25 Ağustos 2015, Salı 12:34:00

Pegasus'tan indirim fırsatı

Pegasus Havayolları, 25 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında bilet alan yolcularına indirim imkanı sağlayacağını duyurdu.
  • 30 tl uçak bileti ama alana gitmek için metronus otobus parası 40 tl
  • Devam- Ali Sabanci siz biraz daha fazla kazanacaksiniz bir tane daha # YALI# alacaksiniz diye insanlara bu kadar zulum edemezsiniz. Buna zaten Allah 'da razi gelmez . Lutfen biraz merhametttt@@.
  • Bir ucusumda en arkada oturuyordum Kabin ekibiyle biraz sohbet ettik. O kadar yorgun ve mutsuzlar ki inanamazsiniz?? Bir hanim tam alti gecedir ust uste gece ucusu yaptigini ve gunduzde uyuyamadigini soyledi. Guzelim kizin goz altlari mosmor olmus. Sanki ruyada gibi yasiyor. Yazik ama gunah. Oyle iyi bir maaslarida yok . Hhadiaaslari
  • Ay ne buyuk basari sahtiniz sahbaz olun. Ucaklariniz ucamiyor elemansizliktan !!Onu nasil yapalim????
  • Pegasus iyidir arada rötar hepsi yapıyo gerçkten en uygun pegasus..
  • 29,99 waw hos fiyat Amsterdam istanbul varmı acaba :))) sabah gidiş gece donus
  • İyi de bu bir haber değil ki. Ayrıca ortada bir indirim yok. Bu fiyatlar taaaaa Mart ayında başlamış tı yeni bir şey yok ki ortada
  • Uçmak lüks idi bi zamanlar şimdi buldunuz da çamur atıyorsunuz. Istemeyen binmez olur biter. Atıp tutan herkes dönüp dolaşıp pegasusa biner böyle de su götürmez gerçek var ;)
  • 5 saatte gecikme yapsan, otobusle 12 saat yolculuk yapacagima yine seni tercih ederim pegasus. Tesekkurler
  • rötar demek.

Pegasus Hava Yolları’nın, kış tarifesindeki yurt içindeki uçuş noktalarına ve Türkiye çıkışlı Kuzey Kıbrıs uçuşlarına yönelik başlattığı kampanyası ile biletlerini 25 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında www.flypgs.com’dan alan misafirler, 1 Ekim 2015 - 26 Mart 2016 arasında yurt içine 29,99 TL’den, Türkiye çıkışlı Kuzey Kıbrıs uçuşlarına ise 69,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

Misafirler, 520.000 koltukla sınırlı kampanyadan yararlanarak kış aylarında da ucuz fiyatlarla tatil yapma imkanı yakalayabilecek.
Kış aylarının tatil planlarını engellemesine izin vermeyen misafirler, kış kampanyasından yararlanarak Türkiye’nin daha önceden gitmedikleri, kışın gidilmesi gereken şehirlere seyahat edebilir. Pegasus’un kampanyası ile misafirler Trabzon’da eşsiz Uzungöl manzarasına karşı soba başında çayını yudumlama ya da Antalya’da Köprülü Kanyon’da taze alabalık yeme keyfini 29,99 TL’den başlayan fiyatlarla yaşayabilir.

Kışı tatilsiz bırakmak istemeyen misafirler, yurt içinde 31 farklı uçuş noktası bulunan Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına www.flypgs.com üzerinden ulaşabiliyor. Ayrıca misafirler, Atlayıp Gitsem platformu altında yer alan Şehir Rehberi’nden  de gezebilecekleri en önemli mekanlarla ilgili bilgileri alıp tatillerini daha renkli hale getirebiliyor.

Pegasus'tan indirim fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

birisi ~ 9 yıl önce
30 tl uçak bileti ama alana gitmek için metronus otobus parası 40 tl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UmayPercin ~ 9 yıl önce
Devam- Ali Sabanci siz biraz daha fazla kazanacaksiniz bir tane daha # YALI# alacaksiniz diye insanlara bu kadar zulum edemezsiniz. Buna zaten Allah 'da razi gelmez . Lutfen biraz merhametttt@@.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umay Percin ~ 9 yıl önce
Bir ucusumda en arkada oturuyordum Kabin ekibiyle biraz sohbet ettik. O kadar yorgun ve mutsuzlar ki inanamazsiniz?? Bir hanim tam alti gecedir ust uste gece ucusu yaptigini ve gunduzde uyuyamadigini soyledi. Guzelim kizin goz altlari mosmor olmus. Sanki ruyada gibi yasiyor. Yazik ama gunah. Oyle iyi bir maaslarida yok . Hhadiaaslari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umay Percin ~ 9 yıl önce
Ay ne buyuk basari sahtiniz sahbaz olun. Ucaklariniz ucamiyor elemansizliktan !!Onu nasil yapalim????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fb ~ 9 yıl önce
Pegasus iyidir arada rötar hepsi yapıyo gerçkten en uygun pegasus..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollandalı ~ 9 yıl önce
29,99 waw hos fiyat Amsterdam istanbul varmı acaba :))) sabah gidiş gece donus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaile alınan ~ 9 yıl önce
İyi de bu bir haber değil ki. Ayrıca ortada bir indirim yok. Bu fiyatlar taaaaa Mart ayında başlamış tı yeni bir şey yok ki ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaniltici haber ~ 9 yıl önce
Airport haber lutfen pega aygirinin reklam ini yapmayin bu tur promosyonel bilet uygulamasini hem thy hemde Diger ozel havayollari yapiyor zaten. Bilmezden pega kackinlarina bedava hizmet etmeyin zit pirt Her ufak konuyu Bahane edip reklamini yapmayin bu somurucu sirket in.....
ucucbocegi ~ 9 yıl önce
Uçmak lüks idi bi zamanlar şimdi buldunuz da çamur atıyorsunuz. Istemeyen binmez olur biter. Atıp tutan herkes dönüp dolaşıp pegasusa biner böyle de su götürmez gerçek var ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tsk ~ 9 yıl önce
5 saatte gecikme yapsan, otobusle 12 saat yolculuk yapacagima yine seni tercih ederim pegasus. Tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs demek ~ 9 yıl önce
rötar demek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000