07 Ağustos 2009, Cuma 07:40:42

Pegasus'tan Kıbrıs fırsatı

Pegasus, Kıbrıs'a ucuz uçma imkânı sağlıyor...
  • Aman Kıbrısa gidecekseniz PGS ile gitmeyin. Gelişte kontuarlarda saatlerce bekledim. Suratsız memurların kahrını çektim. Bir daha mı pegasusla Kıbrıs. Tövbe... Tatiliniz burnunuzdan gelsin istemiyorsanız, adam gibi binin THY na gidin.
  • rahatsız ettiğimi sanmıyorum ama yinede özürdilerim..Dipnot : yinede Fly Pgs tekrar uçuş başlatsın ok erz/ank/ist
  • bu özel hava yooarını anlamak mümkündeğil? neden. KARS.ERZURUM VE Doğuya uçuş düzenlemiyorlar. yoksa yeteri kadar araştırmamı yapamıyorlar... Ben buradan pegasus şirketine sesleniyorum gelin KARS şehrine uçun ankara aktarmalı olarak hem fiyati lar yüksek doluluğunuzda %100 lerden olacaktır. günde ne kadar yolcu ankara için yer sorup durduklarını kars takı acanteler ve ilgili mercilerden sorarsınız. KARS bulunduğu corafyada kendisi.iğdır ili.ardahan ili doğu beyazıt.artvın birbölümü ve komsu devletlerden iran.ermenistan.nahcıvan ve gürcüstanda günlük yaşama ve turizme etkili olmaktadır. KARS DAN SAYGILARIMLA...
  • su erzuruma allah rızası ıcın ucak kalksın artık :D
  • Sayın Pegasus Yetkilileri tekrar erzurum uçuşlarını başlatmanızı istiyoruz...

Pegasus yolcuları 6 -10 Ağustos tarihleri arasında bilet aldığında, 10 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında 59.99 TL’ye uçma şansına sahip oluyor.

Kampanya dahilinde 6 – 10 Ağustos tarihlerinde Kıbrıs’tan Adana, Ankara, Antalya, Hatay ve İzmir’e karşılıklı uçuşlar için www.flypgs.com’ dan bilet alan ilk 5 bin kişi, 10 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında 59.99 TL’ye uçma imkanına sahip olacak.

Biletini erken alan Pegasus Havayolları yolcuları 10 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında Kıbrıs’tan Adana, Ankara, Antalya, Hatay ve İzmir’e ekonomik ve güvenli  seyahat fırsatından yararlanacak.

Pegasus'tan Kıbrıs fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
Aman Kıbrısa gidecekseniz PGS ile gitmeyin. Gelişte kontuarlarda saatlerce bekledim. Suratsız memurların kahrını çektim. Bir daha mı pegasusla Kıbrıs. Tövbe... Tatiliniz burnunuzdan gelsin istemiyorsanız, adam gibi binin THY na gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
rahatsız ettiğimi sanmıyorum ama yinede özürdilerim..Dipnot : yinede Fly Pgs tekrar uçuş başlatsın ok erz/ank/ist

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu özel hava yooarını anlamak mümkündeğil? neden. KARS.ERZURUM VE Doğuya uçuş düzenlemiyorlar. yoksa yeteri kadar araştırmamı yapamıyorlar... Ben buradan pegasus şirketine sesleniyorum gelin KARS şehrine uçun ankara aktarmalı olarak hem fiyati lar yüksek doluluğunuzda %100 lerden olacaktır. günde ne kadar yolcu ankara için yer sorup durduklarını kars takı acanteler ve ilgili mercilerden sorarsınız. KARS bulunduğu corafyada kendisi.iğdır ili.ardahan ili doğu beyazıt.artvın birbölümü ve komsu devletlerden iran.ermenistan.nahcıvan ve gürcüstanda günlük yaşama ve turizme etkili olmaktadır. KARS DAN SAYGILARIMLA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
su erzuruma allah rızası ıcın ucak kalksın artık :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Pegasus Yetkilileri tekrar erzurum uçuşlarını başlatmanızı istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000