10 Nisan 2009, Cuma 14:02:58

PEGASUS'TAN SON HAMLE

Pegasus Havayolları, Mart ayında AirportHaber'in duyurduğu Brüksel seferlerine başlıyor.
  • Bu işin içinde olanlar bilir pegasus iyidir hayırlı olsun bunu ben eski bir onur ve hala hazırda atlas personeli olarak söylüyorum
  • fikirleriyle aydınlandık tanıdık teşekkürler.
  • Arkadaslar ben bu Laleli bilgili lionsli arkadasi cok merak ediyorum. Bizim camiiadan biri herhalde, bilgisine aklina ve zekasina hayran oldum kim bu cevher ? anlasilan bu arkadasin cok zamani varki her basliga yorumlarini bilgilerini yazmis, isi gücü yok herhalde saga sola bu kadar saldirdigina göre.. kim buuu cevherr ??? taniyan varmi ??
  • laleli lons a burda da rastladım çok sevinçliyim ne de engin bi kültür bi birikim sahibi bi arkadaşımızmış.şunyazılan 10 sayfa yorum hakkında epey bi bilgi sahibiyim.adam siter wet leasing yapar siter dry leasing yapar sana ne.çalışanına ne verirse verir sana ne.o onlarınderdi kimse kimseyi zorla tutmuyo.sen onu eğitim karşılığı senet imzalatan milli havayoluna sor.bu ülkenin sivil havacılığı senin lufthansana 5 basar.öğren de ona göre konuş.girdiğin site abidik gubidik bi forum sitesi değil.3-5 uçağı varmış diyeceğine 3-5 uçakla kaç yolcu taşımış ne vermiş ne almış onları değerlendir.senin sun expresin gibi lufthansayı finanse etmemiş en azından.yolcunun bilet parası türkiyede kalmış daha ne istiyon?
  • merhaba, ben rotterdamda yasayan bir Turkiye`liyim.Gecen ay Amsterdam`dan Istanbul`a ucmam gerekti.Pegasus ile uygun ucrete aldigim bilet ile saatinde gittim, saatinde dondum.son aldiklari 737-800lerle cok guzel 2 ucus gerceklestirdim.Donustede sikayet ve temenni formuna soyle yazmistim: Pegasus neden Paris ve Bruksel`e ucmuyor? Gercektende isin teknik kisimlari, calisanlarinin durumlarini pek takip edemiyorum fakat bir yolcu olarak diyebilirim ki, Pegasus ile ucmak gercekten cok guzeldi.Kendilerini diger Avrupa noktalarina da ucarken gormekten cok memnun olacagiz.Bir yolcu olarak soyleyeceklerim bunlar.Bruksel`de Basarilar..
  • Seviyeler çok aşağıda diyen arkadaş.Üslup biraz Ali Sabancı üslubuna benziyor.Bell ki kendini gizlemek için bol imla hatası ve aşırı sokak üslubu var.Diyeceğim o ki bir Şirketi iyi anlamak ve doğru değerlendirmek için önce Üst Yönetimine iyi bakmak gerekir.Örneğin Genel Md'ün Sağ kolu BATUHAN ile sol kolu HOŞT'UN Şirkette ne fındıklar kırdıklarını yakında Aydın Doğan'ın bile engelleyemeyeceği yazılarda okuyacaksınız.Bunları Şevket Bey biliyor mu?Oğlu oyuncağını kimlere emanet etmiş farkında mı? Oyuncak olsa neyse de içinde masum insanlar da var.Şevket Bey yakında hepsini öğrenecek.SAYGILAR BİZDEN...
  • seviyeler çok aşağıda,,.. kimseden ders alıp verme niyetimizz yokk.. pegasuss only number oneee.. relaxx olunn,kasmayın çok --kurallar-- diye.. saygılar bizdeenn..
  • brüksel istasyon müdürü hangi torpilli olur acaba hangi kaptanın oğlu hangi genel müdürün yeğeni acaba yeter artık yazıklar olsun eyer torpilli birini koyarsanız brüksel e
  • Bu şirket, savunanlar büyük olasılıkla çalışanlarıdır. Ama ne yazık ki kendilerini dışarıdan göremiyorlar. Hakikaten 4. sırada bile olması zor. Kalite dediğiniz şey yemekle tabii ki ölçülür. Check in le, yüklemeyle ölçülür. Zamanında kalkışla, kabin içi güleryüzle, sektördeki imajı ile ölçülür. Yakında yüklemeyi bile hosteslere yaptırtmayı düşünürler eminim. Bunlara bir daha başka bir gözle bakın, ve sonra kendinizi bir daha değerlendirin lütfen.
  • 330 aldı da Turkiye icin mi aldi ? olayları gereksiz cekisme haline getirmeyiniz. herkesin hizmet politikasi farkli pegasus low cost olarak ucan bir sirket ve verdigi hizmet kalitesi bakimindan karsilasitirlacak Turkiye de bir sirket yok. Kalite olarak neyi dusundugunuze balı bu tabi. yemek icmek derseniz farkli bir konu.zamaninda ucma performansı dersenizde pegasus un internet sayfasina bakin derim. onun disinda pegasus gayet profesyonelce calisiyor bence. bu demek degilki atlas onur kotu elbette degil fakat calisma sekilleri karsilastirlmamli bence.

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın en büyük ikinci havayolu şirketi olan Air Berlin'in %15,3'ünü satın alarak krize meydan okuyan Pegasus Havayolları, bir de yeni dış hat seferi açıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Pegasus Havayolları, acenteleri arayarak Haziran ayının sonu itibariyle Brüksel seferlerine başlayacağını bildirdi.

Slotlar için onayları alan Pegasus Havayolları'nın aynı zamanda Brüksel Havalimanı'nda bir de büro açacağı gelen bilgiler arasında.

PEGASUS'TAN SON HAMLE

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu işin içinde olanlar bilir pegasus iyidir hayırlı olsun bunu ben eski bir onur ve hala hazırda atlas personeli olarak söylüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
fikirleriyle aydınlandık tanıdık teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar ben bu Laleli bilgili lionsli arkadasi cok merak ediyorum. Bizim camiiadan biri herhalde, bilgisine aklina ve zekasina hayran oldum kim bu cevher ? anlasilan bu arkadasin cok zamani varki her basliga yorumlarini bilgilerini yazmis, isi gücü yok herhalde saga sola bu kadar saldirdigina göre.. kim buuu cevherr ??? taniyan varmi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
laleli lons a burda da rastladım çok sevinçliyim ne de engin bi kültür bi birikim sahibi bi arkadaşımızmış.şunyazılan 10 sayfa yorum hakkında epey bi bilgi sahibiyim.adam siter wet leasing yapar siter dry leasing yapar sana ne.çalışanına ne verirse verir sana ne.o onlarınderdi kimse kimseyi zorla tutmuyo.sen onu eğitim karşılığı senet imzalatan milli havayoluna sor.bu ülkenin sivil havacılığı senin lufthansana 5 basar.öğren de ona göre konuş.girdiğin site abidik gubidik bi forum sitesi değil.3-5 uçağı varmış diyeceğine 3-5 uçakla kaç yolcu taşımış ne vermiş ne almış onları değerlendir.senin sun expresin gibi lufthansayı finanse etmemiş en azından.yolcunun bilet parası türkiyede kalmış daha ne istiyon?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
merhaba, ben rotterdamda yasayan bir Turkiye`liyim.Gecen ay Amsterdam`dan Istanbul`a ucmam gerekti.Pegasus ile uygun ucrete aldigim bilet ile saatinde gittim, saatinde dondum.son aldiklari 737-800lerle cok guzel 2 ucus gerceklestirdim.Donustede sikayet ve temenni formuna soyle yazmistim: Pegasus neden Paris ve Bruksel`e ucmuyor? Gercektende isin teknik kisimlari, calisanlarinin durumlarini pek takip edemiyorum fakat bir yolcu olarak diyebilirim ki, Pegasus ile ucmak gercekten cok guzeldi.Kendilerini diger Avrupa noktalarina da ucarken gormekten cok memnun olacagiz.Bir yolcu olarak soyleyeceklerim bunlar.Bruksel`de Basarilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Seviyeler çok aşağıda diyen arkadaş.Üslup biraz Ali Sabancı üslubuna benziyor.Bell ki kendini gizlemek için bol imla hatası ve aşırı sokak üslubu var.Diyeceğim o ki bir Şirketi iyi anlamak ve doğru değerlendirmek için önce Üst Yönetimine iyi bakmak gerekir.Örneğin Genel Md'ün Sağ kolu BATUHAN ile sol kolu HOŞT'UN Şirkette ne fındıklar kırdıklarını yakında Aydın Doğan'ın bile engelleyemeyeceği yazılarda okuyacaksınız.Bunları Şevket Bey biliyor mu?Oğlu oyuncağını kimlere emanet etmiş farkında mı? Oyuncak olsa neyse de içinde masum insanlar da var.Şevket Bey yakında hepsini öğrenecek.SAYGILAR BİZDEN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
seviyeler çok aşağıda,,.. kimseden ders alıp verme niyetimizz yokk.. pegasuss only number oneee.. relaxx olunn,kasmayın çok --kurallar-- diye.. saygılar bizdeenn..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
brüksel istasyon müdürü hangi torpilli olur acaba hangi kaptanın oğlu hangi genel müdürün yeğeni acaba yeter artık yazıklar olsun eyer torpilli birini koyarsanız brüksel e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu şirket, savunanlar büyük olasılıkla çalışanlarıdır. Ama ne yazık ki kendilerini dışarıdan göremiyorlar. Hakikaten 4. sırada bile olması zor. Kalite dediğiniz şey yemekle tabii ki ölçülür. Check in le, yüklemeyle ölçülür. Zamanında kalkışla, kabin içi güleryüzle, sektördeki imajı ile ölçülür. Yakında yüklemeyi bile hosteslere yaptırtmayı düşünürler eminim. Bunlara bir daha başka bir gözle bakın, ve sonra kendinizi bir daha değerlendirin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
330 aldı da Turkiye icin mi aldi ? olayları gereksiz cekisme haline getirmeyiniz. herkesin hizmet politikasi farkli pegasus low cost olarak ucan bir sirket ve verdigi hizmet kalitesi bakimindan karsilasitirlacak Turkiye de bir sirket yok. Kalite olarak neyi dusundugunuze balı bu tabi. yemek icmek derseniz farkli bir konu.zamaninda ucma performansı dersenizde pegasus un internet sayfasina bakin derim. onun disinda pegasus gayet profesyonelce calisiyor bence. bu demek degilki atlas onur kotu elbette degil fakat calisma sekilleri karsilastirlmamli bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000