25 Ocak 2013, Cuma 08:07:24

PEGASUS'TAN SEVGİLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Pegasus Hava Yolları, yurt içinde 24 yurt dışında 39 noktaya düzenlediği uçuşlarla 14 Şubat’ı daha da unutulmaz kılmak isteyenlere özel bir kampanya sunuyor.

Pegasus Hava Yolları’ndan 24 -27 Ocak tarihleri arasında, 11-17 Şubat arasında uçmak üzere bilet alan Pegasus yolcuları, ikinci bileti % 50 indirimli alma fırsatını yakalıyor.

Bu kampanya sayesinde Pegasus yolcuları, Sevgililer Günü’nü diledikleri şehirde sevdikleri ile geçirme fırsatı bulacak.

Pegasus’un internet adresinden bilet alan çiftler, bu kampanya ile Sevgililer Günü’nü diledikleri şehirlerden birinde kutlayabilecek, aynı zamanda  Pegasus’un çiftlere özel sunduğu pasta ve şampanya menüsü ile sevgililerine romantik bir sürpriz yapabilirlecek.

Pegasus Havayolları'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Pegasus ile Sevgililer Günü’nde dilediğiniz yerde olun…

14 Şubat’ta romantik bir tatil hayal edenler, Pegasus Paris’e uçarak, Eyfel Kulesi’nin eşsiz manzarasına karşı sevdikleriyle beraber Paris’in tadını çıkarabilir veya Londra’da Thames Nehri kıyısında romantik bir yemek yiyebilir, London Eye’da aşk tanrısı Cupid’in Kapsülü’nde sevgilileri ile Londra üzerinde romantik bir geziye çıkabilirler.

Alternatif bir kutlama yapmak isteyen Pegasus misafirleri ise, Berlin’de, Geleneksel film festivali boyunca gösterilecek filmlerin ilk gösterimlerine tanıklık ederek Berlin’de unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirebilir veya kanallar şehri Amsterdam’ın Arnavut kaldırımlı sokaklarında romantik bir gezi yapabilirler.

Sevgiyi dile getirmenin ve paylaşmanın en güzel günlerinden biri olan 14 Şubat’ı unutulmaz kılmak isteyen çiftlerin, uygun fiyatlarla, diledikleri noktalara uçmak için tek yapmaları gereken; www.flypgs.cominternet sitesini ziyaret etmek.

Kuzey Kıbrıs hariç, tüm hatlarda geçerli olan kampanyaya katılmak için son gün 27 Ocak!"

PEGASUS'TAN SEVGİLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000