01 Şubat 2017, Çarşamba 15:29:13

Pegasus'tan Batman açıklaması

Pegasus Havayolları, İstanbul-Batman seferini yapacak uçağının Gaziantep'e zorunlu iniş yapmasının ardından yaşananlarla ilgili bir açıklama yayınladı.
  • Arkadaşlar pegasus çalışanlarına sosyal medyada lehine ve aleyhine paylaşım yorum yapmasını yasaklıyor ve bunu bahane ederek tazminatsız kovmayı planlıyor gelin hep beraber dur diyelim.
  • tartışmaya açık bir konu değil bence, pegasus havayolları özel havayollarıdır ve bilet alırken sana 3 paket sunar, sadece bilet alırsan suya para ister tabikide stratejıleri bu şekilde diğer havayolları gibi biletleme esnasında ikram ücretini almıyor hiç bir havayolu bedavaya ikram vermez, ağustos 2016 yılında bodrum istanbul atlasglobal ile gelmiştim ücretsiz açık büfe sınırsız ikram demişti 1 tane fazla kek istediğimde bana sınırlı sayıda uçağa ekleniyor kusura bakmayın artarsa veririm dedi, önce havayolunun kurallarını ve hakkını okuyun yorum yaparken pegasus pegasus dediğiniz türkiyenin 2.büyük hava taşıyıcısı beğenmezseniz 35 saatte otobüsle gidin
  • Bu ve bunun gibi şirketler hep kanunların arkasına sığınığ her türlü dolandırıcılığı yaparlar. Gidin bakalım bi emirates, katar, singapur, aynı olay başınıza gelsin, bi bakın bakalım insana verdikleri değere, he şu da var, bu şirket düşük maliyetli bi şirket, birtakım şeyleri önceden göze almak lazım, ama bu biraz kepazelik olmuş...
  • Tansiyon hastası olanlara sesleniyorum Prgasusla Uçmayın!!!
  • Başka bir firmada yolcu hizmerleri memuruyum. İstanbulda bu yolcuları gördük. Perişan olmuşlardı. Birtanesi keşke 50 lira fazla verip TK ike uçsaydım diye bize bakarak bağırdı. Pegasusla uçanlara acıyorum. Yazık. Ucuz etin yahnisi bukadar olur. Burdan önemli toplantısı olana, özel bir davete gidene, kötü havalarda yolculuk yapacaklara, kalp-şeker-
  • Burada bi arkadaşımın sözünü tekrar edeceğim " uçakta yabancı yolcu yok, uçağa yabancı yolcu çok"
  • yemin ediyorum ben ve bebeklerim icin omrumun en zor gunuydu.5 yildizli otelleride 18 saat ac jaldiktan sonra verdikleri kahvaltilarida ve kendileride yerin dibine batsin.KAPTAN PILOT heralde konusma ozurlu.insan bir istanbula gidcez misafir edip hava sartlari duzelirse gonderririz demek icin 7 saat bebek yasli taziyesu olani hastayi bekketirmi.YAZIKLAR OLSUN anlayissiz insanlaraaaaaaaa.
  • o ucakta yolcuydum ikram adina 7 saat ucakta beklememize ragmen su ikrami bile yogun isteklerimiz sonucu olmustur bize hic bir aciklamada bulunulmadi gaziantep havalimaninda saatlerce ucagin icinde beklerken istanbula gidip bir sonraki seferle gidebilirsiniz dendi daha sonra ek seferide yogun cabalar sonucu biz hakkimizi ariyarak aldik pegasus gece 2 de inebildik 19 ucusundan dogrudur otelde kaldik ac bir sekilde tabi ucakta sadece bir defa verilen kucuk kek disinda sabah otelde kahvalti yaptik ucakta ikram olmadi donus ucusunda kesinlikle ikram olmadi bircok firmayla seyahat ettim ama pegasustan hic bir sekilde memnun kalmadim insan sonunu goremiyor sunu yaptik bunu yaptik demeyin ucaktaki insanlar birlik olmasaydi istanbula goturup orda ertesi gunu bekleticeklerdi yada sindirip pasa pasa herseyi kabullendirmeye niyeteri vardi ben o ucakta havalimaninda bile saatlerce ucagin icinde kaliyorsam bana net ileriye yonelik cevaplar verilmeli bilgilendirilmeliyim resmen minibus gibi kurumsal bir tavir gormedim hic memnun kalmadim
  • Heryer pegasuscu olmus muhalefet olana basıyorlar eksiyi. Kardeşim sevilmiyorsunuz işte! Ne yolcunuza, ne kabininize, ne kokpitinize insan gibi davranıyorsunuz. Yıllardır kabini ezdiniz hala eziyor işe alcagınız personelden 7000 TL kabin eğitim ücreti alıyor 1 sene sonra işten atıyorsunuz. Yeni FO lara tip sattıktan sonra bir kısmını egitimde eliyor diğerlerini havuza alıp bekletiyorsunuz (Tipi satarken sorun yok ama!!) Yolcusundan 1 bardak suyu kıskanan esirgeyen pegasus!!! Hadi ordan şakşakcılar sizi basmazsanız eksiyi adam değilsiniz!!!
  • Pgs "Batman"e sponsor olmus.

Pegasus Havayolları, İstanbul-Batman seferini yapacak uçağının Gaziantep'e zorunlu iniş yapmasının ardından yaşananlarla ilgili bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada:

Pegasus Hava Yolları’nın 31 Ocak 2017 Pazartesi gecesi icra ettiği İstanbul Sabiha Gökçen - Batman seferi, gerek Batman’da gerekse de uçuş öncesinde tespit edilen alternatif meydanlarda olumsuz hava koşullarının oluşması üzerine Gaziantep meydanına divert etmiştir.

Uçağımızın Gaziantep’e inmesini takiben meteoroloji birimlerinden hava koşullarında bir iyileşme beklenmediğini raporu alınmış, hava şartlarının da giderek sertleşmesi üzerine karayolu ulaşımının misafirlerimiz adına yüksek risk arz edeceği değerlendirilmiştir.

Bu değerlendirme sonrasında uçağımızdaki misafirlerimize çeşitli alternatifler sunulmuş; isteyen yolcularımıza Gaziantep’te inebilecekleri ifade edilmiştir. Bu seçeneği tercih etmeyen misafirlerimize ise aynı uçakla İstanbul’a geri dönüp, otelde konaklama ve ertesi günkü ilk seferle Batman’a ulaşım imkânı sunulmuştur.

Pegasus Hava Yolları olarak tamamen kontrolümüz dışında da olsa meteorolojik şartlar nedeniyle mağdur olan misafirlerimize elimizde gelen her türlü desteği sağlamak önemli bir önceliğimizdir. Ancak maalesef bazı misafirlerimiz kabin içinde ve apronda kargaşa çıkardığı için olay polis müdahalesiyle sonuçlanmıştır.

Bu istenmeyen olaylar sonrasında, bazı misafirlerimizin de yerel kanun güçleri tarafından gözaltına alınmasını takiben, tercih eden 32 misafirimiz Gaziantep’te inmiştir. Uçağımız geri kalan misafirleriyle bir miktar gecikme yaşayarak İstanbul’a geri dönmüştür. Dönüş uçuşumuz sırasında tüm misafirlerimize ikramda bulunulmuştur.

Pegasus Hava Yolları olarak tüm misafirlerimize bu gibi istenmeyen durumlarda, regülasyonların tanımladığı sınırların çok üzerinde hizmet vermeye özellikle önem veriyoruz. Misafirlerimizin yanında olarak onlara birden fazla seçenek sunmaya gayret ediyoruz. Yaşanan bu üzücü olayda da misafirlerimize otel ve yemek hizmetlerinin verilmediği bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Pegasus'tan Batman açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

AHMET ÇALIŞ ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar pegasus çalışanlarına sosyal medyada lehine ve aleyhine paylaşım yorum yapmasını yasaklıyor ve bunu bahane ederek tazminatsız kovmayı planlıyor gelin hep beraber dur diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Çalışın Mağduru ~ 7 yıl önce
Sn Çalış seneler önce size geldik bizi ortada bırakmıştınız. Yine aynı tuzak. İlk etapta üye yapabilmek için çok güzel karşılıyorsunuz Şirketi kötüleyip iyice düşman ediyorsunuz, bizler sizlerin gazına gelip işten oluyoruz, sizlerde bizlerden kazandıklarınızla mersedeslere biniyorsunuz. Artık yemez Sn Çalış
AHMET ÇALIŞ ~ 7 yıl önce
Ben sendika yöneiticisi deilim bende sen gibi sendikaya şirketten magduriyetimi ve yapılan haksızlıkların önüne gecebilmek için üye oldum hiçbir şekilde ne sendika yöneiticisiyim ne baska birimin yöneiticisiyim emin ol sadece hakkını arayan sen gibi üyeyim bende magdur durumdayım o kadar arkadasımızı cıkarttılar ve üstüne yapılanlar tuzu biberi senin dedigin gibi sendikada tırt çıkarsa bende hakkımı aramaya başka yoldan devam edecem ben mercedese hiçbir zamn binmedim 95 model babadan kalma yadigarım var sandıgın kişi deilim senden de farkım yok,hakta elbet bir gün yerini bulacaktır emin ol
xyz ~ 7 yıl önce
tartışmaya açık bir konu değil bence, pegasus havayolları özel havayollarıdır ve bilet alırken sana 3 paket sunar, sadece bilet alırsan suya para ister tabikide stratejıleri bu şekilde diğer havayolları gibi biletleme esnasında ikram ücretini almıyor hiç bir havayolu bedavaya ikram vermez, ağustos 2016 yılında bodrum istanbul atlasglobal ile gelmiştim ücretsiz açık büfe sınırsız ikram demişti 1 tane fazla kek istediğimde bana sınırlı sayıda uçağa ekleniyor kusura bakmayın artarsa veririm dedi, önce havayolunun kurallarını ve hakkını okuyun yorum yaparken pegasus pegasus dediğiniz türkiyenin 2.büyük hava taşıyıcısı beğenmezseniz 35 saatte otobüsle gidin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ordan ~ 7 yıl önce
Bu ve bunun gibi şirketler hep kanunların arkasına sığınığ her türlü dolandırıcılığı yaparlar. Gidin bakalım bi emirates, katar, singapur, aynı olay başınıza gelsin, bi bakın bakalım insana verdikleri değere, he şu da var, bu şirket düşük maliyetli bi şirket, birtakım şeyleri önceden göze almak lazım, ama bu biraz kepazelik olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Profil ~ 7 yıl önce
Bi gidin bakın bakalım emirates katar .. yolcusuna ,nasıl kibar nasıl insan... bir de bizim türk yolcusuna bakın. Adamlar uçağa binerken dışarda merdivenin önünde sıra yapıolar bizim kiler inerken binerken metrobüs sanki,uçak durmadan kalkıp bavulunu alan ön kapıya giden..
Yer hizmetleri ~ 7 yıl önce
Tansiyon hastası olanlara sesleniyorum Prgasusla Uçmayın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEK ~ 7 yıl önce
Necdet Gürsoy Royal Hordanian dan geçen hafta kovuldu. Geçen ay şirkette denetim yapıldı. Aşırı miktarda teşrifat ve reklam gideri yapılmış. Ama ortada birşey yok. Necdet bu kafayla Borada çalışırsa. Vay ki vay.
Yer hizmetleri ~ 7 yıl önce
Başka bir firmada yolcu hizmerleri memuruyum. İstanbulda bu yolcuları gördük. Perişan olmuşlardı. Birtanesi keşke 50 lira fazla verip TK ike uçsaydım diye bize bakarak bağırdı. Pegasusla uçanlara acıyorum. Yazık. Ucuz etin yahnisi bukadar olur. Burdan önemli toplantısı olana, özel bir davete gidene, kötü havalarda yolculuk yapacaklara, kalp-şeker-

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 7 yıl önce
Yer hizmetlerinde kalmaya devam et. Hava koşullarından bir meydana inememeyi firmaya bağlıyorsan aman kal orada. Tk veya başka firma hava durumu müsait olmayan meydana inebilecek miydi ki, toplantısı veya daveti olan gidebilsin. Mantıklı konuş canımı ye.
CAHİL YER HİZMETLERİ PERSONELİNE ~ 7 yıl önce
SABİHA GÖKÇENDEN PEGASUS VE THY KALKIYOR. PEGASUS PERSONELİ DEĞİLSEN TGS PERSONELİSİNDİR. GEÇEN GÜN VAN UÇAĞINIZ VANA İNEMEYİP ELAZIĞYA GİTMİŞTİ. SONRADA TÜM YOLCULARLA BİRLİKTE SABİHA GÖKÇENE GERİ DÖNDÜ. KARŞILARKEN AYAKLARINIZ TİTRİYOTDU. NE OLDU TÜRK HAVAYOLLARI KÖTÜ FİRMAMI OLDU CAHİL İNSAN. HAVACILIKTAN ANLAMAYAN KUŞ BEYİNLİLER İÇİN YAZIYORUM. SİZDE Kİ BEYNİ KUŞA TAKSAK TERS UÇAR. AMA KUŞTAKİ BEYNİ SANA TAKSALAR İNAN OL Kİ DAHA MANTIKLI DÜŞÜNÜR.
Yhm ~ 7 yıl önce
Burada bi arkadaşımın sözünü tekrar edeceğim " uçakta yabancı yolcu yok, uçağa yabancı yolcu çok"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
faruk turk ~ 7 yıl önce
yemin ediyorum ben ve bebeklerim icin omrumun en zor gunuydu.5 yildizli otelleride 18 saat ac jaldiktan sonra verdikleri kahvaltilarida ve kendileride yerin dibine batsin.KAPTAN PILOT heralde konusma ozurlu.insan bir istanbula gidcez misafir edip hava sartlari duzelirse gonderririz demek icin 7 saat bebek yasli taziyesu olani hastayi bekketirmi.YAZIKLAR OLSUN anlayissiz insanlaraaaaaaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hatice turk ~ 7 yıl önce
o ucakta yolcuydum ikram adina 7 saat ucakta beklememize ragmen su ikrami bile yogun isteklerimiz sonucu olmustur bize hic bir aciklamada bulunulmadi gaziantep havalimaninda saatlerce ucagin icinde beklerken istanbula gidip bir sonraki seferle gidebilirsiniz dendi daha sonra ek seferide yogun cabalar sonucu biz hakkimizi ariyarak aldik pegasus gece 2 de inebildik 19 ucusundan dogrudur otelde kaldik ac bir sekilde tabi ucakta sadece bir defa verilen kucuk kek disinda sabah otelde kahvalti yaptik ucakta ikram olmadi donus ucusunda kesinlikle ikram olmadi bircok firmayla seyahat ettim ama pegasustan hic bir sekilde memnun kalmadim insan sonunu goremiyor sunu yaptik bunu yaptik demeyin ucaktaki insanlar birlik olmasaydi istanbula goturup orda ertesi gunu bekleticeklerdi yada sindirip pasa pasa herseyi kabullendirmeye niyeteri vardi ben o ucakta havalimaninda bile saatlerce ucagin icinde kaliyorsam bana net ileriye yonelik cevaplar verilmeli bilgilendirilmeliyim resmen minibus gibi kurumsal bir tavir gormedim hic memnun kalmadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peh ~ 7 yıl önce
Sende paranla otelde yemek yeseydin
Hghnn ~ 7 yıl önce
Bbbnn
Dandik Pegasus ~ 7 yıl önce
Heryer pegasuscu olmus muhalefet olana basıyorlar eksiyi. Kardeşim sevilmiyorsunuz işte! Ne yolcunuza, ne kabininize, ne kokpitinize insan gibi davranıyorsunuz. Yıllardır kabini ezdiniz hala eziyor işe alcagınız personelden 7000 TL kabin eğitim ücreti alıyor 1 sene sonra işten atıyorsunuz. Yeni FO lara tip sattıktan sonra bir kısmını egitimde eliyor diğerlerini havuza alıp bekletiyorsunuz (Tipi satarken sorun yok ama!!) Yolcusundan 1 bardak suyu kıskanan esirgeyen pegasus!!! Hadi ordan şakşakcılar sizi basmazsanız eksiyi adam değilsiniz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elpida ~ 7 yıl önce
Ha sevmediğinizden bilet almıştınız uçuyordunuz değil mi? :)) Belli ki şirket verimsizliğin yüzünden seni işten çıkarmış, sende kuyruk acını böyle karalamalarla gidermeye çalışıyorsun.
Elpida'ya ~ 7 yıl önce
Kimsenin pegasusu yada sağladıgı hizmeti sevdiğinden dolayı bilet aldıgını gerçekten düşünmüyorsun değil mi?? Keşke klişe bir cevap yerine yukarıda değinilen konular üzerinden cevap yazsaydın. Haa pegasusa hiç girmedim, dolayısıyla atılmadımda. TK personeliyim ben. Pegasustan kazık yiyen çok arkdaşım var fakat. O yüzden iyi bilirim neler çevirdiklerini!!
Pc ~ 7 yıl önce
Pgs "Batman"e sponsor olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000