05 Kasım 2010, Cuma 18:07:36

PEGASUS'TAN BOYKOTA SERT CEVAP

Pegasus Havayolları, acenteleri internet sitesinden bilet satışı yapılması karşısında örgütlü olmaya çağıran Reiseburo Mutlu adlı acentenin sistemini kapattı.
  • aranizdan biri cikmis diyor ki.. bu böyle olmaz internetteki kendi satis fiyatin bizimkinden ucuz olmasin. birak bizde ekmek yiyelim. cogunuz yine anlayamadiniz, birbririnizi desteklemediniz, bu yüzden limanlarda bos bos..elinizde canta ile kontuar önlerinde daha coookkk gezersiniz..
  • sizler almanyada hep vardiniz, ama ne kadar dayanabilirsiniz bilemem. eskiden fiyat kirarak hem kendiniz kazanmadiniz hem baskasina kazandirmadiniz. simdi ise havayolu sirketleri kendileri satis yapiyor ve sizae verilen fiyatlardan farkli. yani artik rakibiniz ayni kentteki acenta degil.. havayolu sirketi.
  • Pegasus önce musteri memnuniyetine önem versin !!!!! HAA bu arada Pegasus ucuz filan da değil... Fiyatlarına gelınce bazen THY den ucuz, bazen THY ile aynı bazen THY den daha pahalı !!! THY reklami cuk diye oturdu simdi,,INMEM asagi :))))
  • Sirketler tabiki kendi menfaatlari icin direkt Internet üzeri satis yapiyorlar, buna kimse karismiyor zaten. Ama haksiz rekabet yapma bari, internette de ayni olsun, acentede de..
  • haksiz rakabet olmamasi icin, internet fiyati ile acente fiyati ayni olmali, insanlar ekmek yiyor bu isten.
  • str bölgesinin reca pegasus acantelerine söylüyorum birlik olalim biz acanteler reca üzerinden satis yapmayalim reca bizim üzerimizden para kazaniyor ve yolcularimizi biletlerinizi bizden alin diye teklifde bulunuyor dikkatli olalalim arkadaslar yolculari ucaga almiyorlar ayriyettende reca calisanlari baska sirketten bilet alarak yolcumuza yeni bilet kesiyorlar komisyon karsiliginda hani reca sadece pegausu du....
  • Pegasus için hiç bir zaman yolcu memnuniyeti önemli değildir... Dervişin fikri neyse zikri de odur derler ya Ali abinin felsefesi müşteri memnuniyeti değil paradır, çalışanlarda öyle... *** İşler 5 yılda rayına oturdu nasıl olsa ! paralarda geliyor. Ucuz filan uçtuğuda yok. THY de fiyatlar neyse pegasusda da odur... hatta bazı hatlarda pegasus daha pahlı... *** MARİFETİN VARSA ALİ ABİ ATATÜRKDEN UÇDA GÖRELİM ! UÇ GÖRELİM ??? ACABA NEDEN UÇAMIYORSUN ??? :))) HERŞEYDE BİR HAYIR VAR DİMİ ?
  • bir yorumcu pegasus aleyhine yazanlar acentelerdir buyurmus.ben yolcuyum pegasusla rotarsiz ucmadim simdiye kadar 3 kez sikayet yazdim yanit alamadim ne alaksi var acenteyle ben sikayetciyim kardesim bir suru yolcu gibi niye kilif aramaya calisyorsunuz?
  • pegasusu savunan yalaka ise sende acenta yalakasimi oluyorsun? evet, acenta yalakasi oluyorsun.Bak bn acenta calisaniyim, fakat once insanim.Acenta Pagasus yuzunden batarsa ac kalirim diye patron yalakaligi da yapmiyorum. Bir bilette kazanacagin orani zaten Pegasus Hizmet Bedeli adi altinda odemiyormuydu?Oduyordu, neden birden kotu oldu? Isinize gelmedi.Acentada fatura yok,Pinmatik yok.Toplayin paralari, sonra birde Camiilere,dini orgutlere,milliyetci orgutlere yardimda bulunup vicdaninizi tatmin ediniz siz.
  • sat bakalim ne kadar satacaksin pegasus, dolu dolu gidiyor xq, benim tavsiyem arada bir havalimanlarina gidip te kendiniz görün sayin yöneticiler

Pegasus Havayolları ile Almanya’daki acenteler arasında bildiri gerginliği sürüyor. İnternetten satılan bilet fiyatlarıyla aynı bileti satamadıkları için tepki gösteren acentelerin örgütlenmesi ve hazırlanan bildiriyi Pegasus Havayolları’na göndermesi çağrısında bulunan Reisebüro Mutlu adlı acentenin bu çağrısı pahalıya mal oldu.

Acenteleri bir haftalık uyarı boykotuna çağıran ve “Tanıdığın diğer acente arkadaşlarına bu bildiriyi ulaştır. Sende imzala ve kaşele Pegasus’a yolla. Ekmeğine sahip çık!” sloganını kullanan Reisebüro Mutlu’nun sistemi bugünden itibaren kapatıldı.

Boykot çağrısı yapan acentenin sisteminin kapatılmasından sonra diğer acentelerin şimdi ne yapacağı merakla bekleniyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

PEGASUS'TAN BOYKOTA SERT CEVAP

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

Misafir ~ 13 yıl önce
aranizdan biri cikmis diyor ki.. bu böyle olmaz internetteki kendi satis fiyatin bizimkinden ucuz olmasin. birak bizde ekmek yiyelim. cogunuz yine anlayamadiniz, birbririnizi desteklemediniz, bu yüzden limanlarda bos bos..elinizde canta ile kontuar önlerinde daha coookkk gezersiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sizler almanyada hep vardiniz, ama ne kadar dayanabilirsiniz bilemem. eskiden fiyat kirarak hem kendiniz kazanmadiniz hem baskasina kazandirmadiniz. simdi ise havayolu sirketleri kendileri satis yapiyor ve sizae verilen fiyatlardan farkli. yani artik rakibiniz ayni kentteki acenta degil.. havayolu sirketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus önce musteri memnuniyetine önem versin !!!!! HAA bu arada Pegasus ucuz filan da değil... Fiyatlarına gelınce bazen THY den ucuz, bazen THY ile aynı bazen THY den daha pahalı !!! THY reklami cuk diye oturdu simdi,,INMEM asagi :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sirketler tabiki kendi menfaatlari icin direkt Internet üzeri satis yapiyorlar, buna kimse karismiyor zaten. Ama haksiz rekabet yapma bari, internette de ayni olsun, acentede de..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haksiz rakabet olmamasi icin, internet fiyati ile acente fiyati ayni olmali, insanlar ekmek yiyor bu isten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
str bölgesinin reca pegasus acantelerine söylüyorum birlik olalim biz acanteler reca üzerinden satis yapmayalim reca bizim üzerimizden para kazaniyor ve yolcularimizi biletlerinizi bizden alin diye teklifde bulunuyor dikkatli olalalim arkadaslar yolculari ucaga almiyorlar ayriyettende reca calisanlari baska sirketten bilet alarak yolcumuza yeni bilet kesiyorlar komisyon karsiliginda hani reca sadece pegausu du....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus için hiç bir zaman yolcu memnuniyeti önemli değildir... Dervişin fikri neyse zikri de odur derler ya Ali abinin felsefesi müşteri memnuniyeti değil paradır, çalışanlarda öyle... *** İşler 5 yılda rayına oturdu nasıl olsa ! paralarda geliyor. Ucuz filan uçtuğuda yok. THY de fiyatlar neyse pegasusda da odur... hatta bazı hatlarda pegasus daha pahlı... *** MARİFETİN VARSA ALİ ABİ ATATÜRKDEN UÇDA GÖRELİM ! UÇ GÖRELİM ??? ACABA NEDEN UÇAMIYORSUN ??? :))) HERŞEYDE BİR HAYIR VAR DİMİ ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir yorumcu pegasus aleyhine yazanlar acentelerdir buyurmus.ben yolcuyum pegasusla rotarsiz ucmadim simdiye kadar 3 kez sikayet yazdim yanit alamadim ne alaksi var acenteyle ben sikayetciyim kardesim bir suru yolcu gibi niye kilif aramaya calisyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasusu savunan yalaka ise sende acenta yalakasimi oluyorsun? evet, acenta yalakasi oluyorsun.Bak bn acenta calisaniyim, fakat once insanim.Acenta Pagasus yuzunden batarsa ac kalirim diye patron yalakaligi da yapmiyorum. Bir bilette kazanacagin orani zaten Pegasus Hizmet Bedeli adi altinda odemiyormuydu?Oduyordu, neden birden kotu oldu? Isinize gelmedi.Acentada fatura yok,Pinmatik yok.Toplayin paralari, sonra birde Camiilere,dini orgutlere,milliyetci orgutlere yardimda bulunup vicdaninizi tatmin ediniz siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sat bakalim ne kadar satacaksin pegasus, dolu dolu gidiyor xq, benim tavsiyem arada bir havalimanlarina gidip te kendiniz görün sayin yöneticiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000