06 Ağustos 2008, Çarşamba 11:43:01

Pegasus'tan kış tarifesi

Pegasus Havayolları, 26 Ekim itibariyle kış tarifesine geçiyor...
  • Sayın pegasus yetkilileri thy canımıza yetti son uygulaması kururu ve vijdanı olan acanteler bu uygulamaya göre biletlerini satmaz.gel uçuşunu artır.boyunun ölçüsünü alsınlar bizim vergilerimizle bizlere zulum. zulum
  • ali sabancı yıl sonunda onurair'i alcakmış.bakalım bazı onur acentaları napcak o zaman. bekliyoruz efenim .
  • Diger tum havayollarindan da vergi ve yakit harci dahil fiyat bekliyoruz, haydi AB uyumu, haydi uketici haklari (Ayni durum tur acentalari icin de gecerli, fiyati ucuz ilan et, altta gercegin cok daha fazlasi + alan vergisi yaz, kimse yemiyor bu numaralari artik)

Pegasus Havayolları, 26 Ekim itibariyle kış tarifesine geçiyor. Pegasus misafirleri, 29 Mart 2009’a kadar geçerli olacak tarifeyle, iç hatlarda 41 YTL’den, dış hatlarda ise 66 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçma fırsatı elde ediyor.

Pegasus Havayolları’nın 26 Ekim 2008-29 Mart 2009 tarihlerinde geçerli olacak kış tarifesi biletleri 6 Ağustos’tan itibaren satışa sunuluyor. İç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van uçuşları için bilet fiyatları 41 YTL’den başlıyor.

Pegasus, kış tarifesiyle dış hatlarda ise Ankara, İstanbul ve İzmir’den; Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih’e karşılıklı seferleri için bilet fiyatları 66 Euro’dan başlıyor.

Kış tarifesinde vergi ve yakıt harcının dahil olduğu, iç hatlarda 41 YTL ve dış hatlarda 66 Euro’dan başlayan fiyatlara sadece hizmet bedeli dahil değil.

Pegasus’un bilet satışları 7 gün/24 saat hizmet veren 444 0 737 no’lu Pegasus Bilet Hattı, internette www.flypgs.com web sitesi, acenteler ve havaalanı satış ofisleri aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Türkiye’nin en köklü özel havayolu şirketi olarak 1990 yılında kurulan Pegasus’un arkasında Sabancı ailesi fertleri tarafından kurulan ESAS Holding bulunuyor. ESAS Holding, havacılığın yanı sıra sağlık ve gıda sektöründe faaliyet gösteriyor. Pegasus Havayolları’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ali Sabancı, Genel Müdürlüğü’nü ise Sertaç Haybat yürütüyor.

Pegasus'tan kış tarifesi

Yorumlar

ACNT ~ 16 yıl önce
Sayın pegasus yetkilileri thy canımıza yetti son uygulaması kururu ve vijdanı olan acanteler bu uygulamaya göre biletlerini satmaz.gel uçuşunu artır.boyunun ölçüsünü alsınlar bizim vergilerimizle bizlere zulum. zulum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kill bill ~ 16 yıl önce
ali sabancı yıl sonunda onurair'i alcakmış.bakalım bazı onur acentaları napcak o zaman. bekliyoruz efenim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gunlukokuyucu ~ 16 yıl önce
Diger tum havayollarindan da vergi ve yakit harci dahil fiyat bekliyoruz, haydi AB uyumu, haydi uketici haklari (Ayni durum tur acentalari icin de gecerli, fiyati ucuz ilan et, altta gercegin cok daha fazlasi + alan vergisi yaz, kimse yemiyor bu numaralari artik)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000