21 Ocak 2012, Cumartesi 09:20:43

PEGASUS'TAN ŞOK KARAR!

Geçen yıl Şubat ayında halka arz için İMKB ve SPK’ya başvuran Pegasus Havayolları, halka arz başvurusunu geri çekti.
  • TABİİ Kİ OLMAZ.CACIĞIN İÇİNE ŞİRKET KONMAZ.SEN NE KONDUĞUNU DAHA İYİ BİLİRSİN..:))
  • Bu şirketen bir çaçik olmazzzzz köy otubusu hepsi bu
  • slm pegasus yöneticileri dis istasyonlari bizzat tek basimayurt disi istasyonlarini na ciddi ucuslar yapip yolcu memnunuyetini dikkat e alirdim tek tek acentalari merkezden ust düzey yetkilileri acentalara gonderir yuksek basari sayilarini yolcu potantiyelini rakiplerim den once rezervasyonlari nasil alabilirim cin ali ligimi nasil gösterebilirim tur operatorlerimi özellikle kendi ekiple dikkatle inceler eksikleri ve sayilari yükseltemiyorsa havayollari inin direk subelerini olusturup oygun provizyon sistemiyle acenta hava yolu iliskisine grip sayilari kendi havayollarima yönlendirirdim merkezde yeni yöneticilere kapi aralar calisan ve ureten lere yeni ufuklar acardim teknimi devamli denetlerdim ozellikle teknik e baski uygulardim
  • yahu kardeşim cahilmisin.pegasus tek haneli zarar ettiği yerde, thy ne kadar zarar etti biliyomusun? yaklaşık 500 milyon TL. öle bilip bilmeden fikir sahibi olma...
  • pegasus icin bu ikinci erteleme daha once de ertelenmisti onemli nedenlerinden bir tanesi bilanco rakamlari iyi degil ve sirketin borcu cok, bilancoyu da surekli borsaya bildirmek zorunda olmasi.
  • Yerlerde surunecek kagitlari icin borsaya bile giremediklerine gore demek ki aileden de para yok , thy artiklari ile hayirli isler size PEGA'kusum.yalaklarina da SUS'un artik diyoruz.
  • ihtiyacım yok demek bu...helal olsun sabancı ya ve pgs ye...
  • Herseyi bildigini sanan cin ali ye ..2011 zararin ne kadar , 2011 de ust yoneticilerine ne odediniz bir karsilastirin bakalim ne cikacak , cin sin ama nasil carpilmisin anlarsin.
  • CİNALİ'nin bir bildiği vardır...
  • önemli olan halka arz esnasında gelecek olan taleptir.patronların cebini ilgilendiren kısım odur.borsada işlem görmeye başladıktan sonra hisse fiyatının düşmesi eğer yeni bir hisse satışı yapılmayacaksa kısa vadede çok önemli değildir.borsaya bu sene açılan ve kötü bir sicile sahip şirketlere bile beklenenden fazla talep geldi.patronlar istediğini aldı.ama pegasus herhalde yatırımcılardan beklenen talep gelmez diye arzı erteledi.en dandik firmalara bile kat kat talep gelirken pegasus neden vazgeçti bunu sorgulamak lazım.aslında cevap çok net.
Uluslararası piyasalarda Avrupa’daki borç krizi nedeniyle yaşanan dalgalanmaların Pegasus’un halka arz çalışmalarını durdurma kararında etkili olduğu düşünülüyor.

Pegasus’un halka arzına İş Yatırım aracılık edecekti. Çıkarılmış sermayesi 75 milyon TL’den 109 milyon 200 bin TL’ye yükseltme kararı alan Pegasus, sermaye artırımı yoluyla ihraç edilecek 34 milyon 200TL nominal değerli pay mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak halka arz edilecekti.

Halka arzda yeterli talep gelmesi durumunda Şirket ortaklarından Esas Holding’e ait 5 milyon 130 bin TL nominal değerli pay ek satışa konu olabilecekti.

Halka arzdan elde edilecek gelir Pegasus Havayolları’nın uçak filosunun daha da büyütülmesi ve rekabetçi pozisyonun güçlendirilmesi amaçlanıyordu.

(Finansglobal)

PEGASUS'TAN ŞOK KARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
TABİİ Kİ OLMAZ.CACIĞIN İÇİNE ŞİRKET KONMAZ.SEN NE KONDUĞUNU DAHA İYİ BİLİRSİN..:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu şirketen bir çaçik olmazzzzz köy otubusu hepsi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
slm pegasus yöneticileri dis istasyonlari bizzat tek basimayurt disi istasyonlarini na ciddi ucuslar yapip yolcu memnunuyetini dikkat e alirdim tek tek acentalari merkezden ust düzey yetkilileri acentalara gonderir yuksek basari sayilarini yolcu potantiyelini rakiplerim den once rezervasyonlari nasil alabilirim cin ali ligimi nasil gösterebilirim tur operatorlerimi özellikle kendi ekiple dikkatle inceler eksikleri ve sayilari yükseltemiyorsa havayollari inin direk subelerini olusturup oygun provizyon sistemiyle acenta hava yolu iliskisine grip sayilari kendi havayollarima yönlendirirdim merkezde yeni yöneticilere kapi aralar calisan ve ureten lere yeni ufuklar acardim teknimi devamli denetlerdim ozellikle teknik e baski uygulardim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu kardeşim cahilmisin.pegasus tek haneli zarar ettiği yerde, thy ne kadar zarar etti biliyomusun? yaklaşık 500 milyon TL. öle bilip bilmeden fikir sahibi olma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegasus icin bu ikinci erteleme daha once de ertelenmisti onemli nedenlerinden bir tanesi bilanco rakamlari iyi degil ve sirketin borcu cok, bilancoyu da surekli borsaya bildirmek zorunda olmasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yerlerde surunecek kagitlari icin borsaya bile giremediklerine gore demek ki aileden de para yok , thy artiklari ile hayirli isler size PEGA'kusum.yalaklarina da SUS'un artik diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ihtiyacım yok demek bu...helal olsun sabancı ya ve pgs ye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Herseyi bildigini sanan cin ali ye ..2011 zararin ne kadar , 2011 de ust yoneticilerine ne odediniz bir karsilastirin bakalim ne cikacak , cin sin ama nasil carpilmisin anlarsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
CİNALİ'nin bir bildiği vardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
önemli olan halka arz esnasında gelecek olan taleptir.patronların cebini ilgilendiren kısım odur.borsada işlem görmeye başladıktan sonra hisse fiyatının düşmesi eğer yeni bir hisse satışı yapılmayacaksa kısa vadede çok önemli değildir.borsaya bu sene açılan ve kötü bir sicile sahip şirketlere bile beklenenden fazla talep geldi.patronlar istediğini aldı.ama pegasus herhalde yatırımcılardan beklenen talep gelmez diye arzı erteledi.en dandik firmalara bile kat kat talep gelirken pegasus neden vazgeçti bunu sorgulamak lazım.aslında cevap çok net.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000