14 Haziran 2010, Pazartesi 10:50:02

Pegasus'tan Bulgaristan ve Ukrayna açılımı

Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Bulgaristan ve Ukrayna’ya yapacağı uçak seferleri Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylandı.
  • Bu dadas geyik mesajlarini sitenize koyarak airporthaber in kredibilitesini düsürüyorsunuz. Ciddi yorumlar yollayanlar olmus. Onlar gözükmüyor. Bir kisinin baska kisiler gibi yazdigi sacmaliklar sadece.. :(
  • beni desteklediginiz için teşekkür ederim. evet her pegasususn altına yorumlarımı yapacagım dedim yine diyorum ip numaram belli şifre ve üyelik adı ile girilse bu yorum yazmaya daha iy olur gerçek erzurumlu ortaya çıkar. airport com editörü üyelik başlatırsa kimin ne yazdıgı net bir şekilde belli olur.
  • Dadaşa laf söyleyen pgs li. Bu dadaşlar duygusal insanlardır senin kadar para işinden anlamayabilirler ama adamdırlar. Adam yorumunu yazıyor, burada havacılğı bildiğini iddia eden cahilerin ne yorumlarını okuyoruz. Gardaşımda bu platformda isteğini dile getiriyor sana ne oluyor? Yürü gardaşım arkandayım Pegasus denen şirket uçuş koyana kadar Erzuruma, devam yazmaya.Erzurumdan senin gibi 20 kişi daha çıksa easyjet gelir oraya easyjet
  • YURT DISINDA OLAN BIR ACENTA OLARAK PEGASUS´A DESTEKLERIMIZI ESIRGEMIYECEGIZ,ARTIRACAGIZ.CÜNKÜ YOLCU ICINDE ,ACENTA icinde EN IYI HAVAYOLU SIRKETI PEGASUS........ TEBRIKLER ......... PEGASUS AILESINE SIZIN BASARINIZ BIZIM BASARIMIZ .SIZIN UCAKLARDAKI DE TÜRK BAYRAGI OLDUGU ICIN SIZINLE AYRICA GURUR DUYUYORUM.BILMEM ANLAYANÖAR ANALDIMI ? ANLAYANLAR
  • sanirim bundan kimsenin haberi yoktu .. yani italya seferleri vs konuşuluyordu ama sofya ve kharkiv biraz supriz oldu. hayirlisi bakalim.sofya hattında thy den baska ucan olmadiği için rekabet sonuc vereblir.baska suprizler olacakmi ?
  • Bence Pegasus'un yaptigi bir low cost sirketi olarak cok dogru. Sonucta gunde bir cokotobus ve bir tren kalkiyor Sofya'ya. Pegasus low cost bir sirket. THYnin fiyatlari Sofya hattinda maalesef gayet yuksek. Pegasus 100 - 300 lira gami arasinda gidis donus fiyati verdi mi eminim o ucuslari dolduracak. Tek endisem SAWi kullaniyor olmalari. malum ciddi bir yolcu potansiyeli Avrupa yakasinda Ataturk havaalanina yakin yasiyor. Ama Pegasus'un basarili olacagina dair suphem yok.
  • Bence Pegasusun bu acilimi sonrasi orada ciddi bir is yaratacagi acik. Ben Varna'ya bir ucus baslatmalarini beklerdim. Varna'nin uluslararasi baglantilari cok guclu degil ve oradan Istanbul uzeri ucmak isteyecek yolcularin kolaylikla cikacagini dusunuyorum. Ayrica Istanbul'dan da ucuza Varna'ya gitme sansi olacak. Bence cok olumlu bir ucus noktasi olabilirdi.
  • Pendik, gebze, bursa civarından her gün 15 civarında otobüs sofyaya gidiyor istanbul otogarından kalkanları saymıyorum. Bu yolcular thy ile uçmaz ama pegasusun fiyatları ilede büyük kısmı otobüsle uğraşmaz
  • gunde 2 defa sofya fazla iddiali geldi banada.. yani ne biliyim sefer saatlerine bakilirsa amac transit yolcu gibi ama o kadar yolcu bulunabilirmiki oradan ? çok sıkı bir reklam kampanyasi gerekli.. ayrica bulgaaristana ucan zaten bir dunya avrupali şirket varken oradan yolcu transit istanbuldan ucmayi kabul ederek gelirmi ?bilmem doluluk orani konusunda sıkıntı olablir gibi geliyor bana. ukraynada ise kharkiv yorumum yok cunku bilgimde yok. baskent kiev di sanirim oradan ucsa doluluk olurdu ama kharkiv nasildir acasba ? bilgi olan varsa yazabilirmi ?
  • Ali bey nerede para orada pegasus var politikasını yürütüyor. Mantıklı ister yurt içi ister yurt dışı yolcu potansiyeli var olan şehirlere sefer koyuyor gayet güzel ne diyelim dolu gitsin dolu gelsin memlekete turist gelir bizden oralara gidenler hem ticaret hem tatil yaparlar..

Sabiha Gökçen- Kharkiv (Ukrayna) hattında her gün, Sabiha Gökçen-Sofya hattında tüm hafta boyunca günde iki kez düzenlenecek seferler, 1 Eylül 2010 tarihinde başlayacak.

SHGM tarafından onaylanan uçuş programına göre Ukrayna seferleri; Sabiha Gökçen’den 23:40’ta kalkış, Kharkiv’e 01:45’te iniş ve Kharkiv’den 02:45’te kalkış Sabiha Gökçen’e 04:55’te iniş şeklinde düzenlenecek.

Bulgaristan’a yapılacak uçuşlarda ise Sabiha Gökçen’den sabah 06:00 ile akşam 20:15’te kalkan uçaklar Sofya’ya 07:20 ve 21:35’te inecek, Sofya’dan 08:00 ve 22:15’te kalkan uçaklar da Sabiha Gökçen’e 09:15 ve 23:30’da dönecek.

Pegasus Havayolları’nın yeni uçuş noktaları olan Sofya ve Kharkiv ile birlikte Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gerçekleştirdiği yurt dışı uçuş nokta sayısı 27’ye yükseldi. Pegasus Havayolları 2010 yaz sezonunda, Amsterdam, Basel, Berlin, Beyrut, Brüksel, Dusseldorf, Frankfurt, Hannover, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Londra, Lefkoşa, Marsilya, Milano, Münih, Nurnberg, Paris, Roma, Saint Etienne, Stockholm, Stuttgard, Tel-Aviv, Viyana ve Zürih’e Sabiha Gökçen’den sefer düzenliyor. 
 

Pegasus'tan Bulgaristan ve Ukrayna açılımı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu dadas geyik mesajlarini sitenize koyarak airporthaber in kredibilitesini düsürüyorsunuz. Ciddi yorumlar yollayanlar olmus. Onlar gözükmüyor. Bir kisinin baska kisiler gibi yazdigi sacmaliklar sadece.. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
beni desteklediginiz için teşekkür ederim. evet her pegasususn altına yorumlarımı yapacagım dedim yine diyorum ip numaram belli şifre ve üyelik adı ile girilse bu yorum yazmaya daha iy olur gerçek erzurumlu ortaya çıkar. airport com editörü üyelik başlatırsa kimin ne yazdıgı net bir şekilde belli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dadaşa laf söyleyen pgs li. Bu dadaşlar duygusal insanlardır senin kadar para işinden anlamayabilirler ama adamdırlar. Adam yorumunu yazıyor, burada havacılğı bildiğini iddia eden cahilerin ne yorumlarını okuyoruz. Gardaşımda bu platformda isteğini dile getiriyor sana ne oluyor? Yürü gardaşım arkandayım Pegasus denen şirket uçuş koyana kadar Erzuruma, devam yazmaya.Erzurumdan senin gibi 20 kişi daha çıksa easyjet gelir oraya easyjet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YURT DISINDA OLAN BIR ACENTA OLARAK PEGASUS´A DESTEKLERIMIZI ESIRGEMIYECEGIZ,ARTIRACAGIZ.CÜNKÜ YOLCU ICINDE ,ACENTA icinde EN IYI HAVAYOLU SIRKETI PEGASUS........ TEBRIKLER ......... PEGASUS AILESINE SIZIN BASARINIZ BIZIM BASARIMIZ .SIZIN UCAKLARDAKI DE TÜRK BAYRAGI OLDUGU ICIN SIZINLE AYRICA GURUR DUYUYORUM.BILMEM ANLAYANÖAR ANALDIMI ? ANLAYANLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanirim bundan kimsenin haberi yoktu .. yani italya seferleri vs konuşuluyordu ama sofya ve kharkiv biraz supriz oldu. hayirlisi bakalim.sofya hattında thy den baska ucan olmadiği için rekabet sonuc vereblir.baska suprizler olacakmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence Pegasus'un yaptigi bir low cost sirketi olarak cok dogru. Sonucta gunde bir cokotobus ve bir tren kalkiyor Sofya'ya. Pegasus low cost bir sirket. THYnin fiyatlari Sofya hattinda maalesef gayet yuksek. Pegasus 100 - 300 lira gami arasinda gidis donus fiyati verdi mi eminim o ucuslari dolduracak. Tek endisem SAWi kullaniyor olmalari. malum ciddi bir yolcu potansiyeli Avrupa yakasinda Ataturk havaalanina yakin yasiyor. Ama Pegasus'un basarili olacagina dair suphem yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence Pegasusun bu acilimi sonrasi orada ciddi bir is yaratacagi acik. Ben Varna'ya bir ucus baslatmalarini beklerdim. Varna'nin uluslararasi baglantilari cok guclu degil ve oradan Istanbul uzeri ucmak isteyecek yolcularin kolaylikla cikacagini dusunuyorum. Ayrica Istanbul'dan da ucuza Varna'ya gitme sansi olacak. Bence cok olumlu bir ucus noktasi olabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pendik, gebze, bursa civarından her gün 15 civarında otobüs sofyaya gidiyor istanbul otogarından kalkanları saymıyorum. Bu yolcular thy ile uçmaz ama pegasusun fiyatları ilede büyük kısmı otobüsle uğraşmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gunde 2 defa sofya fazla iddiali geldi banada.. yani ne biliyim sefer saatlerine bakilirsa amac transit yolcu gibi ama o kadar yolcu bulunabilirmiki oradan ? çok sıkı bir reklam kampanyasi gerekli.. ayrica bulgaaristana ucan zaten bir dunya avrupali şirket varken oradan yolcu transit istanbuldan ucmayi kabul ederek gelirmi ?bilmem doluluk orani konusunda sıkıntı olablir gibi geliyor bana. ukraynada ise kharkiv yorumum yok cunku bilgimde yok. baskent kiev di sanirim oradan ucsa doluluk olurdu ama kharkiv nasildir acasba ? bilgi olan varsa yazabilirmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ali bey nerede para orada pegasus var politikasını yürütüyor. Mantıklı ister yurt içi ister yurt dışı yolcu potansiyeli var olan şehirlere sefer koyuyor gayet güzel ne diyelim dolu gitsin dolu gelsin memlekete turist gelir bizden oralara gidenler hem ticaret hem tatil yaparlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000