06 Ocak 2011, Perşembe 10:12:01

PEGASUS'TAN ÇOK ÖNEMLİ UYARI!

Pegasus Havayolları, daha önce anlaşmalı olduğu bir acenteyle ilgili yolcularını uyardı. Peki, şirketten yapılan açıklamada neler denildi?
  • DEMEKKİ KİMSE ANLAMAMIŞ ALMAYA DEVAM ETMİŞ Kİ SÜREKLİ YAYINLANIYOR HABER :(
  • yeni bir haber degil 1 aydan beri pegasusun web sayfasinda bu bilgi yer aliyor

Pegasus Havayolları, CIAO Travel ile aralarında olan sözleşmenin sona ermesine rağmen acentenin bilet satışına devam ettiğini belirterek yolcularını uyardı. Sahte bilet satışı konusunda yolcularını uyaran Pegasus, resmi internet sitesinden şu açıklamayı yayınladı:

"CIAO Travel’in Şirketimiz ile acentelik sözleşmesi sonlandırılmış olup, şu an için , CİAO Travel ile şirketimiz arasında herhangi bir ilişki bulunmamaktadır. Ancak sözkonusu acentenin, ciaotravel.com, ciaotravel.com.tr ve ciaotravel.it adresi üzerinden sahte Pegasus bileti düzenlediği anlaşılmıştır. Bu şirket ve yetkilileri hakkında Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından her türlü hukuki  ve cezai girişim başlatılmıştır. Ancak bu acente ve yetkilieri hakkında nihai karar verilene kadar işbu bildirimin yapılması ihtiyacı doğmuştur. Ciaotravel.com’dan Pegasus bileti satın alan 3. Kişiler, bu biletlerin sahte olması nedeniyle  hiçbir şekilde Pegasus uçuşlarına kabul edilmeyecektir.

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. biletleri sadece ve sadece www flypgs.com adresinde satılmakta olup, ciaotravel.com, flywithus.com isimli sitelerden hiçbir şekilde Pegasus bileti alınmamasını,  kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

©AirportHaber.com ÖZEL

PEGASUS'TAN ÇOK ÖNEMLİ UYARI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
DEMEKKİ KİMSE ANLAMAMIŞ ALMAYA DEVAM ETMİŞ Kİ SÜREKLİ YAYINLANIYOR HABER :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni bir haber degil 1 aydan beri pegasusun web sayfasinda bu bilgi yer aliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000