31 Ekim 2016, Pazartesi 10:15:15

Pegasus'tan çalışanlara bir şok daha!

Pegasus Havayolları’nda birçok çalışan önceden haber verilmeden ya part time’a geçirildi ya da ücretsiz izne çıkarıldı.
  • Buradada bir patron aşığı, güce ve paraya insanlığı değişen yorumcu var.. Kendi meslektaşınızı patron zengin etmek için harcamayın.. kebapçı mesuda bir gün onlarda gidecekler..
  • Saw asil simdi " saw " olmaya basladi.bas mudur gidince,mudur kisvesine burunmus kisilikler sawda iki yuzlulugunu gostermeye basladi.eh tabi meydan genis otturun bakalim borunuzu nekadar daha ottureceksiniz gorecegiz. " ben de yazdim " CELAL BAYAR,anladin sen onu.
  • Hatay pegasusa hatay gurubu diye yazdığı her yere yerlestirdik.Hatay gurubunun yazdığı peki hatay gurubu olmassa PGS ailesi ramp olarak kapatsin yanlış değerlendirme yetkili olsaydım hatay gurubunu pertaraf ederdim hatay gurubunu devam nekadar varsa personel getir dediğiniz kisisilerden beklentiniz nekadar bu süreçte demekki hatay gurubu olmasa olmaz gibi durum uyaninin yetkililer bogle PGS hatay gurubu olararak yorum yazmaları havacılık sektöründe pegasusu yerin dibine hatay gurubu kac kisi ben personeli cekerim dediginde varya yetkilimiz istasyon baş müdür olmuş küçülmüş neden korktunuz gören göz kilaviz istemez.atı alan uskudari geçti.
  • Hatay gurubuna
  • Borajetin son işten çıkarılanları nda çok doğru bir tespit yapılmıştır ,zira biraz daha temizliğe ihtiyaç var biraz daha gayretle sorunlu ları tespit edebilirler işten çıkarılanlar bunu hak etmişti .
  • Dünya genelinde teror ve ekonomik krizlerle havacılık sektörü ciddi yaralar almakta. Hal böyleyken bu durum sadece ülkemizdeymiş gibi davranmak, hele ülke kod adlı arkadaş gibi gereksiz yorumlar yapmak çok anlamsız.
  • egonomi çohh eyi... yersen
  • Insanlarin ekmek paralariyla oynamayin. Gercekten bunu yapmayin. Sizn icin oraya gelip onca masrafa giren insanlari yari yolda birakiyosunuz. Hayattaki en kotu şeyi yyapiyosunz! Insanlarin ekmek paralariyla oynamayin!
  • Arkadaş anlamıyorum bu yenı gelen adam bu işi bilmiyo tamm da yanında getırdıgı yancı eskıden Khm de gorev yaptı dönen dolapları içerdeki sorunlu ve sıkıntı kendı devre arkadaşlarını ve bunca gecen zaman içerısındekı eski yonetımın aldıgı esc..' ları tespiti bu kadar mı zor ! Yine garıbım ıhtıyacı olanı çıkartıp her turlu işini yürütenı ucuruyosun !! NOLUYOO YAAA NE BU AZIM VE KARARLILIK ?? Düzeltiyosan hakkını verde herkes görsün döşere'e kalısan yandın !!
  • Ali bey halka arz sonrası pıt diye ortadan yok oldu. Nerede olduğunu bilen var mı?

Pegasus Havayolları’nda birçok çalışan önceden haber verilmeden ya part time’a geçirildi ya da ücretsiz izne çıkarıldı.

Türk sivil havacılığının yaşadığı krizden en çok etkilenen şirketlerin başında gelen Pegasus Havayolları’nda işten çıkarmalardan sonra şimdi de ücretsiz izin ve part time (yarı zamanlı) çalışma uygulaması başladı.

Bir süre önce tasarruf amacıyla kabin ekiplerine part time çalışma önerisi sunan Pegasus Havayolları, beklediği rakama ulaşamadı. 800 civarında personeli part time izne çıkarmak isteyen Pegasus, 400’lü rakamlarda kalınca bu kez insan kaynakları bazı çalışanları zorunlu olarak part time’a geçirdi.

Pegasus Havayolları’nda birçok personelin de ücretsiz izne çıkarıldıkları, ücretsiz izne çıkarıldıklarını ise yayınlanan programlardan öğrendikleri kaydedildi.

©AirportHaber

Pegasus'tan çalışanlara bir şok daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Kebapçı Mesud ~ 7 yıl önce
Buradada bir patron aşığı, güce ve paraya insanlığı değişen yorumcu var.. Kendi meslektaşınızı patron zengin etmek için harcamayın.. kebapçı mesuda bir gün onlarda gidecekler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw 1-2-3-4-5-6-7---8 ~ 7 yıl önce
Saw asil simdi " saw " olmaya basladi.bas mudur gidince,mudur kisvesine burunmus kisilikler sawda iki yuzlulugunu gostermeye basladi.eh tabi meydan genis otturun bakalim borunuzu nekadar daha ottureceksiniz gorecegiz. " ben de yazdim " CELAL BAYAR,anladin sen onu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS hatay gurubuna ~ 7 yıl önce
Hatay pegasusa hatay gurubu diye yazdığı her yere yerlestirdik.Hatay gurubunun yazdığı peki hatay gurubu olmassa PGS ailesi ramp olarak kapatsin yanlış değerlendirme yetkili olsaydım hatay gurubunu pertaraf ederdim hatay gurubunu devam nekadar varsa personel getir dediğiniz kisisilerden beklentiniz nekadar bu süreçte demekki hatay gurubu olmasa olmaz gibi durum uyaninin yetkililer bogle PGS hatay gurubu olararak yorum yazmaları havacılık sektöründe pegasusu yerin dibine hatay gurubu kac kisi ben personeli cekerim dediginde varya yetkilimiz istasyon baş müdür olmuş küçülmüş neden korktunuz gören göz kilaviz istemez.atı alan uskudari geçti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS hatay ~ 7 yıl önce
Hatay gurubuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet'li ~ 7 yıl önce
Borajetin son işten çıkarılanları nda çok doğru bir tespit yapılmıştır ,zira biraz daha temizliğe ihtiyaç var biraz daha gayretle sorunlu ları tespit edebilirler işten çıkarılanlar bunu hak etmişti .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neyin kafası ~ 7 yıl önce
Dünya genelinde teror ve ekonomik krizlerle havacılık sektörü ciddi yaralar almakta. Hal böyleyken bu durum sadece ülkemizdeymiş gibi davranmak, hele ülke kod adlı arkadaş gibi gereksiz yorumlar yapmak çok anlamsız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünya ~ 7 yıl önce
böyle ama bunu öngörebilecek departmanlar da şirketlerin içerisinde bulunmakta. Klişe olacak ama işleri bu. Yani kur dalgalanmaları, dünyada yaşanılanları baştan öngörecek yetiye sahip yönetici yetersizliği THY , SunEx ve Pegasus'u bu hale soktu.
egonomi ~ 7 yıl önce
egonomi çohh eyi... yersen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AyNa ~ 7 yıl önce
Insanlarin ekmek paralariyla oynamayin. Gercekten bunu yapmayin. Sizn icin oraya gelip onca masrafa giren insanlari yari yolda birakiyosunuz. Hayattaki en kotu şeyi yyapiyosunz! Insanlarin ekmek paralariyla oynamayin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fısıltı ~ 7 yıl önce
Arkadaş anlamıyorum bu yenı gelen adam bu işi bilmiyo tamm da yanında getırdıgı yancı eskıden Khm de gorev yaptı dönen dolapları içerdeki sorunlu ve sıkıntı kendı devre arkadaşlarını ve bunca gecen zaman içerısındekı eski yonetımın aldıgı esc..' ları tespiti bu kadar mı zor ! Yine garıbım ıhtıyacı olanı çıkartıp her turlu işini yürütenı ucuruyosun !! NOLUYOO YAAA NE BU AZIM VE KARARLILIK ?? Düzeltiyosan hakkını verde herkes görsün döşere'e kalısan yandın !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali bey ~ 7 yıl önce
Ali bey halka arz sonrası pıt diye ortadan yok oldu. Nerede olduğunu bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000