05 Ekim 2009, Pazartesi 11:47:12

Pegasus'tan İzmir ve Ankara atağı

Pegasus Havayolları 25 Ekim’den itibaren İstanbul’dan İzmir ve Ankara seferlerini artırarak Ankara’ya günde altı, İzmir’e ise günde dokuz sefer yapacak.
  • 4 yıldır SAW dasın ve bıktım diyorsun.Beğenmiyorsan git.Neden duruyorsun madem...Hava yolu işletmeleri karına bakar,işine gelen meydana gider kısacası alacağı ve kazanacağı paraya bakar.Sn.Ali SABANCI hata yapmış....birdaha ki sefere senden akıl almalı,baksana herşeyi ne kadarda iyi biliyorsun....4 yıl olmuş oradasın bir kaç sene içinde Göbeği senden büyük SAW müdürlerini de geçersin sen merak etme.... :))
  • Arkadaşlar İzmirden İstanbul AHL ve Ankara Esenboğa uçuşlarının tümü İzair'in yepyeni Airbus A-319 ve A-320 uçaklarıyla yapılıyor. Her uçuş için 30 ila 36 koltuk 39 TL'den satılıyor. Biletler için flypgs.com veya www.izair.com adresinden bakabilirsiniz
  • yeni seferlerlerinizin arasına KARS İSTANBUL Uçuşlarıd başlatırsnız hiç pişman olmazsınız.
  • mantık takozuna cevap verdim sana da cevap vereyim.4 yıldır saw dayım.göbeği benden büyük saw müdürlerine yazdım ettim.saw ın şu açılışına 1 ay kala dandik merdivenlerinden at hırsızı trafik bilmeyen follow mecilerinden bıktım.ehliyeti var mı yokmu su araba şöförlerinden uçağa teğet geçiren vurup ben vurmadım diyen konveyor şöforunden bıktım.saw derseniz hala olmaz.nerde iş nerde yaptıracak yönetim.? bi ay sonra görüşelim.???
  • yavrum senin 25 yılına yazık.senin akranların saw da kedi gibi geziyorlar.senin hatan olmayabilir ama onların hatası bencede?senin yeşilköy tk böle kavunlarımı istihdam etmiş yeşilköylerde atinalarda.akıl kardeşim akıl?sen gibi 25 yılını yeşilköylerde harcayanları çok gördük.hiç de harcamamışsınız.piyango vurmuşsunuz yemişsiniz.daha ne istiyonuz.gelin saw a bari ne adam olduğunuz belli olsun.ben de thy tklığa gidince adınız sölenince vay be lafını duyayım.el insaf piyango bitti.
  • ERZURUM ANKARA İSTANBUL uçuşları yeniden başlamalı
  • PEGASUS EN GÜZEL SEÇİMİ SAW'I BASE YAPMAKTI VE YAPTI.ALLAHTAN KORKUN AHL NİN YOLU MU VARDA BU KADAR METHEDİYORSUN 25 SENE AHL DE ÇALIŞTIM EMEKLİ OLDUM SON 12 SENE KÖPRÜYE 07 DE GİREMESSEN AHL YE YETİŞEMİYORDUN YOLUN KAZASI YAĞMURU ÇAMURU HARİÇ ŞİMDİ TAKSİMDEN NORMAL SÜRATLE HEMDE 2.KÖPRÜDEN SAW 40 DAKİKA KADIKÖY-35 DAKİKA BOSTANCI 24 DAKİKA İZMİT 55 DAKİKA DAHA NEYİN HESABINI YAPIYORSUNUZ.
  • SAW'a karsi olanlari ancak DHMI'nin yayinladigi yolcu sayisi istatigine bakinca anliyorum. IST yolcu kaybediyor SAW yolcu kazaniyor. Gocunmada buradan geliyor. Resmen korkuyorlar....
  • Neden? Hadi anlat bakalım.
  • Pegasus bir gün SAW dan uçamnın hatasını anlayacak ve AHL ye dönecek. SAW dan uçmak sadece dezavantaj getirir.

Pegasus Havayolları, 25 Ekim 2009 tarihinden itibaren günde dokuz sefere çıkaracağı İzmir uçuşlarının, günde beş tanesini Sabiha Gökçen Havalimanı, dört tanesini ise Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirecek. İstanbul’dan İzmir ve Ankara’ya artan frekanslarıyla Pegasus, iş dünyası için de iyi bir alternatif oluşturuyor. Ankaralı misafirleri için uçuş sayısını günde altıya çıkaran Pegasus, bilet fiyatlarını ise 39,99 TL’den başlatıyor.

Yaptığı kampanya ve yeniliklerle kendinden söz ettiren Pegasus, yenilenen internet sitesi flypgs.com ‘dan alınan biletlerde Ankara ve İzmir’e 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla bilet alma imkânı sunuyor.

Pegasus'tan İzmir ve Ankara atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
4 yıldır SAW dasın ve bıktım diyorsun.Beğenmiyorsan git.Neden duruyorsun madem...Hava yolu işletmeleri karına bakar,işine gelen meydana gider kısacası alacağı ve kazanacağı paraya bakar.Sn.Ali SABANCI hata yapmış....birdaha ki sefere senden akıl almalı,baksana herşeyi ne kadarda iyi biliyorsun....4 yıl olmuş oradasın bir kaç sene içinde Göbeği senden büyük SAW müdürlerini de geçersin sen merak etme.... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar İzmirden İstanbul AHL ve Ankara Esenboğa uçuşlarının tümü İzair'in yepyeni Airbus A-319 ve A-320 uçaklarıyla yapılıyor. Her uçuş için 30 ila 36 koltuk 39 TL'den satılıyor. Biletler için flypgs.com veya www.izair.com adresinden bakabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yeni seferlerlerinizin arasına KARS İSTANBUL Uçuşlarıd başlatırsnız hiç pişman olmazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mantık takozuna cevap verdim sana da cevap vereyim.4 yıldır saw dayım.göbeği benden büyük saw müdürlerine yazdım ettim.saw ın şu açılışına 1 ay kala dandik merdivenlerinden at hırsızı trafik bilmeyen follow mecilerinden bıktım.ehliyeti var mı yokmu su araba şöförlerinden uçağa teğet geçiren vurup ben vurmadım diyen konveyor şöforunden bıktım.saw derseniz hala olmaz.nerde iş nerde yaptıracak yönetim.? bi ay sonra görüşelim.???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yavrum senin 25 yılına yazık.senin akranların saw da kedi gibi geziyorlar.senin hatan olmayabilir ama onların hatası bencede?senin yeşilköy tk böle kavunlarımı istihdam etmiş yeşilköylerde atinalarda.akıl kardeşim akıl?sen gibi 25 yılını yeşilköylerde harcayanları çok gördük.hiç de harcamamışsınız.piyango vurmuşsunuz yemişsiniz.daha ne istiyonuz.gelin saw a bari ne adam olduğunuz belli olsun.ben de thy tklığa gidince adınız sölenince vay be lafını duyayım.el insaf piyango bitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ERZURUM ANKARA İSTANBUL uçuşları yeniden başlamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
PEGASUS EN GÜZEL SEÇİMİ SAW'I BASE YAPMAKTI VE YAPTI.ALLAHTAN KORKUN AHL NİN YOLU MU VARDA BU KADAR METHEDİYORSUN 25 SENE AHL DE ÇALIŞTIM EMEKLİ OLDUM SON 12 SENE KÖPRÜYE 07 DE GİREMESSEN AHL YE YETİŞEMİYORDUN YOLUN KAZASI YAĞMURU ÇAMURU HARİÇ ŞİMDİ TAKSİMDEN NORMAL SÜRATLE HEMDE 2.KÖPRÜDEN SAW 40 DAKİKA KADIKÖY-35 DAKİKA BOSTANCI 24 DAKİKA İZMİT 55 DAKİKA DAHA NEYİN HESABINI YAPIYORSUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAW'a karsi olanlari ancak DHMI'nin yayinladigi yolcu sayisi istatigine bakinca anliyorum. IST yolcu kaybediyor SAW yolcu kazaniyor. Gocunmada buradan geliyor. Resmen korkuyorlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden? Hadi anlat bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pegasus bir gün SAW dan uçamnın hatasını anlayacak ve AHL ye dönecek. SAW dan uçmak sadece dezavantaj getirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000