12 Ekim 2016, Çarşamba 21:55:22

Pegasus'tan korkutan 'davet'

Pegasus Havayolları'nın yarın 180 çalışanını Airport Otel'e davet ettiği öğrenildi. Pegasus'un bu daveti çalışanlar arasında endişeye yol açtı.
  • FİKİRLERİNİZDEN VE DEĞER YARGILARINIZDAN FEDEKARLIK ETMEYİN.ETMEYİNKİ ÖNCE AİLENİZ VE YANINIZDA ÇALIŞANLAR,SONRA İŞ YAPTIKLARINIZ VE ÇEVRENİZ SİZE GÜVENSİN.TEKNİKTEN ATILAN BİR AİLE BİREYİNİZDEN SELAMLAR ALİ SABANCI BEY.SANIRIM SABANCILARIN EKMEĞİNİ YEMİŞ AMA DEDİĞİNİ ANLAYAMAMIŞ;MR.NANE BEY VE ALİ SABANCI BEY.SAYIN SAKIP BEYİ RAHMETLE ANIYORUM.SEVGİLERİMLE.
  • Yazıklar olsun
  • Herkese duyurulur.Sayın P.G.S.Yöneticilerinin dikkatine.PGS.Teknik kendi içinde hazırlığını tamamladı.Hepinizin gözü aydın olsun.Bence birdaha bu durumu gözardı etmeden birkere daha düşünün.Çok önemli bir karar alındı.Ayın 21'i bekleniyor.Sonrada herkese selam olsun.Sayın ALİ bey bari siz biraz daha ılımlısınız.Nane abiyle Amocu Abimize gereken Ültimatomu verin sonra bütün emeklere yazık olmasın.Şrketimiz tıkır tıkır işliyordu.Herkes PGS ye girmek için can atıyordu.Şimdi şirketin içide,insanlarıda,çalışanlarıda düştü yerlere.Bu durumu kim yarattıysa eski haline getirsin.Hepimize ve emeklere,şirkete yazık olmasın.
  • Neden çıkarmasın ki? Kabin memurluğunu gereksiz özendirdiniz mesleğinizi, mesleğimizi o kadar övdünüz ki, hem gezerim hem 5 yıldız otelde kalırım hem de para kazanırım diye her yıl 1000000000000000000000000 kişi bu işe başvurur kale geldi. bırak maaş vermeyi üzerine para alıyorlar yenilerin. e bize ihtiyaçları kalmadı haliyle. şu mesleği övüp durmayın artık millet iftar çadırı gibi sıraya girdi hostes olabilmek.
  • Sayın Havacı dediklerinize ben de katılıyorum. Ali Sabancı'nın kesinlikle taş kalpli olmadığını tahmin ediyorum. Ancak Pegasus'ta departmanlar arasındaki işleyiş farklı olduğu gibi muamele de çok farklı oluyor. Benim kanımca en değer görmeyen iki departman var biri Misafir Hizmetleri diğeri de Ramp. Misafir Hizmetleri tam bir cadı kazanı gerçekten. Güya müdürler havacılıktan gelme ama hepsi için demiyorum bazısının insan halinden anlayışı sıfır. Sorumlulardan birazı gerçekten sorumlu olmayı hak etmeden o title'ı almış. Ve millete kan kusturuyor. Kraldan çok kralcılık yapılıyor.
  • yazıklar olsun...
  • arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın.bu şirkettin yıllarca ekmeğini yedik hep birlikte bir yerlere geldik.evet bugün insanlar işten çıkarılıyorsa yaşanan krizden dolayı buralara gelindi.Ali SABANCI nın bu kadar insafsız bir insan olduğunu düşünmüyorum.personeline değer veren hastalıkta sağlıkta her fırsatta yanımızda olan bir işveren. kesinlikle bu yazılanlara katılmıyorum.bende ayrılacagı bildirilen bir teknisyenim,evet üzüldüm tabi ama yapacak birsey yok.sadece genç arkadaşlara işsiz kaldıkları için üzüldüm.bu satırlarıda kimse riyakarlık adına yazıyorum sanmasın.bu saatten sonra artık riyakarlık olmaz.geride kalan arkadalşlara başarılar Allah yardımcıları olsun.
  • yalaka olsaydım mudur olmustum boş insan havacılıktan gelenler var da noldu sanki nurçin uça uça bir hal olmustu sertaç ın getirdiklerini araştır bakim hangi başarılara imza atmışlar geldikleri yerler kurban kesip göndermişlerdir eminim ;)yazdımmış önce araştır sonra yaz..
  • Bugün de işten çıkarılanlar varmış. İnsanların arasında çıkan, işten çıkarma dedikoduları genelde doğru çıkıyor. İşten çıkarmalarda çoğunlukla 1 yılını doldurmadan çıkarıyorlar tazminat vermemek için. O kadar da değerli personel var ki pegasusta gereksiz yere ömrünü tüketen. Allah kurtarsın hepsini oradan. Üstlerinden kimse değer görmüyor üstüne yolcuların önünde çalışan sudan sebeplerce rezil ediliyor. Profesyonellikten uzak, aynı işleri sürekli sesi çıkmayan tek kişinin üzerine yıkıldığı boş kurum. Mehmet Nane nasıldır iyi midir iyi mi yönetir bilemem ama kendisine buradan sesleniyorum. O kadar aylarını bu işe vermiş karakteri düzgün hanımefendiliğ beyefendiliği yerinde kişileri çıkaracaklarına milletin canına okuyan o küçük müdürcük silsilesini işten çıkarsın.
  • Nane'ye suç atanlar Nane'nin ne kadar başarılı yönetici olduğu bilmeyenler,hangi şirketleri nerelerden nerelere getirdiğini bi araştırsınlar.Sektör krizde,THY rekor zararda,turist sayısı rekor düşüşte.Transit yolcu bile Atatürk Havalimanında patlayan bombadan sonra gelmiyor.Sen yabancı biri olsa böyle bir ülkeye gelir misin,hanginiz gelirsiniz.Suçu Nane'de Aycı'da aramayın,ülke nasıl bu hale geldi onu bi düşünün.

Pegasu Havayolları geçtiğimiz aylarda 120 kabin memurunu kahvaltıya davet etmiş ve iş akitlerinin fesh edildiği bildirilmişti.

Herşeyden habersiz kahvaltıya giden Pegasus personeli, şirketin kahvaltı davetinden işsiz olarak dönmüştü. Pegasus Havayolları çalışanları bu gibi şirket davetlerinde istim üstünde olmaya başladı.

Bu davetlere bir yenisi daha eklendi. Pegasus Havayolları 180 personelini Airport Otel'e davet etti. Davetin içeriği hakkında bilgi edinilemezken, yakın geçmişteki kahvaltı olayı nedeniyle personel oldukça endişeli.

©AirportHaber

Pegasus'tan korkutan 'davet'

Yorumlar Tüm Yorumlar (147)

SAKIP SABANCI DERKİ ~ 7 yıl önce
FİKİRLERİNİZDEN VE DEĞER YARGILARINIZDAN FEDEKARLIK ETMEYİN.ETMEYİNKİ ÖNCE AİLENİZ VE YANINIZDA ÇALIŞANLAR,SONRA İŞ YAPTIKLARINIZ VE ÇEVRENİZ SİZE GÜVENSİN.TEKNİKTEN ATILAN BİR AİLE BİREYİNİZDEN SELAMLAR ALİ SABANCI BEY.SANIRIM SABANCILARIN EKMEĞİNİ YEMİŞ AMA DEDİĞİNİ ANLAYAMAMIŞ;MR.NANE BEY VE ALİ SABANCI BEY.SAYIN SAKIP BEYİ RAHMETLE ANIYORUM.SEVGİLERİMLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp ~ 7 yıl önce
Yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NANELİ TİPİTİP ~ 7 yıl önce
Herkese duyurulur.Sayın P.G.S.Yöneticilerinin dikkatine.PGS.Teknik kendi içinde hazırlığını tamamladı.Hepinizin gözü aydın olsun.Bence birdaha bu durumu gözardı etmeden birkere daha düşünün.Çok önemli bir karar alındı.Ayın 21'i bekleniyor.Sonrada herkese selam olsun.Sayın ALİ bey bari siz biraz daha ılımlısınız.Nane abiyle Amocu Abimize gereken Ültimatomu verin sonra bütün emeklere yazık olmasın.Şrketimiz tıkır tıkır işliyordu.Herkes PGS ye girmek için can atıyordu.Şimdi şirketin içide,insanlarıda,çalışanlarıda düştü yerlere.Bu durumu kim yarattıysa eski haline getirsin.Hepimize ve emeklere,şirkete yazık olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ooo noo ~ 7 yıl önce
Grev mi yapacaksınız yok sendika vs varsa lütfen sizde gidin pgs de sendikalı istemiyoruz
Sinirli Hostes ~ 7 yıl önce
Neden çıkarmasın ki? Kabin memurluğunu gereksiz özendirdiniz mesleğinizi, mesleğimizi o kadar övdünüz ki, hem gezerim hem 5 yıldız otelde kalırım hem de para kazanırım diye her yıl 1000000000000000000000000 kişi bu işe başvurur kale geldi. bırak maaş vermeyi üzerine para alıyorlar yenilerin. e bize ihtiyaçları kalmadı haliyle. şu mesleği övüp durmayın artık millet iftar çadırı gibi sıraya girdi hostes olabilmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olea ~ 7 yıl önce
Sayın Havacı dediklerinize ben de katılıyorum. Ali Sabancı'nın kesinlikle taş kalpli olmadığını tahmin ediyorum. Ancak Pegasus'ta departmanlar arasındaki işleyiş farklı olduğu gibi muamele de çok farklı oluyor. Benim kanımca en değer görmeyen iki departman var biri Misafir Hizmetleri diğeri de Ramp. Misafir Hizmetleri tam bir cadı kazanı gerçekten. Güya müdürler havacılıktan gelme ama hepsi için demiyorum bazısının insan halinden anlayışı sıfır. Sorumlulardan birazı gerçekten sorumlu olmayı hak etmeden o title'ı almış. Ve millete kan kusturuyor. Kraldan çok kralcılık yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crew ~ 7 yıl önce
yazıklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 7 yıl önce
arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın.bu şirkettin yıllarca ekmeğini yedik hep birlikte bir yerlere geldik.evet bugün insanlar işten çıkarılıyorsa yaşanan krizden dolayı buralara gelindi.Ali SABANCI nın bu kadar insafsız bir insan olduğunu düşünmüyorum.personeline değer veren hastalıkta sağlıkta her fırsatta yanımızda olan bir işveren. kesinlikle bu yazılanlara katılmıyorum.bende ayrılacagı bildirilen bir teknisyenim,evet üzüldüm tabi ama yapacak birsey yok.sadece genç arkadaşlara işsiz kaldıkları için üzüldüm.bu satırlarıda kimse riyakarlık adına yazıyorum sanmasın.bu saatten sonra artık riyakarlık olmaz.geride kalan arkadalşlara başarılar Allah yardımcıları olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
coment ~ 7 yıl önce
yalaka olsaydım mudur olmustum boş insan havacılıktan gelenler var da noldu sanki nurçin uça uça bir hal olmustu sertaç ın getirdiklerini araştır bakim hangi başarılara imza atmışlar geldikleri yerler kurban kesip göndermişlerdir eminim ;)yazdımmış önce araştır sonra yaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olea ~ 7 yıl önce
Bugün de işten çıkarılanlar varmış. İnsanların arasında çıkan, işten çıkarma dedikoduları genelde doğru çıkıyor. İşten çıkarmalarda çoğunlukla 1 yılını doldurmadan çıkarıyorlar tazminat vermemek için. O kadar da değerli personel var ki pegasusta gereksiz yere ömrünü tüketen. Allah kurtarsın hepsini oradan. Üstlerinden kimse değer görmüyor üstüne yolcuların önünde çalışan sudan sebeplerce rezil ediliyor. Profesyonellikten uzak, aynı işleri sürekli sesi çıkmayan tek kişinin üzerine yıkıldığı boş kurum. Mehmet Nane nasıldır iyi midir iyi mi yönetir bilemem ama kendisine buradan sesleniyorum. O kadar aylarını bu işe vermiş karakteri düzgün hanımefendiliğ beyefendiliği yerinde kişileri çıkaracaklarına milletin canına okuyan o küçük müdürcük silsilesini işten çıkarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
11 ~ 7 yıl önce
Nane'ye suç atanlar Nane'nin ne kadar başarılı yönetici olduğu bilmeyenler,hangi şirketleri nerelerden nerelere getirdiğini bi araştırsınlar.Sektör krizde,THY rekor zararda,turist sayısı rekor düşüşte.Transit yolcu bile Atatürk Havalimanında patlayan bombadan sonra gelmiyor.Sen yabancı biri olsa böyle bir ülkeye gelir misin,hanginiz gelirsiniz.Suçu Nane'de Aycı'da aramayın,ülke nasıl bu hale geldi onu bi düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000