13 Mayıs 2009, Çarşamba 08:53:35

Pegasus'tan KKTC fırsatı

Pegasus Havayolları, ucuz uçuş listesine yavru vatan Kuzey Kıbrıs'ı da ekledi.
  • Kıbrıs yaklaşık 1 senedir dış hat olarak muamele görüyor her uçuşta gümrük evrakı imzalıyoruz. Ayrıca cep telefonlarıda çatır çatır yurtdışı dolaşım ve görüşme ücreti kesiyor. Bu durumda T.C. nin havayolu şirketleri nasıl babalarının çiftliği gibi Kıbrıstan oraya buraya uçuyorlar?? KTHY nin fiyatları astronomik değil ve ikramları da diğer şirketlerin dandik kek ve sandviçlerine 10 basar . KTHY haricinde hiç bir şirketin ECN IST dışında sefer koymasına müsade edilmemelidir. O da günde en fazla 1 defa olmalıdır. KTHY Kıbrısın milli havayoludur ve Cin Ali gibileri burda kaymak yememelidir.
  • Erzuruma tekrar sefer başlatır mı?
  • Pegasus Havayolu ile hem ekonomik hem de kaliteli uçuşları KKTC'de görmeye başladık.Bu yolda devamlarını ve başarılarını dileriz..

Pegasus'un yeni kampanyası ile 12, 13, 14 ve 15 Mayıs tarihlerinde bilet alanlar, 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında Adana, Antalya, Ankara, Hatay, İstanbul ve İzmir'den Kuzey Kıbrıs'a karşılıklı uçuşlarda her şey dahil 49,99 TL'den başlayan fiyatlarla uçma fırsatını yakalayacak. Kampanya belirtilen tarihler arasında bulunan pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri için geçerli olacak.

Özel havayolu şirketi olarak 1990 yılında kurulan Pegasus'un arkasında Sabancı ailesi fertleri tarafından kurulan ESAS Holding bulunuyor. ESAS Holding, havacılığın yanı sıra sağlık ve gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. Pegasus Havayolları'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Ali Sabancı, Genel Müdürlüğü'nü ise Sertaç Haybat yürütüyor.

Pegasus'tan KKTC fırsatı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Kıbrıs yaklaşık 1 senedir dış hat olarak muamele görüyor her uçuşta gümrük evrakı imzalıyoruz. Ayrıca cep telefonlarıda çatır çatır yurtdışı dolaşım ve görüşme ücreti kesiyor. Bu durumda T.C. nin havayolu şirketleri nasıl babalarının çiftliği gibi Kıbrıstan oraya buraya uçuyorlar?? KTHY nin fiyatları astronomik değil ve ikramları da diğer şirketlerin dandik kek ve sandviçlerine 10 basar . KTHY haricinde hiç bir şirketin ECN IST dışında sefer koymasına müsade edilmemelidir. O da günde en fazla 1 defa olmalıdır. KTHY Kıbrısın milli havayoludur ve Cin Ali gibileri burda kaymak yememelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Erzuruma tekrar sefer başlatır mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus Havayolu ile hem ekonomik hem de kaliteli uçuşları KKTC'de görmeye başladık.Bu yolda devamlarını ve başarılarını dileriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000