14 Nisan 2016, Perşembe 13:15:39

Pegasus’tan şaka gibi iptal

Her yıl Cenevre’de düzenlenen business uçak fuarı EBACE, özel uçak sahiplerini ve havacıları bir araya getiriyor.
  • Web sitesinde aynı bileti ikinci kez sorguladığında size tuzak kuran firma... O okadar çok rezillikleri var ki... hangi birini sayayım.
  • 300 TL ye bilet alıp 250 TL de erteleme ücreti ödediğim firma. Çalışanları olmasa sağlam bir beddua edeceğim ama... Allah sahibine gün yüzü göstermesin inşallah.
  • Bence bir kusur yok niye mi pegasus haber vermiş bilet iptal yada başka sefere yönlendiriyor olur böyle şeyler
  • Yorumda pegasus calısanı ekmek kapım demiş hocam sen işini düzgün yapsan zaten sorun olmaz müşteri memnunıyetı bilmeyen bir firmasın ekonomık ucus dıyorsun burnundan getıryorsunuz işiniz gücünüz palavra şikette maiilerinizle bile ilgilenilmiyor kaldıki müşteri memnunuyetı nedır bılmıyorsunuz.Pegasus 10 TL fazla alsın adam akıllı zamanında kalkan ucaklar yapsın bide boş beleş müdür bolca var en basit soruya cevap veremıyor
  • Misafir kavramının içine eden Tavayolu.
  • Pegasus olmasa rekabetsiz ortamda bilet fyatları ne olur, kimler uçabilir bir düşünün. Pegasus Havayolları bu ülkeye rekabet getirmiştir. Fiyat nasıl bir opsiyonsa konfor ve lükste bir opsiyondur. İsteyen kalite, isteyen bilet fiyatı der tercihini yapar. Pegasusun iki sene öncesine kadar rötar sayısı bu kadar fazla değildi. Çünkü Sabiha Gökçen bu kadar kalabalık değildi. Şuan bu kalabalığı kaldırmıyor bu havalimanı. Ne yapsın Pegasus havalimanı mı yapsın, pist mi yapsın? Seçmemekte herkes özgür ama lütfen değerini bilelim. Bu ülkede havacılığın gelişmesine çok katkısı olmuştur.
  • ismini yazmayan yorumcu delikanlı ol sen traş yapma hain hava yolu pegasusdur,yolcuyu perişan eder yine pegasusdur her allahın günü skandal olaylara imza atan da pegasus dur ,sende ...... koyucağına isim belirt yorum yaparken,,, aciz kişisin aciz düzenbaz havayolunun adamısın belli,günlük yaşayan havayolunun adamları sizi...
  • Artık yeter denecek bir durum neden sürekli gecikmeli, zamanında olmayan uçuşlar daha neler neler artık bir çeki düzen vermeniz gerekir Pegasus
  • Bu haberi bu yüzüyle okuyun anca ama kendinize bir saniye şu soruyu sorun acaba NEDEN iptal oldu ? Hep kötü düşünüyorsanız fesatsın demektir. ;)
  • Vay arkadas adamlar cenevre gibi bir sehire fuara gidecek olan ne diye ucuz bilet arar anlamis degilim. Golun kenarinda yiyeceginiz bir aksam yemegi bir biletten daha pahalidir.

Her yıl Cenevre’de düzenlenen business uçak fuarı EBACE, özel uçak sahiplerini ve havacıları bir araya getiriyor. Türkiye’den fuara katılacak olan havacılara Pegasus Havayolları’ndan şok edici bir e-mail gönderildi. E-mail’de fuar başlangıcı ve bitişine denk gelen seferlerin iptal edildiği belirtildi.

Pegasus Havayolları, business uçak fuarı EBACE gidecek olan havacıları adeta perişan etti. Fuara gitmek için aylar öncesinden bilet alan havacılar, Pegasus Havayolları’ndan gelen e-mail ile şoke oldular. EBACE fuarına gidecek olan havacılara gelen e-mail’de “Değerli Misafirimiz, 23 Mayıs 2016 tarihindeki PC 337 Istanbul- Geneva seferimiz iptal edilmiştir. Biletiniz ile ilgili olarak yapılacak değişiklik veya iptal işlemleri için 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezimizi aramanızı rica ederiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Pegasus Havayolları Misafir İlişkileri Pegasus Airlines” denildi.

Uçak fuarına denk gelen günün uçaklarını iptal eden Pegasus Havayolları’nın bu tutumuna anlam verilemezken, yolculara başka günde uçabilecekleri veya paralarının iade edilebileceği belirtildi.

EBACE fuarına gidecek olan havacıların sadece gidiş uçaklarının değil dönüş uçaklarının da iptal edildiği anlaşıldı. Önceden bilet alınarak ucuz uçmayı planlayan havacılar, Pegasus Havayolları’nın son dakika iptali ile THY’den fahiş fiyat ödeyerek bilet aldıkları belirtildi.

Airporthaber’e konuşan bir yolcu, Pegasus Havayolları’nın 23 Mayıs’ta gidiş uçağını iptal etmesini bir nebze de olsa anlayabileceğini ancak fuarın bitiş günündeki uçağın yani dönüş uçağının iptal edilmesine anlam veremediğini söyledi.

©Airporthaber.com

Pegasus’tan şaka gibi iptal

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Hak arayan ~ 8 yıl önce
Web sitesinde aynı bileti ikinci kez sorguladığında size tuzak kuran firma... O okadar çok rezillikleri var ki... hangi birini sayayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS ile son uçuş... ~ 8 yıl önce
300 TL ye bilet alıp 250 TL de erteleme ücreti ödediğim firma. Çalışanları olmasa sağlam bir beddua edeceğim ama... Allah sahibine gün yüzü göstermesin inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevlüt ~ 8 yıl önce
Bence bir kusur yok niye mi pegasus haber vermiş bilet iptal yada başka sefere yönlendiriyor olur böyle şeyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MURAT ~ 8 yıl önce
Yorumda pegasus calısanı ekmek kapım demiş hocam sen işini düzgün yapsan zaten sorun olmaz müşteri memnunıyetı bilmeyen bir firmasın ekonomık ucus dıyorsun burnundan getıryorsunuz işiniz gücünüz palavra şikette maiilerinizle bile ilgilenilmiyor kaldıki müşteri memnunuyetı nedır bılmıyorsunuz.Pegasus 10 TL fazla alsın adam akıllı zamanında kalkan ucaklar yapsın bide boş beleş müdür bolca var en basit soruya cevap veremıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saka ~ 8 yıl önce
Misafir kavramının içine eden Tavayolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 8 yıl önce
Pegasus olmasa rekabetsiz ortamda bilet fyatları ne olur, kimler uçabilir bir düşünün. Pegasus Havayolları bu ülkeye rekabet getirmiştir. Fiyat nasıl bir opsiyonsa konfor ve lükste bir opsiyondur. İsteyen kalite, isteyen bilet fiyatı der tercihini yapar. Pegasusun iki sene öncesine kadar rötar sayısı bu kadar fazla değildi. Çünkü Sabiha Gökçen bu kadar kalabalık değildi. Şuan bu kalabalığı kaldırmıyor bu havalimanı. Ne yapsın Pegasus havalimanı mı yapsın, pist mi yapsın? Seçmemekte herkes özgür ama lütfen değerini bilelim. Bu ülkede havacılığın gelişmesine çok katkısı olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogru ~ 8 yıl önce
katiliyorum. rekabetin olmadi noktalara thy nin fais fiyatlari hemen kendini belli ediyor
Doğrular ~ 8 yıl önce
Politikaları her fırsatta müşteriyi sömürmek olan bir firma ile THY karşılaştırılamaz.
fenermoda ~ 8 yıl önce
ismini yazmayan yorumcu delikanlı ol sen traş yapma hain hava yolu pegasusdur,yolcuyu perişan eder yine pegasusdur her allahın günü skandal olaylara imza atan da pegasus dur ,sende ...... koyucağına isim belirt yorum yaparken,,, aciz kişisin aciz düzenbaz havayolunun adamısın belli,günlük yaşayan havayolunun adamları sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 8 yıl önce
sen niye yazmadın ismini yorumuna :))) Ayrıca İsmimi öğrenip de ne yapacaksın? Burada isimler mi yorumlar mı önemli? Evet PGS çalışanıyım koruyacam tabiki bu tür haksız eleştirilere karşı, ekmek kapım nihayetinde. Çok enteresansınız walla. PGS ile nasıl bir ilişkiye girdin de bu kadar yaralandın ve kalbin kırıldı anlayamadım.
Bir hava yolu düşünün ~ 8 yıl önce
Artık yeter denecek bir durum neden sürekli gecikmeli, zamanında olmayan uçuşlar daha neler neler artık bir çeki düzen vermeniz gerekir Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak ediyorum? ~ 8 yıl önce
Bu haberi bu yüzüyle okuyun anca ama kendinize bir saniye şu soruyu sorun acaba NEDEN iptal oldu ? Hep kötü düşünüyorsanız fesatsın demektir. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fransali ~ 8 yıl önce
Vay arkadas adamlar cenevre gibi bir sehire fuara gidecek olan ne diye ucuz bilet arar anlamis degilim. Golun kenarinda yiyeceginiz bir aksam yemegi bir biletten daha pahalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gyfgyu ~ 8 yıl önce
Ne alakası var? Uçağa vereceğim parayla göl kenarında daha sık yemek yerim.Otele ve uçağa fazla para vermek gereksiz.2-3 saat konforlu uçsan nolur konforlu uçsan nolur? Konforu uzun uçuşlar için lazım.İptal edileceğini örgörse kimse almaz zaten.Yakınındaki bir şehre değiştirsin bileti.Çözümü basit mevzular bunlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000