09 Şubat 2017, Perşembe 11:25:32

Pegasus'tan sevgililer günü kampanyası

Pegasus Hava Yolları, Sevgililer Günü kampanyasında biletlerini 9-11 Şubat tarihlerinde alan misafirlerine 15 Mart – 22 Haziran 2017 tarihleri arasındaki tüm yurt dışı uçuşlarında ikinci kişiyi her şey dahil tek fiyat 39 dolara uçurma fırsatı sunuyor.
  • 32 yildir bekarim. Yasasin sevgili olanlar.
  • Efa da denetleme var neyin denetlenmesi ,denetçiler siz önce kendinizi denetleyin ukala piskopat kılıklı müdürleri amirleri çıkış elemanlarınızı denetleyin kendinize çeki düzen verin öyle burnu havada çalışanını küçümser ,bakmazsan çalışan zaten sana kool gibi kazık atar ,bu işin püf noktası şoför seni kârâda geçirir zarar da ettirir .müdürüm diye masada oturan efa yı içten çökerten kılıfına uygun hırsızlık yapan müdürler değil , Şoför patron görmek istiyor şikayetini dinleyecek adam gibi adam istiyor karşısında fırıldakçı sahtekar değil.
  • Borajet ekibi sizi çok seviyorum Siz pegasusa 10 çekersiniz kaptanları amirleri süper süper
  • Efatur kenfinize dönün lütfen
  • Eyyy efatur susuz efatur tuvaletsız efatur yemeksiz efatur biraz işçine değer ver değer verki onlarda sana değer versin git alturda örnek alın
  • Dolar euro bu kadar olmusken artik yurt disi hayel oldu ;-( parasi olana iyi ucuslar artik
  • Bekarlar gunu olsun ya
  • Acentalari gene kapsamayan kapmanya. Acentalar satmasin ki, gorsunler marketing nasil oluyor. Her kampanya ayni terhane
  • Sonra bizle ugrasiyorlar yok parta gecin , yok ucretsiz izne cikin. Gögsumuze taktigimiz Ataturk rozetini bile bize parayla satan bi anlayis var karsimizda nolur ugrastirmayin bizi :)
  • GAYLER ICIN BI KOLAYLIK YOK MU? YANI IKI ERKEK BINIP BIZ SEVGILIYIZ DESEK HAYIR SIZ KANKASINIZ DERLER MI?

Pegasus’un “Eski sevgiliye dönüş” temalı Sevgililer Günü’ne özel kampanyasında, biletlerini 9-11 Şubat tarihlerinde www.flypgs.com‘dan veya Pegasus Mobil uygulamasından alanlar, 15 Mart – 22 Haziran 2017 tarihleri arasında yurt dışına yapacakları uçuşlarında ikinci kişiyi her şey dâhil tek fiyat 39 dolara uçurma fırsatı yakalayacak.

Pegasus, kampanya duyurusunu ise “Eski Sevgiliye Dönüş” temalı 40 saniyelik bir dijital filmle sosyal medya üzerinden gerçekleştiriyor. Filmde uygun fiyatlı biletleri kaçırmamak için eski sevgilisine dönen bir gencin hikâyesi anlatılıyor. 

Misafirler, Pegasus’un 69 yurt dışı uçuş noktası ve kampanya ile ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir, dilerlerse biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil uygulaması üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak uçuşlarından puan da kazanabiliyorlar.

Pegasus'tan sevgililer günü kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Trabzonlukiz ~ 7 yıl önce
32 yildir bekarim. Yasasin sevgili olanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs şef ~ 7 yıl önce
Efa da denetleme var neyin denetlenmesi ,denetçiler siz önce kendinizi denetleyin ukala piskopat kılıklı müdürleri amirleri çıkış elemanlarınızı denetleyin kendinize çeki düzen verin öyle burnu havada çalışanını küçümser ,bakmazsan çalışan zaten sana kool gibi kazık atar ,bu işin püf noktası şoför seni kârâda geçirir zarar da ettirir .müdürüm diye masada oturan efa yı içten çökerten kılıfına uygun hırsızlık yapan müdürler değil , Şoför patron görmek istiyor şikayetini dinleyecek adam gibi adam istiyor karşısında fırıldakçı sahtekar değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can dosun ~ 7 yıl önce
Borajet ekibi sizi çok seviyorum Siz pegasusa 10 çekersiniz kaptanları amirleri süper süper

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hlk ~ 7 yıl önce
Tabiki Borajet candır Ekibi canlandır hepsine sevgilerimle
Yahu ~ 7 yıl önce
Zaten iki kişi uçuyorlar kabinde . Ne gördün de hayran kaldın be :)))))
. ~ 7 yıl önce
Bora jet ne yahuu!..
Murat taşçı ~ 7 yıl önce
Efatur kenfinize dönün lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efatur ~ 7 yıl önce
Eyyy efatur susuz efatur tuvaletsız efatur yemeksiz efatur biraz işçine değer ver değer verki onlarda sana değer versin git alturda örnek alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs efa ~ 7 yıl önce
Ya ne suyu ne yemeği maaşlarınızdan çaldıklarını versinler
Pişman efa lı ~ 7 yıl önce
2016 zamıyla ayda seksenbeş saat ilk fazla mesai kırk iki saate düştü ,kırk üç saat kesinti 2017 zammı yüz lira yapıldı aylık yüzbaşı saat kil fazla mesai otuz altı saate kadar düşürüldü 1620 tl olan maaşımız 1720 oldu toplamda Yen'i asgari ücrete göre 2400 tl üzeri almamamız gereken maaş 1720 tl olarak ödeniyor .arkadaşlarımızı uyaralım ,toplu hareket edelim ,bu insafsız gaspçıları devlete bimere şikayet edelim ,günlük çalışmamız olan on iki saati şahitlerle ispatlayalım ,bizden her ay çalınan 600 - 700 tl civarı bir rakam haram olsun Efa nın sahiplerine . Sn Pegasus böyle kendi çalışanını sömüren ezen bir firmayla nasıl çalışıyor bu hırsızlarla iş aktini fes edin .
Grp ~ 7 yıl önce
Onlar insan olsa insana değer verir işçinin çalışanın hakkını yemez , "Allah cc insanların zor şartlarda kazandıkları nda gözü olanı bir avuç toprakla doyururmuş" darısı başınıza ( efa )
Grp ~ 7 yıl önce
Onlar insan olsa insana değer verir işçinin çalışanın hakkını yemez , "Allah cc insanların zor şartlarda kazandıkları nda gözü olanı bir avuç toprakla doyururmuş" darısı başınıza ( efa )
Can dost ~ 7 yıl önce
Efatur ancak işçinin parasını kesin İşçinin hakını yesın
Pişman efalı ~ 7 yıl önce
Halal olsun kardeşim bu efaya zehir zıkım olsun inşallah sırayla trafik kazasında giderler
Hhh ~ 7 yıl önce
Dolar euro bu kadar olmusken artik yurt disi hayel oldu ;-( parasi olana iyi ucuslar artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Bekarlar gunu olsun ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Acentalari gene kapsamayan kapmanya. Acentalar satmasin ki, gorsunler marketing nasil oluyor. Her kampanya ayni terhane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acentaya hayır ~ 7 yıl önce
acenta kampanyadan bilet almasın bir zahmet gardaş
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Acentaya hayir diyorsunda elbet acentaya mecbur kaldigin gun gelir o zaman gorurum seni :)
Abi nolur su biletleri alin ~ 7 yıl önce
Sonra bizle ugrasiyorlar yok parta gecin , yok ucretsiz izne cikin. Gögsumuze taktigimiz Ataturk rozetini bile bize parayla satan bi anlayis var karsimizda nolur ugrastirmayin bizi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 7 yıl önce
GAYLER ICIN BI KOLAYLIK YOK MU? YANI IKI ERKEK BINIP BIZ SEVGILIYIZ DESEK HAYIR SIZ KANKASINIZ DERLER MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000