17 Haziran 2016, Cuma 17:29:10

Pegasus'tan sürpriz uçuş; Baba-oğul kokpitte

Pegasus Hava Yolları Babalar Günü için çok özel bir uçuşa imza attı. 16 Haziran 2016 Perşembe günü saat 13:55’te Gaziantep’ten İstanbul Sabiha Gökçen’e hareket eden uçuşu baba-oğul pilotlar Kaptan Kubilay Cansu ve Yardımcı pilot Cankat Cansu beraber gerçekleştirdi.
  • Yurtiçi uçuşlarda Ryanair, Easyjet gibi torpilsiz pilotlarla uçuş gerçekleştiren gerçek havacılık şirketlerine uçuş izni verilmelidir. Yurtiçinde yerli şirketlerin, bu örnekte olduğu gibi kokpiti sülalelerce işgal edilmiş uçakları ile uçmak istemiyoruz. Yurtdışına iyiki kokpiti sağlam, babasının, dedesinin elinden tutarak kokpite oturtmadığı profösyonellerce uçurulan yabancı firmalar var da onlarla hem daha rahat hem de daha ucuza uçuyoruz.
  • Süper olmuş ya bayılıyorum şu pegasusa da yani
  • Guzel bir ucus olmus, kubilay ve cankat kaptani cani gonulden tebrik eder burda haset ile sacmalayanlara da zorunuza gitmesin derim :)
  • Allah herkese nasip etmez, Maşallah demek gerekirken birsürü çekememezlik dolu seviyesiz yorum yazılmış, bizim milletin seviyesini bu basit olaydan bile anlarsınız, bizden bir cacık olmaz derler ya işte o hesap...
  • Ne kadar cok cekemeyen insan varmis. Herkes sivil havacilik sorumlusu, CRM uzmani olmus burada :) Ne kadar hazimsiz insanlarsiniz. Gurur duyulacak, herkesin sahip olmak isteyecegi bir an olunca tabi insanlarin cekememezligi de ortaya cikiyor. Ikinci babam olan Kubilay Cansu ve dunya iyisi olan oglu Cankat Cansuyu tum kalbimle tebrik ediyorum. Bu fesat yorumlarinizida alip terk edip gitseniz bu ulkeyi ne kadar guzel olur!
  • baba pilot oglunu kokpitte almisti. ucagi oglu kontrolun altindaydi sonucu feci bir kaza. aircrash investigation da gormustum. babalar gununde babaya hefiye alinir, saat filan. cocuk okulda olmasi lazim, kokpitte degil. korku verici ya
  • Bu olayda bile kavga etmeyi basarabilmissiniz ya, hepinizi tebrik ediyorum.
  • Baba parasıyla paralı üniversite bitir,baba parasıyla uçuş okuluna git,baba torpiliyle işe gir..oh ne ala dünya...bu işi layıkıyla yapacak adam gibi gençlerde avuçunu yalasın...adalete bak
  • Kotu yorum yapanlar sizde bi yerlerinizi sıkın gidin turk havayollari üniversiteyi acik ogretimle okuyanlari bile iki yil egitip pilot yapıyor sizde azim olsa bu yorumlari yapana kadar pilot olurdunuz
  • Bayıldım.

Pegasus Hava Yolları Babalar Günü için çok özel bir uçuşa imza attı. 16 Haziran 2016 Perşembe günü saat 13:55’te Gaziantep’ten İstanbul Sabiha Gökçen’e hareket eden uçuşu baba-oğul pilotlar Kaptan Kubilay Cansu ve Yardımcı pilot Cankat Cansu beraber gerçekleştirdi.

Pegasus uçuşunun Yardımcı pilot Cankat Cansu, uçuş öncesindeki anonsunda “Değerli misafirlerimiz, sevgili çocuklar uçağımıza hoş geldiniz. Ben Kaptan Cankat Cansu. Malum hafta sonu Babalar Gününü kutlayacağız. Bu yüzden bugünkü anonsumda sizlere babamdan bahsetmek istiyorum. Her çocuğun olduğu gibi babamda benim kahramanımdı. Ve şu an bulunduğum mevkide, bugün bu kokpitte hala benim kahramanım. Hayatımın her adımında bana destek oldu hatta bu yaşıma kadar kravatımı hep o bağladı. 16 yaşımdayken yine bir Babalar Günü’nde kravatımı bağlamasına ihtiyacım vardı ancak o gün havadaydı” dedi.

Kaptan Pilot Kubilay Cansu ise “E oğlum o gün de uçuşum vardı, o yüzden bağlayamadım. Değerli misafirlerimiz ve sevgili çocuklar ben Kaptan Kubilay Cansu bugünkü uçuşumuzda bana Oğlum Kaptan Cankat Cansu eşlik ediyor. 38 senelik pilotluk kariyerimde hiçbir uçuşum bu kadar anlamlı olmamıştı. Bu duygusal anımı sizlerle paylaşmak beni çok gururlandırıyor. Tüm babalarımızın Babalar Gününü şimdiden kutluyorum. Hepinize emniyetli uçuşlar diliyorum. Hazır mısın oğlum?” anonsunu yaptı.

Baba-oğul pilotların uçuş öncesi yaptıkları anons, uçuşun misafirleri tarafından alkışlarla karşılandı.

Pegasus'tan sürpriz uçuş; Baba-oğul kokpitte

Yorumlar Tüm Yorumlar (168)

Ryanair-Easyjet vs. ~ 8 yıl önce
Yurtiçi uçuşlarda Ryanair, Easyjet gibi torpilsiz pilotlarla uçuş gerçekleştiren gerçek havacılık şirketlerine uçuş izni verilmelidir. Yurtiçinde yerli şirketlerin, bu örnekte olduğu gibi kokpiti sülalelerce işgal edilmiş uçakları ile uçmak istemiyoruz. Yurtdışına iyiki kokpiti sağlam, babasının, dedesinin elinden tutarak kokpite oturtmadığı profösyonellerce uçurulan yabancı firmalar var da onlarla hem daha rahat hem de daha ucuza uçuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus.a320 ~ 8 yıl önce
Süper olmuş ya bayılıyorum şu pegasusa da yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S. ~ 8 yıl önce
Guzel bir ucus olmus, kubilay ve cankat kaptani cani gonulden tebrik eder burda haset ile sacmalayanlara da zorunuza gitmesin derim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal ~ 8 yıl önce
Allah herkese nasip etmez, Maşallah demek gerekirken birsürü çekememezlik dolu seviyesiz yorum yazılmış, bizim milletin seviyesini bu basit olaydan bile anlarsınız, bizden bir cacık olmaz derler ya işte o hesap...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 8 yıl önce
bu torpilin dibine vurup hak yiyenleri savunayım derken dikkat et de Allah'tan tokat yeme. Sonra kolun kanadın kırılır bir daha da iyi olmaz ona göre.
Tugce Ecevit ~ 8 yıl önce
Ne kadar cok cekemeyen insan varmis. Herkes sivil havacilik sorumlusu, CRM uzmani olmus burada :) Ne kadar hazimsiz insanlarsiniz. Gurur duyulacak, herkesin sahip olmak isteyecegi bir an olunca tabi insanlarin cekememezligi de ortaya cikiyor. Ikinci babam olan Kubilay Cansu ve dunya iyisi olan oglu Cankat Cansuyu tum kalbimle tebrik ediyorum. Bu fesat yorumlarinizida alip terk edip gitseniz bu ulkeyi ne kadar guzel olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuçe ecevit e ~ 8 yıl önce
Ne oo kaptan mı olcaz yoksa...çok iyi y.....
Göz ~ 8 yıl önce
Pilot çocukta gözün var galiba. Ha gayret biraz daha uğraş. Belki olur.
bordeaux ~ 8 yıl önce
baba pilot oglunu kokpitte almisti. ucagi oglu kontrolun altindaydi sonucu feci bir kaza. aircrash investigation da gormustum. babalar gununde babaya hefiye alinir, saat filan. cocuk okulda olmasi lazim, kokpitte degil. korku verici ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FG ~ 8 yıl önce
Çocuk dediğiniz adam 5000+ saate sahip B737 kaptan pilotu :) komik yorumlar sırf çekemeyenlerden...
Zuhaha ~ 8 yıl önce
Ne okulu yaw oğlu da kaptan
Zuhaha'ya ~ 8 yıl önce
Pegasosis'te kaptan bulamadıkları için tıfıl fo'ları kaptan yaptılar. Ne kaptanı şaşkın.
Ozgur ~ 8 yıl önce
Bu olayda bile kavga etmeyi basarabilmissiniz ya, hepinizi tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realman ~ 8 yıl önce
Baba parasıyla paralı üniversite bitir,baba parasıyla uçuş okuluna git,baba torpiliyle işe gir..oh ne ala dünya...bu işi layıkıyla yapacak adam gibi gençlerde avuçunu yalasın...adalete bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
realman'a ~ 8 yıl önce
milletin parası sana mı dokundu, hayırdır?? az biraz çalış yoksa senden de oğluna geçecek bu işsizlik... (cehalet başka ya gerçekten bambaşka! sayıyla mı geliyosunuz buraya anlamıyorum ki...)
Sen ne yapardin ~ 8 yıl önce
Baban bu imkanlari sunsa reddedip "hayir baba, ben asgari ucrete surunmek istiyorum" mu diyecektin? komik ve mantiksiz olmayin. Kendinizi yukari cekmeye calisin, baskasini asagiya degil.
Xx ~ 8 yıl önce
Kotu yorum yapanlar sizde bi yerlerinizi sıkın gidin turk havayollari üniversiteyi acik ogretimle okuyanlari bile iki yil egitip pilot yapıyor sizde azim olsa bu yorumlari yapana kadar pilot olurdunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilknur ~ 8 yıl önce
Bayıldım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aldıkları paraya değil mi? ~ 8 yıl önce
Siz kadınlar yok mu, paranın kokusunu alınca kütük olsa yamulursunuz.
Daha bu ne ki? ~ 8 yıl önce
Pilot çocuk seni yakalasın bak sen o zaman gör bayılmaları.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000