25 Haziran 2015, Perşembe 09:12:36

Pegasus'tan pilot ilanı

Pegasus Havayolları, pilot alımı yapacağını duyurdu.
  • Lufthansa da eğitimimi Yaptım,ve Lufthansa bana bir kaç şirket önerdi. Ilk Sırada FLYPGS olmak üzere bir arkadaş orda F/O ve sordum diyor yemek bile cepten ödüyorlarmış. Ilk 1.5 sene Condor da görev Yaptım sonra THY ye geçtim. Siz siz olun aman ha aman ekmeğinizle oynamayın. Berbat bir şirket.
  • Yav memlekette hiç şirket kalmadı alş sabancı gibi adamların gökdelenleeini inşa etmesi için bu kadar millet sönürülmez ki.. Ali sabancı cidden doymayacaksın dimi? Mesela kaç milyar dolar versekte şu şirketi düzgün çalıştırcak birine satarsın? Araplara sat bari. Onlar bile senin kadar insafsız çıkmadı.
  • Tecrubeliyseniz SunExpress ve PGS den uzak durun arkadaslar. Yeniyseniz max 3 yil saat doldurun. O sirketler baslangic seviyesi sirketleri.
  • Sıfır sosyal hayat,mutsuzluk,bitmek bilmeyen yorgunluklar,limitlerin üzerinde çalışma sürekli şirket içi sorunlarla uğraşma,hat safhalarda gerilme vb gibi şeyler hoşunuza giderse ve gidiyor ise hiç durmayın bu iş tam size göre :))
  • Üniversitede yatarak okuyorsanız cc notu aldıysanız pegasus kapıdasınız demekkir
  • Yerim, yatarım, uçarım diyenler gelsin. Ozel hayat yok, yorgunluk maksimum. Evet maaş fena değil ama vakit olmadığı için siz hayrını görmezsiniz. Yeni pilot alımı yapmaya çalışıyorlar ama gidenleri bir türlü durduramıyorlar. Personelin hayatından bezdiğinin ya farkında değiller ya da umursamıyorlar. Limitlerde uçarsın (hatta fazlası, pass uçuşları, aralarda uzun süre beklemeleri eklersiniz eve sadece yatmaya gidersin), kronikleşen yorgunluğu boş günlerinde bile atamazsın (yetmez). Bu konulara çözüm bulması gereken yöneticilerden birisi başka bir haberde oruç tuttuğunun reklamını yapmakla meşgul. Ama o haberde yazdığı gibi o uçuşlarını kendi istediği şekilde ayarlıyor, yani onun tuzu kuru, bir sıkıntısı yok.
  • Pilotlar iş başvurularında kariyer sayfasından başvurup 15 TL ödemiyormu? Neden mail adresine atınız demiş? Yazıklar olsun bu şirkete büyüdüğünüz falanda yok uçaçak kaptan kalmamıştır kesin
  • 3 yil kaptan olarak uctum pgs'de. Katar'a gectim. Soyle anlatayim: Duty time havada doldu. 2 cpt ucusuydu. Arkadas (Avustralyali) hic dusunmeden Kuveyt'e inis yapti. Yeni ekip geldi. Burada durum bu. Bizim bu profesyonellige ve bakis acisina ulasmamiz 1000 yil alir. Herkese sabir diliyorum...
  • bizden ayrılan adamları geri almıyoruz diye eklemeyi unutmuşlar ilana..Herkese aynı postayı koyarken iyiydi simdi sen ayrildin almıyorum seni geri dediginiz 10larca adama muhtac olursunuz boyle..
  • Tgs ile ilgili hiç haber gelmiyor ne olur yapın tgs alımı bekliyoruz

Pegasus Havayolları, pilot alımı yapacağını duyurdu. Resmi sitesi üzerinden bir ilan yayınlayan şirket, büyüyen filoda kokpit ekibine ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

İşte Pegasus'un ilanı:

Üst üste üç yıl Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi olarak seçilen Pegasus Ailesine katılın.

•             Toplam uçuş saati minimum 4500 saat
•             B737NG / A320 Kaptan olarak 1000 saat ve minimum 1 yıl deneyim
•             JAA/EASA lisansı
•             JAR ATPL lisansı min. ICAO English level 4
•             Class I Sağlık Sertifikası

Başvurularınızı [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Pegasus'tan pilot ilanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

F/O ~ 9 yıl önce
Lufthansa da eğitimimi Yaptım,ve Lufthansa bana bir kaç şirket önerdi. Ilk Sırada FLYPGS olmak üzere bir arkadaş orda F/O ve sordum diyor yemek bile cepten ödüyorlarmış. Ilk 1.5 sene Condor da görev Yaptım sonra THY ye geçtim. Siz siz olun aman ha aman ekmeğinizle oynamayın. Berbat bir şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yav memlekette hiç şirket kalmadı alş sabancı gibi adamların gökdelenleeini inşa etmesi için bu kadar millet sönürülmez ki.. Ali sabancı cidden doymayacaksın dimi? Mesela kaç milyar dolar versekte şu şirketi düzgün çalıştırcak birine satarsın? Araplara sat bari. Onlar bile senin kadar insafsız çıkmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tecrubeliyseniz SunExpress ve PGS den uzak durun arkadaslar. Yeniyseniz max 3 yil saat doldurun. O sirketler baslangic seviyesi sirketleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sosyalite ~ 9 yıl önce
Sıfır sosyal hayat,mutsuzluk,bitmek bilmeyen yorgunluklar,limitlerin üzerinde çalışma sürekli şirket içi sorunlarla uğraşma,hat safhalarda gerilme vb gibi şeyler hoşunuza giderse ve gidiyor ise hiç durmayın bu iş tam size göre :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.Bora ~ 9 yıl önce
Yeni pilotlar o şirketlere parasıyla saat doldurmaya gidiyor. Yoksa hiç kimse o kadar kahrı boşuna çekmez. Son 5 yılda yetiştirdikleri pilotların %'de kaçı kalmış şirkette bir bakın. Herkesin gönlünde yatan aslan THY, saati dolduran, sınavları geçen gel istediğin parayı verelim deseler de durmuyor orada. Bu arada; 3 yıl(max) saat doldurmak için daha ekonomik bir fikrin var mı??
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Üniversitede yatarak okuyorsanız cc notu aldıysanız pegasus kapıdasınız demekkir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Modern köle... ~ 9 yıl önce
Yerim, yatarım, uçarım diyenler gelsin. Ozel hayat yok, yorgunluk maksimum. Evet maaş fena değil ama vakit olmadığı için siz hayrını görmezsiniz. Yeni pilot alımı yapmaya çalışıyorlar ama gidenleri bir türlü durduramıyorlar. Personelin hayatından bezdiğinin ya farkında değiller ya da umursamıyorlar. Limitlerde uçarsın (hatta fazlası, pass uçuşları, aralarda uzun süre beklemeleri eklersiniz eve sadece yatmaya gidersin), kronikleşen yorgunluğu boş günlerinde bile atamazsın (yetmez). Bu konulara çözüm bulması gereken yöneticilerden birisi başka bir haberde oruç tuttuğunun reklamını yapmakla meşgul. Ama o haberde yazdığı gibi o uçuşlarını kendi istediği şekilde ayarlıyor, yani onun tuzu kuru, bir sıkıntısı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 9 yıl önce
Pilotlar iş başvurularında kariyer sayfasından başvurup 15 TL ödemiyormu? Neden mail adresine atınız demiş? Yazıklar olsun bu şirkete büyüdüğünüz falanda yok uçaçak kaptan kalmamıştır kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 9 yıl önce
3 yil kaptan olarak uctum pgs'de. Katar'a gectim. Soyle anlatayim: Duty time havada doldu. 2 cpt ucusuydu. Arkadas (Avustralyali) hic dusunmeden Kuveyt'e inis yapti. Yeni ekip geldi. Burada durum bu. Bizim bu profesyonellige ve bakis acisina ulasmamiz 1000 yil alir. Herkese sabir diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski pegasuscu ~ 9 yıl önce
bizden ayrılan adamları geri almıyoruz diye eklemeyi unutmuşlar ilana..Herkese aynı postayı koyarken iyiydi simdi sen ayrildin almıyorum seni geri dediginiz 10larca adama muhtac olursunuz boyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs alımları ~ 9 yıl önce
Tgs ile ilgili hiç haber gelmiyor ne olur yapın tgs alımı bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000