06 Kasım 2014, Perşembe 14:11:30

PEGASUS'TAN ARALIK FIRSATI

Pegasus Hava Yolları, her ayın ilk Perşembe günü düzenlenen Uç Uç Günleri ile Pegasus Plus üyesi misafirlerine uygun fiyatlarla uçma imkanı sunuyor.
  • Ipone uygulamasi rumuzlu lan kelimesi sen hosmu
  • Kaile alınan arkadaş. O nasıl Türkçe lan?
  • Bakın uçusun birinde bir baba yan taraftaki adamın yediği sandviçten isteyen 4 yaşındaki oğlunu ikna etmeye çalışıyodu,OĞLUM EVE GİDİNCE ANNEN YAPACAK SANA DİYE...içerden istese en az 5-6 euro isteyecekler,belki yok üzerinde..O ağlayan çocuğu hiç unutmuyorum hiç.... Yok eko,yok avantaj,birinde su bedava diğerinde sandviç ikram,birinde cola,diğerinde ayran,Mc Donald's tanmenü mü alıyosunuz Allah aşkına,milletin kafasını karıştırmak değilde nedir bu...
  • ya ne ilginç yorumlar var, insan inanmakta güçlük çekiyor. aralık ayına lviv'e bilet aldım. gidiş 90, dönüş ayağı 107 tl. 1,5 saat sonra bu %30'luk indirime girmiş. "ucuz aldım" derken, indirimi yakalasam 150 liraya lviv'e gidip geleceğim. ya arkadaş.. hakikaten siz bir şey mi kullanıyorsunuz? adam 150 liraya bilet sunuyor. 1 saatlik yol. suyunu da içmeyiver. duyan da evde, ofiste yarım saatte bir su içtiğinizi sanır. kameraya kaydetsem sabahtan akşama kadar normalde 1 taneniz yarım bardak su içmez.. bir şeyi de beğenin be kardeşim. adam thy'nin miles&smiles'ının "vergi" diye aldığı paranın da yarısına uçuyor, daha ne yapsın? buyrun, üşenmedim girdim: THY ist-Lviv-İst: Vergiler Hariç Gerekli Mil: 15.000 Her Şey Dahil Toplam Fiyat: 302,24 TL Hey kıl, versene tüy, olmaz orlon bende de kalmadı.
  • Çok şükür her kampanya donemi bilet kesin aliyoruz. TSK pegasus. Havaciligi sen baslatmadin en iyide sen değilsin ama bugün havayolu halkin yoluysa bu senin sayende....
  • Herşeye rağmen dolu koltuklarla uçuyoruz ne kadar memnuniyetsiz milletsiniz şükür etmek yok birsey yok begenmiyen uçmasın ;)
  • Ne boyle bır bılet alabıldım.Ne alanı gordum.ne de boyle promosyınlu bılet almıs bırısonı duydum.en ucuz reklam yontemı.halk yerse...
  • Haklısın.
  • Uçsun yeter :) diyenler için müthiş fırsat. Sonra kimse demesin,yok koltuk araları çok dar,yok su bile ücretli :)

Pegasus Hava Yolları, her ayın ilk Perşembe günü düzenlenen Uç Uç Günleri ile Pegasus Plus üyesi misafirlerine uygun fiyatlarla uçma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında biletlerini 6-7 Kasım tarihlerinde www.flypgs.com üzerinden alan Pegasus Plus üyeleri, 1-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirecekleri Balkanlar ve Kıbrıs Ercan hariç tüm yurtdışı ve yurt içi hatlarında %30 indirimli uçma şansını elde ediyor.

Pegasus misafirleri Aralık ayı içerisinde; yurt içinde 30, yurt dışında 56 olmak üzere 36 ülkede toplam 86 uçuş noktasından dilediklerine www.flypgs.com‘dan biletlerini alarak gidebilirler.

Pegasus Plus’a üyelik

Pegasus Plus, üyelerine özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Pegasus misafirleri, Pegasus’un internet sitesi www.flypgs.com ve mobil internet sitesi mobile.flypgs.com adreslerinden ya da 7737’ye Ad, Soyad, TC Kimlik numaralarını göndererek Pegasus Plus’a ücretsiz üye olabilir.  2-18 yaş arasındaki Pegasus misafirleri ise 18 yaşından büyük bir ana üyenin hesabı üzerinden bağlı üyelik oluşturarak programa dahil olabilir.

PEGASUS'TAN ARALIK FIRSATI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

kaile alınan ~ 9 yıl önce
Ipone uygulamasi rumuzlu lan kelimesi sen hosmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaile alınan arkadaş. O nasıl Türkçe lan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trkrcan ~ 9 yıl önce
Bakın uçusun birinde bir baba yan taraftaki adamın yediği sandviçten isteyen 4 yaşındaki oğlunu ikna etmeye çalışıyodu,OĞLUM EVE GİDİNCE ANNEN YAPACAK SANA DİYE...içerden istese en az 5-6 euro isteyecekler,belki yok üzerinde..O ağlayan çocuğu hiç unutmuyorum hiç.... Yok eko,yok avantaj,birinde su bedava diğerinde sandviç ikram,birinde cola,diğerinde ayran,Mc Donald's tanmenü mü alıyosunuz Allah aşkına,milletin kafasını karıştırmak değilde nedir bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teasers ~ 9 yıl önce
ya ne ilginç yorumlar var, insan inanmakta güçlük çekiyor. aralık ayına lviv'e bilet aldım. gidiş 90, dönüş ayağı 107 tl. 1,5 saat sonra bu %30'luk indirime girmiş. "ucuz aldım" derken, indirimi yakalasam 150 liraya lviv'e gidip geleceğim. ya arkadaş.. hakikaten siz bir şey mi kullanıyorsunuz? adam 150 liraya bilet sunuyor. 1 saatlik yol. suyunu da içmeyiver. duyan da evde, ofiste yarım saatte bir su içtiğinizi sanır. kameraya kaydetsem sabahtan akşama kadar normalde 1 taneniz yarım bardak su içmez.. bir şeyi de beğenin be kardeşim. adam thy'nin miles&smiles'ının "vergi" diye aldığı paranın da yarısına uçuyor, daha ne yapsın? buyrun, üşenmedim girdim: THY ist-Lviv-İst: Vergiler Hariç Gerekli Mil: 15.000 Her Şey Dahil Toplam Fiyat: 302,24 TL Hey kıl, versene tüy, olmaz orlon bende de kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trkrcan ~ 9 yıl önce
Teasers'e Cevap : 1-Öncelikle neyi beyenip neyi beğenmediğime,ayrıca içtiğim suyun miktarına,bi zahmet müdahele etmeyin. 2- O zaman bedava götürsün sizin gibi hesabına düşkün misafirleri.150 LİRA ÇOK PARA taa Lviv. 3- Benim burda suyla,kahveyle işim yok,benim amacım,rekabette kalitede olsun fiyatta değil,ben de yol boyunca otobüs fiyatına beni nasıl uçururlar kesin bunda bir iş var diye düşünmeyim,hakkı neyse onu alsın. 4- Aynı sırada e4 almış bileti 4o liraya,yanındaki f4 almış 140 liraya,bana hiçbir matematikle veya muhasebe ile bunu anlatamazsınız.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok şükür her kampanya donemi bilet kesin aliyoruz. TSK pegasus. Havaciligi sen baslatmadin en iyide sen değilsin ama bugün havayolu halkin yoluysa bu senin sayende....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Herşeye rağmen dolu koltuklarla uçuyoruz ne kadar memnuniyetsiz milletsiniz şükür etmek yok birsey yok begenmiyen uçmasın ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haybeye reklam ~ 9 yıl önce
Ne boyle bır bılet alabıldım.Ne alanı gordum.ne de boyle promosyınlu bılet almıs bırısonı duydum.en ucuz reklam yontemı.halk yerse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAİLE ALINAN ~ 9 yıl önce
HAYBEYA REKLAMA BİNAEN. SENİN GÖZÜN KÖRSE PEGASUS BUNA NE YAPSIN. GİR BAK BAKALIM ALAMZ İSEN OZAMN KONUŞ.
kral ~ 9 yıl önce
Haklısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trkrcan ~ 9 yıl önce
Uçsun yeter :) diyenler için müthiş fırsat. Sonra kimse demesin,yok koltuk araları çok dar,yok su bile ücretli :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000