14 Ocak 2018, Pazar 01:39:08

Pegasus'tan açıklama geldi

Pegasus Havayolları, Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkan uçağı ile ilgili açıklama yaptı.
  • Cok gecmis olsunn
  • Başarılı evacuation için tüm ekibi tebrik ediyorum. İyi ki varsınız.
  • Pegasus ailesine ve uçaktaki tüm yolculara çok geçmiş olsun. Tahliye anında "çok korkuyorum anne " diye ağlayan çocuk sen artık bir kahramansın hayatın boyunca yasadigin tek korku olarak kalsın bu yasadigin , Allah bir daha yaşatmasin kimseye
  • Kimse pegasusu karalamaya calismasin.Herkes pegasusa sahip ciksin.Memlekette havaciligin gelismesini istiyorsak pegasus her daim olmali.Tum pegasus ailesine gecmis olsun.
  • Pegasus Ailesine ve yolcularımıza geçmiş olsun. Allah Tüm Hava Yollarını kazadan beladan korusun.
  • Karanlık, çamur, dik yokuş, deniz başı nasıl burun kanamadan tahliye edildi o ucak ? tebrikler kabin ekibi
  • Allah askina su igrenc yorumlarinizi kendinize saklayin. Okudukca boyle insanlarin varligindan tiksiniyorum. Allah beterinden saklamis. Olan olmus hatayi aramak size mi dustu ya. Herkes ne cok biliyor. Cok sukur olen yok demeniz gereken yerde, müstehak diyorsunuz. Pes! Ekibe ve yolculara büyük gecmis olsun
  • ‘’Pistten çıktığı bilgisini doğrulamaktan dolayı üzgünüz’’ elinizde fırsat olsa ? . Sıtol landik Pegasus
  • Yolcular başta olmak üzere, ekibinize ve tüm camiaya geçmiş olsun. Kuruluşunuzdan bu yana Pegasus tan başka bir uçakla uçmayan bir müşteriniz olarak, boş laflara, cahil ve çekemeyenlerin dolduruşuna gelmeyin. Bu son olsun. Her zaman çok iyi uçuşlar dileklerimle.
  • PEGASUS ailesi ; Geçmiş olsun. Uçurumun kenarından dönmek bu olsa gerek . Trabzon Havalimanında bu elim kazadan can kaynı olmaması büyük mutluluk . Kazazede vatandaşlarımıza geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Gerekli tedbirlerin alınması temennisi ile .

Pegasus Havayolları, Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkan uçağı ile ilgili açıklama yaptı.

Pegasus'tan yapılan açıklamada şöyle denildi;

Pegasus Hava Yolları’na ait PC8622 nolu Boeing 737-800 tipi TC-CPF tescilli tarifeli kalkış saati 21:25 olan Ankara-Trabzon uçağının, bu akşam (14 Ocak 2018) Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıktığı bilgisini doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Uçağımızdaki 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi tahliye edilmiştir. Herhangi bir can kaybı veya yaralanma bulunmamaktadır.

Konuyla ilgili gelişmeler hakkında kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir. 

Pegasus'tan açıklama geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (113)

Tuncay ~ 6 yıl önce
Cok gecmis olsunn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur Fersah ~ 6 yıl önce
Başarılı evacuation için tüm ekibi tebrik ediyorum. İyi ki varsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 6 yıl önce
Merakımdan soruyorum yanlış anlama; yakıt sızıntısı olduğu söylenen uçaktan slide lar kullanarak yolcu tahliyesine neden hemen başlanmamış?
Arzu Atmaca ~ 6 yıl önce
Pegasus ailesine ve uçaktaki tüm yolculara çok geçmiş olsun. Tahliye anında "çok korkuyorum anne " diye ağlayan çocuk sen artık bir kahramansın hayatın boyunca yasadigin tek korku olarak kalsın bu yasadigin , Allah bir daha yaşatmasin kimseye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EsbTgs ~ 6 yıl önce
Kimse pegasusu karalamaya calismasin.Herkes pegasusa sahip ciksin.Memlekette havaciligin gelismesini istiyorsak pegasus her daim olmali.Tum pegasus ailesine gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şemseddin IŞIK ~ 6 yıl önce
Pegasus Ailesine ve yolcularımıza geçmiş olsun. Allah Tüm Hava Yollarını kazadan beladan korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun, ~ 6 yıl önce
Karanlık, çamur, dik yokuş, deniz başı nasıl burun kanamadan tahliye edildi o ucak ? tebrikler kabin ekibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 6 yıl önce
Allah askina su igrenc yorumlarinizi kendinize saklayin. Okudukca boyle insanlarin varligindan tiksiniyorum. Allah beterinden saklamis. Olan olmus hatayi aramak size mi dustu ya. Herkes ne cok biliyor. Cok sukur olen yok demeniz gereken yerde, müstehak diyorsunuz. Pes! Ekibe ve yolculara büyük gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egeli Hezarfen ~ 6 yıl önce
Geçmiş olsun. Bir daha yaşanmaması temennilerimle. Düşünce ürünü olmayan yorumları bırakın artık.
Engncentr ~ 6 yıl önce
‘’Pistten çıktığı bilgisini doğrulamaktan dolayı üzgünüz’’ elinizde fırsat olsa ? . Sıtol landik Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salih Reha Sayın ~ 6 yıl önce
Yolcular başta olmak üzere, ekibinize ve tüm camiaya geçmiş olsun. Kuruluşunuzdan bu yana Pegasus tan başka bir uçakla uçmayan bir müşteriniz olarak, boş laflara, cahil ve çekemeyenlerin dolduruşuna gelmeyin. Bu son olsun. Her zaman çok iyi uçuşlar dileklerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KÖLN ~ 6 yıl önce
PEGASUS ailesi ; Geçmiş olsun. Uçurumun kenarından dönmek bu olsa gerek . Trabzon Havalimanında bu elim kazadan can kaynı olmaması büyük mutluluk . Kazazede vatandaşlarımıza geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Gerekli tedbirlerin alınması temennisi ile .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000