04 Ağustos 2016, Perşembe 10:17:25

Pegasus'tan indirim kampanyası

Pegasus Hava Yolları, geleneksel “Uç Uç Günleri” kampanyasıyla Pegasus Plus üyelerine indirimli uçma imkânı sunmaya devam ediyor.
  • olumsuz yorum olduğuna göre pegasus dogru şeyler yapıyor demek tir meyve veren ağaç taşlanır..
  • Oralara yolcumu var? Nefret ediom su pegasusdan. THY ile aradaki fark100% olsa yine THY binerim.Utanin yaa yolcu ilacini kullanacak suy icin para alionuz gozunuzu toprakda doyurmaz
  • Keriz miyiz diyen arkadasa trol diyecem ama trol adam zeki şeyler yazar. Adam zorla uc demiyor sana, elbette bos ucaklara kampanya yapacak zaten full uctugu yeri niye ucuza satsin? Cok pahalı geliyorsa trenle git o zaman
  • Sen bu reklamı tv kanallarına neden vermiyorsun Pegasus. ? Hadi git eskiden yaptığın gibi turkuvaz yayın grubuna reklam ver hadi :) bu senin son çırpınışların aliiiiii........ kayacak ayağın koçum. :)
  • Acenteleri hic'e sayan kurum !
  • yurtdışı diyip reklam yaptiginiz pegasusun bos uctugu 3-4 sehir. bizde keriziz.

Pegasus Hava Yolları, geleneksel “Uç Uç Günleri” kampanyasıyla Pegasus Plus üyelerine indirimli uçma imkânı sunmaya devam ediyor. Ağustos ayı “Uç Uç Günleri” kampanyası ile biletlerini 4 - 5 Ağustos tarihlerinde www.flypgs.com’dan, mobile.flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulamaları’ndan alan Pegasus Plus üyeleri, 20 Eylül - 29 Aralık 2016 tarihleri arasında İtalya, İspanya, İsveç, Norveç ve Danimarka’ya gerçekleştirecekleri uçuşlarda % 30 indirimli uçma fırsatı elde ediyor. 

Pegasus Plus üyeleri “Uç Uç Günleri” kampanyasıyla İtalya’da Roma, Milano, Bolonya; İspanya’da Barselona; İsveç’te Stockholm; Norveç’te Oslo ve Danimarka’da Kopenhag’a uçuşlarını gerçekleştirerek yeni yerler keşfedebilirler.

Ağustos ayı “Uç Uç Günleri”  indiriminden, Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden programa ücretsiz üye olarak faydalanabilir.

Misafirler, Pegasus’un 70 yurt dışı uçuş noktası ve Uç Uç kampanyasıyla ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.

Pegasus'tan indirim kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

bu kadar ~ 8 yıl önce
olumsuz yorum olduğuna göre pegasus dogru şeyler yapıyor demek tir meyve veren ağaç taşlanır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurnetci ~ 8 yıl önce
Oralara yolcumu var? Nefret ediom su pegasusdan. THY ile aradaki fark100% olsa yine THY binerim.Utanin yaa yolcu ilacini kullanacak suy icin para alionuz gozunuzu toprakda doyurmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 8 yıl önce
Kendini akıllı zannedenlerin aklı ancak böyle çalışır; 3TL lik su parası ödemek istemeyen adam, 100TL fazla para verip bilet alacak!..Su TK'da sanki bedava alınıyor, %100 fazla olarak aldığınız biletin içinde o su parası da...Hem nerde bedava su var? Çeşmeden akan su bile paralı, ne yani herkes kaynaktan bedavaya mı içiyor da, Uçak şirketi suya para isteyince olay oluyor?? Ayrıca, herkesin de neden see(!) uçakta ilaç içesi tutuyor? Şu ilacını uçağa binmeden içsen yada inince, ne olur?..
Trol desem ~ 8 yıl önce
Keriz miyiz diyen arkadasa trol diyecem ama trol adam zeki şeyler yazar. Adam zorla uc demiyor sana, elbette bos ucaklara kampanya yapacak zaten full uctugu yeri niye ucuza satsin? Cok pahalı geliyorsa trenle git o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabun ~ 8 yıl önce
Sen bu reklamı tv kanallarına neden vermiyorsun Pegasus. ? Hadi git eskiden yaptığın gibi turkuvaz yayın grubuna reklam ver hadi :) bu senin son çırpınışların aliiiiii........ kayacak ayağın koçum. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 8 yıl önce
Acenteleri hic'e sayan kurum !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keriz yolcu ~ 8 yıl önce
yurtdışı diyip reklam yaptiginiz pegasusun bos uctugu 3-4 sehir. bizde keriziz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keko ~ 8 yıl önce
Bunlara da ayar oluyorum,ucak full ucsa zaten böyle kampanya yapmazlar,talep yaratmaya çalışıolar bu da kendisini keriz zannediyo sen gitme başkası zaten bu indirimi hakkıyla kullanır
Fenermoda ~ 8 yıl önce
Aynen doğru yazmışsınız o şehirlere boş uçuyor sanki bizde yuttuk, Düsseldorf'a uç,kölne uç,stuttgarta uç çünkü dopdolu uçuyor neden ucuza uçmuyorsun ? Sn nane bizide kek naneli kek zannetti ali Sabancı'yla oturup düşünmüşler demek .kimse aptal değil artık o şehirlere uçmak için değil hava atmak için uçuyor bende varım demek için uçuyor Pegasus
Oraya uçacakların işine yarar ~ 8 yıl önce
Ucuz diye oraya zorlamı uçuruyorlar. Yoğun talep olan meydanlara artık a330 neo ile geniş gövde operasyonu yapılmalı. Buna başlayan şirket öne çıkacak. Thy iç hatlarda bile 777 kullanıyor bazı hatlarda. Slot derdinden de kurtulur sürümden kazanılır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000