31 Aralık 2015, Perşembe 12:10:28

Pegasus'tan sıradışı reklam filmi

Yaratıcı reklam filmleriyle misafirlerine ilham veren Pegasus, gerçekleştirdiği kampanyaları ile de misafirlerinin daha çok seyahat etmeleri için imkan sunuyor.
  • ALİ SABANCI BEDAVAYA YAPTIRMIŞTIR KESİN.KEŞKE SOYADIN SABANCI OLMASAYDI HİÇ YAKIŞMIYOR SANA
  • BeyniN ayaklarında kalmış belli ki :)
  • Bu garip şirketin reklam ajansı kim acaba. Yoksa evde powerpointte mi yapıyorlar. İnsan bunu reklam diye yayınlamaya utanır. Umarım buna para harcamamışlardır
  • Bence çok güzel olmuş reklam. Pegasus yöneticileri ile de çok kaliteli bir sirket. Turkiye adina gurur duymalisiniz. Allah Pegasus yönetiminden razi olsun.
  • Tam bir rezillik reklam ile alakasi yok zaten Pegasus yolcusunu magdur etmemeli once
  • Pegasus yönetimi yolculuğun sadece uçmaktan ibaret olmadığını, yolculuğun başladığı alandan, yolculuğun bittiği alana kadar yolcusuna sahip çıkan bir şirketin "gerçek" havayolu olduğunu öğrenmeli. Kayıp valizde insanı çıldırtan, valiz zarar gördüğü zaman "Burada eşyalarınızı boşaltın, biz tamir ettirip göndeririz."diyen, yolcusuna alana gitmeden önce "Uçağınız 2 saat ileriye alınmıştır." mesajı atıp alana gittiğimde " O mesaj yanlışlıkla olmuş, yeni bilet alın"diyen bir havayolunun insanlıkla bir ilgili olamaz! Bu yüzden sadece koltukları dolduralım yeter mantığıyla iş yürümez.
  • yaaaa arkadas kusucam amk biktim bu pazarlama ve ticaretin basi bos adamlarindan. pegasus=kamiller toplulugu
  • Yahu pilotlar bir gün Pegasus'da bir gün THY 'de. Aynı adam başka firmada ucunca tüy gibi mi indiriyor. Ön yargı kötü bir şey ayrıca komiksin
  • Hic tercihe etwm pgs'i... En sert inis leri onlar yapiyor . Gecen yil saw 'da bütün kemiklerim kirildi ve beynim ayaklarima indi.
  • Bu ne saçma reklam bre!

Yaratıcı reklam filmleriyle misafirlerine ilham veren Pegasus, gerçekleştirdiği kampanyaları ile de misafirlerinin daha çok seyahat etmeleri için imkan sunuyor. Pegasus, yeni reklam filmi “Uzmanlar Uyarıyor” ile misafirlerini kış aylarında da sıkça seyahat ederek kışın tadını çıkartmaya davet ediyor. Filmlerde kışın sağlıklı kalmak için dikkat edilmesi gereken konulardan bahsediliyor ve esprili bir dille seyahat etmenin de kişiye iyi geleceği aktarılıyor.

Filmlerde Pegasus’un 39,99 $’dan başlayan fiyatlarla sunduğu dış hat uçuş noktalarından örnekler veriliyor. Pegasus’un yeni kampanyası ile biletlerini 15 Ocak’a kadar flypgs.com ya da Pegasus’un mobil kanallarından satın alan misafirler, 26 Mart’a kadar gerçekleştirecekleri yurt dışı uçuşlarında 39,99 $’dan başlayan fiyatlarla uçabilecek. Pegasus, geniş uçuş ağıyla misafirlerini yurt içinde 33, yurt dışında 70 olmak üzere, 40 ülkede toplam 103 noktaya uçuruyor.

Pegasus'tan sıradışı reklam filmi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

MUHA ~ 8 yıl önce
ALİ SABANCI BEDAVAYA YAPTIRMIŞTIR KESİN.KEŞKE SOYADIN SABANCI OLMASAYDI HİÇ YAKIŞMIYOR SANA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ' a :)) ~ 8 yıl önce
BeyniN ayaklarında kalmış belli ki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enteresan ~ 8 yıl önce
Bu garip şirketin reklam ajansı kim acaba. Yoksa evde powerpointte mi yapıyorlar. İnsan bunu reklam diye yayınlamaya utanır. Umarım buna para harcamamışlardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Ülker ~ 8 yıl önce
Bence çok güzel olmuş reklam. Pegasus yöneticileri ile de çok kaliteli bir sirket. Turkiye adina gurur duymalisiniz. Allah Pegasus yönetiminden razi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezillik ~ 8 yıl önce
Tam bir rezillik reklam ile alakasi yok zaten Pegasus yolcusunu magdur etmemeli once

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 8 yıl önce
Pegasus yönetimi yolculuğun sadece uçmaktan ibaret olmadığını, yolculuğun başladığı alandan, yolculuğun bittiği alana kadar yolcusuna sahip çıkan bir şirketin "gerçek" havayolu olduğunu öğrenmeli. Kayıp valizde insanı çıldırtan, valiz zarar gördüğü zaman "Burada eşyalarınızı boşaltın, biz tamir ettirip göndeririz."diyen, yolcusuna alana gitmeden önce "Uçağınız 2 saat ileriye alınmıştır." mesajı atıp alana gittiğimde " O mesaj yanlışlıkla olmuş, yeni bilet alın"diyen bir havayolunun insanlıkla bir ilgili olamaz! Bu yüzden sadece koltukları dolduralım yeter mantığıyla iş yürümez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birpgshostu ~ 8 yıl önce
yaaaa arkadas kusucam amk biktim bu pazarlama ve ticaretin basi bos adamlarindan. pegasus=kamiller toplulugu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus 'a ~ 8 yıl önce
Yahu pilotlar bir gün Pegasus'da bir gün THY 'de. Aynı adam başka firmada ucunca tüy gibi mi indiriyor. Ön yargı kötü bir şey ayrıca komiksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 8 yıl önce
Hic tercihe etwm pgs'i... En sert inis leri onlar yapiyor . Gecen yil saw 'da bütün kemiklerim kirildi ve beynim ayaklarima indi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevinmen ~ 8 yıl önce
lazım bak beyin varmıs:))
Gıcık Pegasus ~ 8 yıl önce
Bu ne saçma reklam bre!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000