21 Temmuz 2016, Perşembe 14:07:55

Pegasus'tan Kazakistan açıklaması

Havayolu şirketi Pegasus, Kazakistan'da gerçekleştirdiği ortaklık görüşmelerini sonlandırdığını açıkladı.
  • Kazakistan bile ananasçıya önlemini almış.
  • Böyle isimli bir şirkette bende olsam bende anlaşamam tamam investment anladık..
  • Herkes konuşsun herkes özgürce istediğini söylesin ama darbe borazanlığı yapmasın demokrasiye nasıl sahip çıkılır bu millet gösterdi sizin gibi sözde demokrasi aşıkları marketleri yağmalarken parmatiklerde para stoklarken makarna stoklarken bağdat caddesinde geçen tankları alkışlarken halk sokaklarda tankların karşısına dikildi f16 bombardımanına maruz kaldı sniper ateşlerine maruz kaldı neden biliyormusun sen rahatça yaşayasın diye bari şehitlere saygınız olsun mesele vatan meselesi millet meselesi bayrak meselesi sen yoksa iki ağaçmı zannetin...
  • Buradan pegasus ta çalışan kokpit ve kabini uyarıyorum hükümet aleyhine ve darbeyi öven her türlü yorumlarınız ve paylaşımlarınız artık takip altındadır işsiz kalmamak ve şirketinizi düşünüyorsanız darbe şakşakcılığını bırakın özelikle pilotları uyarıyorum ekip odasında konuşulanlar can sıkıcı artık uçurtma bile uçuramazsınız bu arada tiyatro seneryo gibi söylemlerle darbe girişimini kutsamak darbe yapmaya çalışanlarla aynı amaca hizmet ederr devlet ve egm herşeye hakimdir yarın başınız ağırmasın, zaten ali sabancının fetö ile bağlantısı saptanmıştır merak eden google yazıp bakabilir haaa rahat durursanız sorun yok ama kaşınmayın bu şiddetli havada devlet sizide kaşır.. Ölen insanlara saygısızlık yapmayın.
  • kiminle görüşme yapıyormuş diye yanlışlıkla okumaya kalkıştım, ben bile okumayı yarıda keserek iptal ettim. Adama sorsalar kiminle görüşüyorsun diye, cevabını verene kadar FETÖ Tr'ye gelmiş olur.
  • Şirket Anadolu Jet'e devredilecek.
  • Kazakistan`la Kirgizistan`i karistiran aviator amca - cografyani yesinler senin
  • 3 Ucak ne olacak Air Manas'ta ucan?

Havayolu şirketi Pegasus, Kazakistan'da gerçekleştirdiği ortaklık görüşmelerini sonlandırdığını açıkladı.

Pegasus'tan dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, Kazakistan'da ortak girişim yatırımına yönelik olarak JSC Stock Investment Fund of Venture Investments Green Invest ile yürütmekte olduğu görüşmelerde anlaşma sağlanamaması nedeniyle görüşmelerin sonlandırıldığı belirtildi.

Pegasus Kazakistan'da düşük maliyetli tarifeli hava taşımacılığı faaliyetlerinde bulunmak amacıyla görüşüyordu.

Şirket KAP'a yaptığı diğer açıklamada ise, Airbus'a 2012 yılında vermiş olduğu 100 adet sipariş kapsamındaki ilk A320neo tesliminin 19 Temmuz'da gerçekleştiğini belirtti.

Pegasus 2012 yılında Airbus firmasına 75 adedi kesin, 25 adedi opsiyonlu olmak üzere toplam 100 adet Airbus A320neo ve Airbus A321neo uçak siparişi vermişti.

Açıklamada, söz konusu siparişlerle ilgili olarak, 2022 yılında teslimi planlanan toplam yedi adet A321neo uçağın 2019 yılında, 2019 yılında teslimi öngörülen A320neo uçağın ise 2022 yılında teslimi konusunda anlaşıldığı ifade edildi.

Uçakların teslim tarihindeki değişiklik ile ilgili olarak Pegasus'un uçak ön ödeme yükümlülüklerinin yaklaşık 15 milyon dolara denk gelen kısmının 2020/2021 yıllarından 2017/2018'e çekildiği belirtilen açıklamaya göre, Airbus siparişi kapsamındaki toplam yükümlülükte ise herhangi bir artış gerçekleşmedi.

Pegasus'tan Kazakistan açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

... ~ 8 yıl önce
Kazakistan bile ananasçıya önlemini almış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok cool ~ 8 yıl önce
Böyle isimli bir şirkette bende olsam bende anlaşamam tamam investment anladık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HÖP ~ 8 yıl önce
Herkes konuşsun herkes özgürce istediğini söylesin ama darbe borazanlığı yapmasın demokrasiye nasıl sahip çıkılır bu millet gösterdi sizin gibi sözde demokrasi aşıkları marketleri yağmalarken parmatiklerde para stoklarken makarna stoklarken bağdat caddesinde geçen tankları alkışlarken halk sokaklarda tankların karşısına dikildi f16 bombardımanına maruz kaldı sniper ateşlerine maruz kaldı neden biliyormusun sen rahatça yaşayasın diye bari şehitlere saygınız olsun mesele vatan meselesi millet meselesi bayrak meselesi sen yoksa iki ağaçmı zannetin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedat ~ 8 yıl önce
Ne alaka ?
Vedat ~ 8 yıl önce
Ayni haber geçen senede vardı okumuştum yine aynı kelimelerle aynı haber yapılmış. Kazakistan harika bir pazar olabilir airastana çok pahalı ve yetersiz. İnşalah başlarlar tekrar görüşmeye kaliye herkesin Hakkı seviyorum Pegasus'u
Personel dikkat ~ 8 yıl önce
Buradan pegasus ta çalışan kokpit ve kabini uyarıyorum hükümet aleyhine ve darbeyi öven her türlü yorumlarınız ve paylaşımlarınız artık takip altındadır işsiz kalmamak ve şirketinizi düşünüyorsanız darbe şakşakcılığını bırakın özelikle pilotları uyarıyorum ekip odasında konuşulanlar can sıkıcı artık uçurtma bile uçuramazsınız bu arada tiyatro seneryo gibi söylemlerle darbe girişimini kutsamak darbe yapmaya çalışanlarla aynı amaca hizmet ederr devlet ve egm herşeye hakimdir yarın başınız ağırmasın, zaten ali sabancının fetö ile bağlantısı saptanmıştır merak eden google yazıp bakabilir haaa rahat durursanız sorun yok ama kaşınmayın bu şiddetli havada devlet sizide kaşır.. Ölen insanlara saygısızlık yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet. ~ 8 yıl önce
İstediğiniz bu değil mi? Kimse konusmasin, kimse karşı görüşte olmasın. Sadece siz ve yandaşlar konuşsun. Buna da demokrasi dersiniz.
FETO ~ 8 yıl önce
FETO'culer bulundukları pozisyonlara nasıl geldiler? Herşeye hakim devlet bu konuda ne diyor? Dun ne diyordu, bugün ne diyor? Acaba yarın ne diyecek?
Realist ~ 8 yıl önce
Darbe lere hayır tiyatro diyen senaryo diyen arkadaşlarıda kınıyorum ama şunuda unutmamak lazım fetö şimdiye kadar her ikdidarla samimi olmuştur demirel ecevit yılmaz özal kulanmadıkları adam kalmamıştır memlekette balonlarını tayip patlatmıştır evet haklısınız insan biraz akılı olur ama adamlarda bukelamun gibiymişler koskoca askerler bile anlayamamış aralarındaki hainleri bakın işte ihanet hep en yakınlarından geldi
GÖRÜŞME ~ 8 yıl önce
kiminle görüşme yapıyormuş diye yanlışlıkla okumaya kalkıştım, ben bile okumayı yarıda keserek iptal ettim. Adama sorsalar kiminle görüşüyorsun diye, cevabını verene kadar FETÖ Tr'ye gelmiş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorun değil ~ 8 yıl önce
Şirket Anadolu Jet'e devredilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Piri Reis ~ 8 yıl önce
Kazakistan`la Kirgizistan`i karistiran aviator amca - cografyani yesinler senin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air Manas ~ 8 yıl önce
3 Ucak ne olacak Air Manas'ta ucan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanıt ~ 8 yıl önce
çöpe atılacakmış
Mansa ~ 8 yıl önce
Köfteci yapacaklarmış onları
Air Manas ~ 8 yıl önce
Onlar Kirgizistan'da ucuyor. Haber Kazakistan ile ilgili

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000