01 Mart 2016, Salı 09:24:48

Pegasus’tan THY pilotlarına şok teklif

Pegasus Havayolları, İstanbul’da artan hava trafiğinden kaynaklı slot sorununu aşabilmek için alternatif çözüm arayışlarını sürdürüyor. Pegasus’un, Ankara Esenboğa Havalimanı’nı base olarak kullanmak için çalışma yürüttüğü kaydedildi. Bu kapsamda da THY pilotlarına şok teklifler yapılıyor.
  • sanki pilotlar o kadar çalışıyorki memleket kurtalıyor maşallah zevkten 4 köşeler
  • sanki pilotlar o kadar çalışıyorki memleket kurtalıyor maşallah zevkten 4 köşeler
  • THY de pilot olan birinin pegasusa geçmesi ancak abes ile iştigal olur. Tüm pegasus pilotları THY diye can atıyor. Böyle komik bir haber mi olur.
  • Yahu iş pilot maaşlarına gelince yolcu bile konuşuyor. O kadar maaşı kara kaşına kara gözüne vermiyor çalıştıracak tabi. Ama geçenlerin hepsi halinden memnun Pegasus'a özellikle de FO'lar. Çok fark var. Sözleşmesi olmayanlar base derdi olmayanlar geçecektir.
  • Şuan Saudia, Çin, Birkeşik Emirlikler, Qatarda Kaptan maaşı 80.000 TL, FO maaşı ise 60.000 TL. Pegasus bunun %35' ini veriyor. Üstelik 777, 787 veya 380 uçurursunuz.
  • Geçeyim mi? Napayım
  • Part time pilot alınıyor ne dıyosunuz sız
  • biride demiyor ki kabin personeli niye bu kadar az maas aliyor. varsa yoksa 30 bini begenmeyin! arkanizda ekip diye baktiginiz adamlar sizin aldiginiz paranin 10da birini almiyor efendiler siz burda demogoji pesindesiniz.
  • THY. Bal gibi turkiye cuhuriyetindir. Devlet kurulusu degil diyen. Halt etmistir. Sadece ortaklik vardir onuda. Devlet istedigi zama. Sutlar. Devreden cikarir, O kurulus kimsenin babasinin ciftligi degildir, bu satilan ozellestirilen butun kurumlar hepsi devletindir sadece. Kaliteteli. Is yapilsindiye Yuku devletin ustunde fazla olmasindiye Yuzde. 40 veya 45 Hisesini. Ozellestiriyor. Buda devlet politikasidir. Devlet tamamen. Satmis diye bir kural yok ben Amerikada yasiyorum. Bu gibi ozellesmeler. Amerikada var .. Mesela Boston daki. Demir yollari. Meroyu. Fransizlar. Almislar. Bu demek degilki Tamamen mulk. Fransizlarindir.
  • Zamaninda pamuk tarlalarinda irgatlarlari bir kusu ekemge gunde 10 saat caslidiran acimasiz Sabancilardan hersey beklenir,gozunuzu toprakda doyurmaz

Pegasus Havayolları Ankara Esenboğa Havalimanı’na çıkartma yapmaya hazırlanıyor. Artan hava trafiğinden kaynaklanan slot sorunu Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli Pegasus Havayollarını da arayışa itti.

Pegasus Havayolları sessiz sedasız Ankara için çalışma yürütüyor. AirportHaber’in Pegasus kaynaklarından edindiği bilgiye göre Pegasus, en az altı uçağını Ankara çıkışlı yurtdışı uçuşlarda kullanacak. Pegasus yeni base için THY pilotlarına da kancayı taktı.

THY’nin özel sektörden transferi şikayete konu olurken bu kez özel sektörün low cost dinamosu Pegasus Havayolları, THY’den transfer yapmak için astronomik vaatler sunmaya başladı. Şirketin, THY pilotlarına en az 5-6 bin TL daha fazla maaş garantisi vererek transfer teklifinde bulunduğu belirtiliyor.

THY pilotlarının bu teklifler karşısında nasıl bir tavır alacağı merak edilirken, Pegasus’un Eylül-Ekim ayında Ankara base uçuşlara başlayacağı öğrenildi.

©AirportHaber / ÖZEL

Pegasus’tan THY pilotlarına şok teklif

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

isimsiz ~ 8 yıl önce
sanki pilotlar o kadar çalışıyorki memleket kurtalıyor maşallah zevkten 4 köşeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 8 yıl önce
sanki pilotlar o kadar çalışıyorki memleket kurtalıyor maşallah zevkten 4 köşeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mümkün mü ~ 8 yıl önce
THY de pilot olan birinin pegasusa geçmesi ancak abes ile iştigal olur. Tüm pegasus pilotları THY diye can atıyor. Böyle komik bir haber mi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyare Şöförü ~ 8 yıl önce
Yahu iş pilot maaşlarına gelince yolcu bile konuşuyor. O kadar maaşı kara kaşına kara gözüne vermiyor çalıştıracak tabi. Ama geçenlerin hepsi halinden memnun Pegasus'a özellikle de FO'lar. Çok fark var. Sözleşmesi olmayanlar base derdi olmayanlar geçecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaşlar ~ 8 yıl önce
Şuan Saudia, Çin, Birkeşik Emirlikler, Qatarda Kaptan maaşı 80.000 TL, FO maaşı ise 60.000 TL. Pegasus bunun %35' ini veriyor. Üstelik 777, 787 veya 380 uçurursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 8 yıl önce
Sallama kazım
fo ~ 8 yıl önce
aviationcv ac bak kamil... dunyadan haberın yok da kendını ıfsa etme bari:) min maas 60.000 bıımkıler hala tis derdinde yakında kımse kalmıycak kendılerı ucurur ucakları
öğrnciplt ~ 8 yıl önce
qatar emirates etihad bu muhteşem üçlüden bahsediyor dubai yani söylediği rakamlar tl bazında heavy kategorisinde uçan bir pilotun böyle bir firmalarda ve öyle bir ülkede alması gayet normal
çüş ~ 8 yıl önce
ufak atta ali sabancı yesin
Napayım ~ 8 yıl önce
Geçeyim mi? Napayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiç durma derim ~ 8 yıl önce
Hemen...
Part time ~ 8 yıl önce
Part time pilot alınıyor ne dıyosunuz sız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
,,, ~ 8 yıl önce
biride demiyor ki kabin personeli niye bu kadar az maas aliyor. varsa yoksa 30 bini begenmeyin! arkanizda ekip diye baktiginiz adamlar sizin aldiginiz paranin 10da birini almiyor efendiler siz burda demogoji pesindesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
THY. Bal gibi turkiye cuhuriyetindir. Devlet kurulusu degil diyen. Halt etmistir. Sadece ortaklik vardir onuda. Devlet istedigi zama. Sutlar. Devreden cikarir, O kurulus kimsenin babasinin ciftligi degildir, bu satilan ozellestirilen butun kurumlar hepsi devletindir sadece. Kaliteteli. Is yapilsindiye Yuku devletin ustunde fazla olmasindiye Yuzde. 40 veya 45 Hisesini. Ozellestiriyor. Buda devlet politikasidir. Devlet tamamen. Satmis diye bir kural yok ben Amerikada yasiyorum. Bu gibi ozellesmeler. Amerikada var .. Mesela Boston daki. Demir yollari. Meroyu. Fransizlar. Almislar. Bu demek degilki Tamamen mulk. Fransizlarindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unutmuşsun ~ 8 yıl önce
Türkçe'yi. Fazla kalma oralarda.
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Zamaninda pamuk tarlalarinda irgatlarlari bir kusu ekemge gunde 10 saat caslidiran acimasiz Sabancilardan hersey beklenir,gozunuzu toprakda doyurmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000