  • Bu firmanın uçaklarıyla uçmazsak eğer binerim. güvenemiyorum her saniye sorun var. hangisi gelecek belli olmuyor. ben pegasus ile uçmak istiyorum izairla değil
  • PEGASUSUN KKTC'Yİ BASE YAPACAĞI HABERLERİ DOĞRUMU ? EĞER DOĞRUYSA PERSONEL ALIMI YAPILACAK MI?
  • PEGASUS KKTC ICIN GAYET YOGUN BIR OPERASYON YURUTUYOR. ANCAK BU OPERASYONLARDAN MAALESEF KARADENIZ BOLGESI FAYDALANAMIYOR. HTY VE GZT PARKURLARINDAKI OPERASYONLAR GIBI GUNASIRI SZF VE TZX SEFERLERI DE PLANLANABILIR DIYE DUSUNUYORUM. PEGASUSA TUM OPERASYONLARINDA BASARILAR.
  • Yavru vatanın kralı.
27-30 Eylül tarihleri arasında Pegasus internet sitesi www.flypgs.com'dan bilet alan yolcular, 1 Ekim – 29 Aralık 2011 tarihleri arasında seçili hatlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) 59, 99 liradan başlayan fiyatlarla uçacak. 
 
Seçili hatlar İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Gaziantep ve Hatay'dan oluşuyor. 
 
Pegasus, devamlı adaya uçan yolcularına yeni hizmetler sunmaya da devam ediyor. Firma, 2011-2012 Sonbahar- Kış tarifesinde Türkiye'nin önde gelen noktalarından KKTC'ye yaptığı seferlerin frekanslarını arttırıyor. 
 
İstanbul-KKTC seferleri günde 3'ten günde 5'e, Ankara-KKTC ve Adana-KKTC seferleri günde 2'ye çıkarken, Gaziantep-KKTC ve Hatay-KKTC uçuşlarının haftalık frekansları artırılıyor. 
 
Sınırlı sayıda koltuk için geçerli kampanya biletleri ve seferlerle ilgili detaylı bilgi www.flypgs.com internet sitesinden elde edilebiliyor.

Son Dakika
PEGASUS'TAN 'YAVRU VATAN' FIRSATI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus kktcden hostes almış ve 3000 tl maaşla başlatmış...operasyon kasım a başlıyormuşş..tebriklerde tc deuçanların suçu ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu firmanın uçaklarıyla uçmazsak eğer binerim. güvenemiyorum her saniye sorun var. hangisi gelecek belli olmuyor. ben pegasus ile uçmak istiyorum izairla değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
PEGASUSUN KKTC'Yİ BASE YAPACAĞI HABERLERİ DOĞRUMU ? EĞER DOĞRUYSA PERSONEL ALIMI YAPILACAK MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
PEGASUS KKTC ICIN GAYET YOGUN BIR OPERASYON YURUTUYOR. ANCAK BU OPERASYONLARDAN MAALESEF KARADENIZ BOLGESI FAYDALANAMIYOR. HTY VE GZT PARKURLARINDAKI OPERASYONLAR GIBI GUNASIRI SZF VE TZX SEFERLERI DE PLANLANABILIR DIYE DUSUNUYORUM. PEGASUSA TUM OPERASYONLARINDA BASARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yavru vatanın kralı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000