01 Kasım 2008, Cumartesi 09:36:29

Pegasus'tan iki hat daha

26 Ekim itibariyle kış tarifesine geçen Pegasus, seferlerine Hatay-Ercan hattını da ekliyor.
  • 2ki yeni hat actınız hayırlı olsun 3 hatıda karsa en kısa zamanda başlatırsanız bir acanetiz olarak bizlerinde yüzü gülecek ve doluluğunuz inanırım %100 olacaktır. belk, uzun mesafa ama ankara yolcumuz çok ist. yolcumuz çok denemeden birşey bilinmez. uçuşlarınızı bekliyoruz. yolunuz açık olsun PEGASUS.
  • BEN Bİ ACENTACI OLRAK KESINLIKLE DESTEKLIYORUM BENCE BÜTÜN UCUSLAR DOLU OLCAK..HATAYDA INANILMAZ POTANSIYEL VAR BANA GÖRE.HAYIRLI OLSUNN HERKESE
  • Uzun zamandan beri yolunuzu gözler duruma geldik ne zaman uçacağınızı merakla bekler duruma geldik. lütfen,lütfen karsada uçun artık. sizleri seviyoruz. inşallah karsı tanıyorsunuz. şayet tanırsanız yolcu potansiyeli nekadar iyi olduğunu anlarsınız.hadi sizi bekliyoruz.
  • neden olmasın ..bence başarılı olacak bu hatla...destekliyorum...
  • PEGASUS havayollarının Istabul Sabıha Gökçen'den sonra Ankarada'da büyük bir potansiyeli var. Pegasus havayollarının Ankara'daki uçus ağına Erzıncan ve Adıyaman'ada karsılıklı sefer eklemelerını ıstırham edıyor saygılar sunuyorum
  • Pegasusa çok fazla şans vermiyorum ben bu hatta THY ve alt markalarıyla rekabet edebileceğini düşünüyor ama işi çok zor.
  • Hem marine hemde d bakıra yılın her mevsiminde yolcu bulmak çok kolay.Ben d bakılıyım ve ne zaman uçağa binsem kesin uçağın yarı mardinli.Adamlar uçmayı çok seviyor..Mardin havaalanı açıldığından beri esskisi gibi d bakırda yıolcu bulmak zor.E haklı adamlar.Mardine bu hat bence iyi olur..
  • Arkadaşlar mantıklı bir uçuş hattı.Mardine her zaman yolcu var.yetkililer duysunlarr..
  • Evet doğru bir yorum.Ben bir İstanbullu olarak,Mardine yılın her ayı yolcu potansiyeli var.Bende sık sık gidiyorum ve her zman uçaklar ful çekiyor.ve istanbulun anadolu yakasında mardinliler çok yoğun bir şekilde.Bu hat bence mantıklıdır.Mardin-S.Gökçen en yakın zamanda sefer konulsun
  • Saın Pegasus yetkilileri..Sizleri Mardin-S.Gökçen hattında uçmaya bekliyoruz.Mardin havaalanında eskisi gibi uçak park problemi kalmadı.Lütfen bu konuda bu hattı dikkate alalım..

Hatay-Ercan karşılıklı seferleri, 16 Kasım'dan itibaren haftanın üç günü (perşembe, cuma, pazar) gerçekleşecek. 39 YTL'den başlayan bilet fiyatlarına sadece hizmet bedeli dâhil değil.

Türkiye'nin en köklü özel havayolu kuruluşu olan Pegasus Havayolları, 16 Kasım itibarıyla seferlerine Hatay-Ercan uçuş hattını da ekliyor. Hatay'dan Kıbrıs'a her perşembe, cuma ve pazar günleri gerçekleşecek olan karşılıklı seferler için bilet fiyatları 39 YTL'den başlıyor.

Pegasus'tan iki hat daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

acante ~ 15 yıl önce
2ki yeni hat actınız hayırlı olsun 3 hatıda karsa en kısa zamanda başlatırsanız bir acanetiz olarak bizlerinde yüzü gülecek ve doluluğunuz inanırım %100 olacaktır. belk, uzun mesafa ama ankara yolcumuz çok ist. yolcumuz çok denemeden birşey bilinmez. uçuşlarınızı bekliyoruz. yolunuz açık olsun PEGASUS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜLAY ~ 15 yıl önce
BEN Bİ ACENTACI OLRAK KESINLIKLE DESTEKLIYORUM BENCE BÜTÜN UCUSLAR DOLU OLCAK..HATAYDA INANILMAZ POTANSIYEL VAR BANA GÖRE.HAYIRLI OLSUNN HERKESE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARSLI ~ 15 yıl önce
Uzun zamandan beri yolunuzu gözler duruma geldik ne zaman uçacağınızı merakla bekler duruma geldik. lütfen,lütfen karsada uçun artık. sizleri seviyoruz. inşallah karsı tanıyorsunuz. şayet tanırsanız yolcu potansiyeli nekadar iyi olduğunu anlarsınız.hadi sizi bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
handee ~ 15 yıl önce
neden olmasın ..bence başarılı olacak bu hatla...destekliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MURAT ~ 15 yıl önce
PEGASUS havayollarının Istabul Sabıha Gökçen'den sonra Ankarada'da büyük bir potansiyeli var. Pegasus havayollarının Ankara'daki uçus ağına Erzıncan ve Adıyaman'ada karsılıklı sefer eklemelerını ıstırham edıyor saygılar sunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nefs ~ 15 yıl önce
Pegasusa çok fazla şans vermiyorum ben bu hatta THY ve alt markalarıyla rekabet edebileceğini düşünüyor ama işi çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçmakk ~ 15 yıl önce
Hem marine hemde d bakıra yılın her mevsiminde yolcu bulmak çok kolay.Ben d bakılıyım ve ne zaman uçağa binsem kesin uçağın yarı mardinli.Adamlar uçmayı çok seviyor..Mardin havaalanı açıldığından beri esskisi gibi d bakırda yıolcu bulmak zor.E haklı adamlar.Mardine bu hat bence iyi olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar mantıklı bir uçuş hattı.Mardine her zaman yolcu var.yetkililer duysunlarr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 15 yıl önce
Evet doğru bir yorum.Ben bir İstanbullu olarak,Mardine yılın her ayı yolcu potansiyeli var.Bende sık sık gidiyorum ve her zman uçaklar ful çekiyor.ve istanbulun anadolu yakasında mardinliler çok yoğun bir şekilde.Bu hat bence mantıklıdır.Mardin-S.Gökçen en yakın zamanda sefer konulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MARDİN ~ 15 yıl önce
Saın Pegasus yetkilileri..Sizleri Mardin-S.Gökçen hattında uçmaya bekliyoruz.Mardin havaalanında eskisi gibi uçak park problemi kalmadı.Lütfen bu konuda bu hattı dikkate alalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000