19 Temmuz 2017, Çarşamba 10:56:29

Pegasus'tan mobil kampanya

Gerçekleştirdiği kampanyalarla “uçmayı kolaylaştıran havayolu” unvanını gururla taşıyan Pegasus Hava Yolları, mobil kanallarına özel bir indirim kampanyası başlattı.
  • Ucz bilet bulamıyorum koln den ist.la devamli sizlerle ucuyorum
  • O değil de bi daha pegasus ile uçman pegasus mu tövbe diyorlar ama uçaklar full baboş:) hayır tövbe diyen adam boarding de en ön sırada bekliyor
  • Uygun fiyat uçak bilet varmı acaba 25 ağustos yardımcı olduğunuz için teşekkürler
  • Ya mardin yok mu acaba ıstanbul mardin
  • Kampanya harika, kasım ayında Madrid uçuşunu avantaj paketle aldım, yine THY'nin kampanyasından ucuza geldi. Bu arada tek dezavantajı vizesiz ülkelerin kampanya dışında tutulması.
  • Ben bu hava yoluyla uçmam, su paralı diye yorum yapan ilk kişiye % 60 indirim olacakmış :-)

Gerçekleştirdiği kampanyalarla “uçmayı kolaylaştıran havayolu” unvanını gururla taşıyan Pegasus Hava Yolları, mobil kanallarına özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında biletlerini 19-21 Temmuz 2017 tarihleri arasında alan misafirler, 7 Kasım 2017 – 24 Mart 2018 tarihleri arasında yapacakları seçili yurt dışı uçuşlarında %30 indirimli seyahat edebilecek.

Pegasus’un yenilenen mobil uygulaması ile misafirler artık Pegasus’un web sitesi üzerinden sunduğu pek çok ek ürün ve hizmete uygulama üzerinden de ulaşabiliyor. Misafirler biletlerini mobil uygulama üzerinden alırken, Flex ile birlikte alıp sınırsız değişiklik hakkı elde edebiliyor ve fiyat sabitleme ile bilet fiyatını belli bir süre dondurabiliyor. Uçuş öncesi yemek siparişlerini verebiliyor, otel ve araç kiralama gibi ek hizmetleri kolayca satın alabiliyor. Uygulama ile ayrıca Pegasus Plus üyeleri UçuşPuan’larını görebiliyor ve ödemelerini puanlarıyla yapabiliyor.

Pegasus’un mobile özel %30 indirim kampanyasıyla ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşılabilir. Kampanya biletleri, Pegasus’un Mobil uygulaması ve mobil sitesi üzerinden alınabiliyor.

Pegasus'tan mobil kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Necmettin okay ~ 7 yıl önce
Ucz bilet bulamıyorum koln den ist.la devamli sizlerle ucuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegadolujet:):):) ~ 7 yıl önce
O değil de bi daha pegasus ile uçman pegasus mu tövbe diyorlar ama uçaklar full baboş:) hayır tövbe diyen adam boarding de en ön sırada bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet mustafa ERBEK ~ 7 yıl önce
Uygun fiyat uçak bilet varmı acaba 25 ağustos yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet mustafa ERBEK ~ 7 yıl önce
Ya mardin yok mu acaba ıstanbul mardin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 7 yıl önce
Kampanya harika, kasım ayında Madrid uçuşunu avantaj paketle aldım, yine THY'nin kampanyasından ucuza geldi. Bu arada tek dezavantajı vizesiz ülkelerin kampanya dışında tutulması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Ben bu hava yoluyla uçmam, su paralı diye yorum yapan ilk kişiye % 60 indirim olacakmış :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmediniz... ~ 7 yıl önce
Metro ya da Kamil Koç la git lütfen,10 dakikada bir su servisi var. 50 dakikalık uçuşu 15 saatte gidenler şimdi suyu bahane ediyor. Bedava zamanlarini da bilirim,ucakta bedava diye icilen su miktarini 24 saate yaysan 15 litre su yapar,bobrek iflas eder. Biletten dusuyor cunku akli sira icilen suyu...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000