05 Kasım 2008, Çarşamba 08:19:30

Pegasus'tan 45 YTL'ye uçak bileti

Pegasus Havayolları'nın düzenlediği kampanyada, İstanbul'dan Kayseri, Bodrum, Malatya ve Van'a her şey dahil 45 YTL'ye uçulabilecek.
  • DEĞELİ PEGASUS YÖNETİCİLERİ. BU KADAR UCUZA NE GEREK VAR GELİN KARSA UCUN HEM SİZ KAZANIN HEMDE BİZLER RAHAT ZAMANINDA YER YOK DENİLMEDEN UÇMA FIRSATI BULALIM. BAYRAMDAN BAYRAMA GÖRÜŞ VARGİBİ HANGİ GÜN UÇUŞ VAR DEYİP 3 GÜNDE BİR UCACAĞIMIZA HERGÜN UÇALIM. BABA,OGUL,TORUN ÜÇGENİNDEN BİZLERİ KURTARIN ARTIK.KARSTAN SEVGİLERLE.
  • Buhafta sonu için Bodrum bilet aldık.Gidiş dönüş 265,-YTL..Böyle haberlere itibar etmeyiniz.İnsanda beklinti yaratıyor.....

Pegasus'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'dan Kayseri, Bodrum, Malatya ve Van'a karşılıklı seferler için 4-11 Kasım tarihleri arasında bilet alanlar, her şey dahil tek yön 45 YTL'den başlayan fiyatlarla uçacak.

İstanbul merkezli kampanyada, 45 YTL'den başlayan fiyatlar, Kasım ayı sonuna kadar geçerli olacak.

Pegasus'tan 45 YTL'ye uçak bileti

Yorumlar

KARS'LI ~ 15 yıl önce
DEĞELİ PEGASUS YÖNETİCİLERİ. BU KADAR UCUZA NE GEREK VAR GELİN KARSA UCUN HEM SİZ KAZANIN HEMDE BİZLER RAHAT ZAMANINDA YER YOK DENİLMEDEN UÇMA FIRSATI BULALIM. BAYRAMDAN BAYRAMA GÖRÜŞ VARGİBİ HANGİ GÜN UÇUŞ VAR DEYİP 3 GÜNDE BİR UCACAĞIMIZA HERGÜN UÇALIM. BABA,OGUL,TORUN ÜÇGENİNDEN BİZLERİ KURTARIN ARTIK.KARSTAN SEVGİLERLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Buhafta sonu için Bodrum bilet aldık.Gidiş dönüş 265,-YTL..Böyle haberlere itibar etmeyiniz.İnsanda beklinti yaratıyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000