21 Şubat 2017, Salı 13:39:06

Pegasus'tan 'Ramazan' kampanyası

Pegasus Hava Yolları, 21-24 Şubat tarihlerinde bilet alan misafirlerine 23 Mayıs – 22 Haziran 2017 arasında yapacakları seçili yurt içi ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında avantajlı fiyatlarla uçma imkanı sunuyor.
  • Önemli olan ramazandan sonra yapmak herkes yapar ramazan da.Diğer hava yolları şirketleri de ramazan da yaptı.
  • Ama suyu parayla veriyooooooo (şimdi koşun THY'den Kıbrıs'a 300 TL'ye promosyonlu bilet alın. Su bedava, yanında sandviçte var)
  • 50tl nedir ya bedava ucurunnnn yok artikkkkkkkk
  • Pegasus ölçek ekonomisini iyi kullanıyor .
  • Helal olsun pegasusa valla boyle bir kampanyayi yapsa yapsa pegasus yapardi THY yahudi sirketi paraya bakar ancak. 50 tlye onemli olan ulasim bagajda bile giderim ailemi gormek icin
  • Havacılıklan alakam yoktur ama gene de yazayım dedim geçen Pegasus'la izmirden İstanbul 'a gidiyom İnerken zamk diye yere vurdu uçak , tüm yolcular korktu . Anadolu jetle giderken çok yumuşak iniyor . Pegasus neden öyle daha kötü pilotları mı alıyolar ? Anadolu jete girmesi daha mı zor ?
  • Acenta destegi olmadan olmaaazzz
  • Çok komikler, CEO su social mediadan sizi engeller Chairman ı sizi takip eder. Garipler anlam veremiyorum.

Ramazan ayını ailesi ve sevdikleriyle geçirmek isteyen ve Pegasus’un Ramazan kampanyasıyla biletlerini 21 - 24 Şubat tarihlerinde www.flypgs.com‘dan ve Pegasus Mobil Uygulaması’ndan alan misafirler, 23 Mayıs - 22 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri 29 yurt içi uçuşu 49,99 TL’den ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında 89,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı elde ediyor.

Misafirler, Pegasus’un kampanya dahilindeki uçuş noktalarına ve detaylı bilgilere https://www.flypgs.com/kampanyalar/ramazanda-yurt-ici-ve-kibris-4999-tlden-baslayan-fiyatlarla üzerinden ulaşabilir, dilerlerse biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil uygulaması üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak uçuşlarından puan da kazanabiliyorlar.

Pegasus'tan 'Ramazan' kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

görüş ~ 7 yıl önce
Önemli olan ramazandan sonra yapmak herkes yapar ramazan da.Diğer hava yolları şirketleri de ramazan da yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 7 yıl önce
Ama suyu parayla veriyooooooo (şimdi koşun THY'den Kıbrıs'a 300 TL'ye promosyonlu bilet alın. Su bedava, yanında sandviçte var)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gio ~ 7 yıl önce
50tl nedir ya bedava ucurunnnn yok artikkkkkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alemdar ~ 7 yıl önce
Pegasus ölçek ekonomisini iyi kullanıyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
Helal olsun pegasusa valla boyle bir kampanyayi yapsa yapsa pegasus yapardi THY yahudi sirketi paraya bakar ancak. 50 tlye onemli olan ulasim bagajda bile giderim ailemi gormek icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen gıt pgs ~ 7 yıl önce
kalıte meselesı koçummmm:))
Tolga ~ 7 yıl önce
Havacılıklan alakam yoktur ama gene de yazayım dedim geçen Pegasus'la izmirden İstanbul 'a gidiyom İnerken zamk diye yere vurdu uçak , tüm yolcular korktu . Anadolu jetle giderken çok yumuşak iniyor . Pegasus neden öyle daha kötü pilotları mı alıyolar ? Anadolu jete girmesi daha mı zor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Kardeşim pilotun yapabileceği bir şey yok uçağın sert veya yumuşak inişini etkileyen çok faktörler var. Bütün pilotlar aynı eğitimi alırlar. 6 ayda bir de sınavlara girerler ve o sınavlardan başarılı olamazlarsa pilotluk kariyerlerine veda ederler.
Kardeşim ~ 7 yıl önce
Pilotların maaşları düşüyor servisleri artık eskisi gibi vip değil dört beş kişi servise biniyor eee bunu bir şekilde çıkaracaklar o her sert inişin uçağa büyük zararı var , biride bir çok faktör var diyor hava durumunu rüzgarı vs her şeyi biliyorlar ,ona göre çalışsınlar derslerine.
Ah tolga ~ 7 yıl önce
Bu yorum sadece bir türkten beklenir... cehalettttt
Tek inişle karar... ~ 7 yıl önce
Bir tane yumuşak olmayan inişe denk gelmişsin koca filoyu yargılıyorsun. Gören de ayda 50 uçuş yapıyorsun sanacak. Hava yağışlıdır "pozitive landing" yapmıştır, eğitimdeki pilottur, öğretmen pilot farketse de limit içi diyerek müsade etmiştir, vs vs... senin sert dediğin uçak için sert değildir emin ol. Ne kadar meraklısınız çamur atmaya, karalamaya... ooofff of...
Flying Pigs ~ 7 yıl önce
Her bacak milyonlarca $ risk ve sorumluluk alip maasindan sirkete bagis yapmak zorunda birakilana, hatta yeni tarifeyle ikinci pilotuna ZARA tezgahtari kadar maas almasini midesi kaldirana, Cidde'de herkes duzgun otelde kalirken 2 yildizli pansiyonda kalip otele ucaktan kek sandvic getirene, her ucus sonu sap gibi alanda servis bekletilene PGS kaptani denir. Sert de iner, ters de...
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Acenta destegi olmadan olmaaazzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip bir firma FLYPGS ~ 7 yıl önce
Çok komikler, CEO su social mediadan sizi engeller Chairman ı sizi takip eder. Garipler anlam veremiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000