20 Temmuz 2016, Çarşamba 17:32:21

Pegasus'tan "Demokrasi" kararı

Pegasus Havayollarıi 15 Temmuz'da askeri cunta tarafından yapılan kalkışma girişiminin ardından, filosuna kattığı ilk A320neo uçağının ismini "Demokrasi" olarak değiştirdi.
  • https://youtu.be/21Slsj6NvWY Bknz izleyiniz. Artık devlet bu fırma sahibinide incelemeli
  • Demokrasi, tüm vatandaşların, devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir tür yönetim biçimidir. Diye tanımlanıyor. Bir kesimi kayırıp, diğer kesimi de sürekli bu haktan öyle veya böyle mahkum bırakır, senin gibi düşünmüyor diye görmezden gelirsen, böyle bir kaosun zeminini sen hazırlıyorsun demektir. Birinci suçlu işi bu noktaya getirenlerdir. Yapan mı? Yaptıran mı? Hukukta AZMETTİRME diye bir kavram vardır. Açın ve okuyun lütfen. Sonuçları ve riskleri itibarı ile düşünürsek, darbeyi savunacak değiliz elbette. Ancak gücü ve iktidarın çoğunluğunu ele geçirenin, herkese eşit mesafede durma ilkesini sözde bırakmaması gerekir. CB nin tarafsız olması gerekirken ettiği yemine bağlı kalmayıp alenen particiliğini devam ettirmesi de darbeciler kadar kanunsuz değil mi? Malzemenizi aldınız. Aylarca konuşun artık. Yapılan tek şey bu. Ülkeye THY alternatifi geliştirip, böyle bir zamanda geleneğini de bozarak anlamlı bir şey yapan firmayı da hiç sıkılmadan eleştirin.
  • Müdahale kararı çoktan alındı.
  • Tebrik ederim Pegasus
  • OHAL çıktı. Kemerlerini bağla megasosis, uçuracaklar seni :))) Hahahahaaaa
  • Siz bizim şirketi fetocuları doldurdugunuz tk mı sandınız.fetocu olmayanı listeye dokmayan bır yapı fetocu olmayanla konusayan yapı tk.yolda yurumedını bılmeyen bırsuru abuksubık tipin toplandıgı yer.durun sız.sızede sıra gelecek.ordakı tum fetocular teker teker gıdecek
  • patronun koyu fetocu olduğunu bilmeyen yok. Hani kalkışmanın başarısız olduğunu görünce devlet görevlilerine "emrinizdeyim efendim" diyerek gülünç duruma düşen paşalar gibi olmuş bunlar da. Kalkışma başarılı olsaydı, o zaman da kesin uçağın adı feto olurdu. Siz kimi kandırabileceğinizi zannediyorsunuz. Bittiniz olum haberiniz yok.
  • Ampülü söndüremeyince, çevir kazı yanmasın...
  • Herşey siyaset oldu yazıklar olsun.
  • Feto teyyo el ele tüm sinemalarda..

Pegasus Havayolları, 4 yıl önce siparişini verdiği 100 uçaklık Airbus A320neo tipi uçaklarının ilkini dün teslim almıştı.

Almanya'nın Hamburg kentindeki Airbus tesislerinden havalanan TC-NBA kuyruk tescilli uçak, dün akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapmıştı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; ilk A320neo tipi uçağına "Açelya" ismini veren Pegasus Havayolları, yıllardan beri bir gelenek haline "uçağa kız ismi verme" ritüelinde de değişiklik yaptı.

15 Temmuz'da başlayan ve başarısız olan darbe girişimi sonrası Pegasus Havayolları "Açelya" ismiyle İstanbul'a getirdiği uçağına "Demokrasi" ismini verdi.

Uçağın isim değişikliğinin Sabiha Gökçen'deki teknik hangarda gerçekleştirildiği öğrenildi.

Öte yandan Pegasus Havayolları yönetimi bu kararını çalışanlarla paylaştı. Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane imzasıyla gönderilen elektronik postada şu ifadeler yer aldı;

"Ülkemizin geçen Cuma akşamından beri içinden başarı ile geçtiği bu demokrasi sınavına ithaf etmek için uçağımızın adını "Demokrasi" olarak belirledik. Dilerim ki ülkemiz bir daha böyle alçakça sınavlara maruz kalmaz. 

"Demokrasi"miz hepimize hayırlı, uğurlu olsun"


©AirportHaber



Pegasus'tan "Demokrasi" kararı

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Bilirkişi ~ 8 yıl önce
https://youtu.be/21Slsj6NvWY Bknz izleyiniz. Artık devlet bu fırma sahibinide incelemeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amprik ~ 8 yıl önce
Demokrasi, tüm vatandaşların, devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir tür yönetim biçimidir. Diye tanımlanıyor. Bir kesimi kayırıp, diğer kesimi de sürekli bu haktan öyle veya böyle mahkum bırakır, senin gibi düşünmüyor diye görmezden gelirsen, böyle bir kaosun zeminini sen hazırlıyorsun demektir. Birinci suçlu işi bu noktaya getirenlerdir. Yapan mı? Yaptıran mı? Hukukta AZMETTİRME diye bir kavram vardır. Açın ve okuyun lütfen. Sonuçları ve riskleri itibarı ile düşünürsek, darbeyi savunacak değiliz elbette. Ancak gücü ve iktidarın çoğunluğunu ele geçirenin, herkese eşit mesafede durma ilkesini sözde bırakmaması gerekir. CB nin tarafsız olması gerekirken ettiği yemine bağlı kalmayıp alenen particiliğini devam ettirmesi de darbeciler kadar kanunsuz değil mi? Malzemenizi aldınız. Aylarca konuşun artık. Yapılan tek şey bu. Ülkeye THY alternatifi geliştirip, böyle bir zamanda geleneğini de bozarak anlamlı bir şey yapan firmayı da hiç sıkılmadan eleştirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nafile ~ 8 yıl önce
Müdahale kararı çoktan alındı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 8 yıl önce
Tebrik ederim Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoppaa sosisim ~ 8 yıl önce
OHAL çıktı. Kemerlerini bağla megasosis, uçuracaklar seni :))) Hahahahaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetocular ~ 8 yıl önce
Siz bizim şirketi fetocuları doldurdugunuz tk mı sandınız.fetocu olmayanı listeye dokmayan bır yapı fetocu olmayanla konusayan yapı tk.yolda yurumedını bılmeyen bırsuru abuksubık tipin toplandıgı yer.durun sız.sızede sıra gelecek.ordakı tum fetocular teker teker gıdecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cin Feto ~ 8 yıl önce
Korkusundan ne dedigi anlasilmayan paralel murid gibisin
dönek paşalar gibi ~ 8 yıl önce
patronun koyu fetocu olduğunu bilmeyen yok. Hani kalkışmanın başarısız olduğunu görünce devlet görevlilerine "emrinizdeyim efendim" diyerek gülünç duruma düşen paşalar gibi olmuş bunlar da. Kalkışma başarılı olsaydı, o zaman da kesin uçağın adı feto olurdu. Siz kimi kandırabileceğinizi zannediyorsunuz. Bittiniz olum haberiniz yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak yemek ~ 8 yıl önce
eğer bundan %1000 emin değil iseniz bu tarz konuşmanızın müthiş bir kul hakkı yemek, orada çalışan binlerce insana da belki işsizlik ve ekmek parasından olmak gibi getirileri olacağını biliyorsunuz değil mi... insanların ağzından çooook kolay çıkan bu tarz söylemler gerçekte nelere yol açabilir hiç düşünülüyor mu... herkesin sağduyulu olması şart... sonuçta olağanüstü bir durum yaşıyoruz... ve memleket olarak birlik olup bu kötü günleri de atlatmalıyız... ama bunun için herkesin özveri göstermesi gerekir... saygılar...
Hak'kı'ya ~ 8 yıl önce
Sevgili arkadaşım bizim içimiz rahat. Amerika'nın ve CIA'nın uşağı olup vatanına milletine ihanet eden pensilvanyalı teröristin elini eteğini öpen şirketin sahibi cin'e söyleyemeniz gereken şeyler bunlar. Yanlış yaptı, şimdi ceremesini çekecek. Çalışanlar, masum emekçiler ve güzel insanlar için de rahat ol. Yüce Allah onları korur. Kölelikten kurtulup, yine ilk benden duyacaksın, Anadolu Jet çalışanı olarak çok daha iyi şartlarda çalışacaklar. (Bu arada vatana ihanet eden fetöcülerle birlik olamayız. Kusura bakma.)
Koyun ~ 8 yıl önce
Sanki ali sabancının arkadaşıda çok koyu fetocu diyor.. Duymuş sağdan soldan bir şeyler anlatıyor koyun...
Koy'un evet Koy'un ~ 8 yıl önce
Dedik ya dönek paşalar gibi fetöcü değilim numaralarına yatıyor cin ve böyle adı acelya olan uçağa demokrasi adı vererek unutturacağini ve Reis'i kandıracağını sanıyor ama kim koyun yada kime koy'un diyecekler yakında göreceksiniz. (Bu arada de, da ekleri ayrı yazılır, anladın mı çocuğum).
Hak yemek diyen ~ 8 yıl önce
Yıllardır çalışanların asıl hakkını yiyen cin ve avanesidir. Şimdi bi yerleri tutuştu, kurtarmaya çalışıyor. Yemezler.
Haksiz hakki ~ 8 yıl önce
Sizin gibi hashasilerin Aldigi ahlar Obur tarafa kalmayacak. Ettiginizi bulacaksiniz az kaldi
hak yemek ~ 8 yıl önce
Bakın işte olay ne kadar çabuk başka noktalara kaydı. Bu darbeciler alçak birer insandırlar. Kul hakkı yenmesin, kesin emin olunmuyor ise konuşulmasın diye söylenen bir laf bile insanı bu alçaklardan yanaymış gibi gösteriyor. Her neyse, önemli olan bu güzel memleket için şu an çok güzel bir sıçrama yapma vakti geldi. 30-40 senelik bir yapı nihayet bitiriliyor. Şu an muhtemelen bazı devletler sinirden ağlıyordur bunca yıllık emekleri boşa gitti. Ama biz millet olarak uyandık artık.
hımm ~ 8 yıl önce
Ampülü söndüremeyince, çevir kazı yanmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demokrasi ~ 8 yıl önce
Herşey siyaset oldu yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o dediğin sana ~ 8 yıl önce
Bazı şeyler okyanus ötesidir, bazı şeylerde siyaset ötesidir. Burada tüm ülkenin bekası söz konusu.
Halk ~ 8 yıl önce
Feto teyyo el ele tüm sinemalarda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000