05 Ocak 2010, Salı 11:48:42

Pegasus'tan "2010'a merhaba" kampanyası

Pegasus Havayolları yeni yılın ilk kampanyasını duyurdu.
  • Denizli de halen thy ye mahkum oluyoruz denizliye de sefer koysalar ucuz biletten bizde faydalansak doğu illerine ulşım zor oluyor iş adam ları ve yolcular yalvarıyor thy nin tekelinden kurtulmak için. Havaalanı da büyüdü askeriyden de kurtuldu ama halen özel hava yolları gözünü açmıyor.
  • arkadaşlar öncelikle sawdan pegasus sabahın 4 dündede olsa en az yüzde 60 la kalkıyor ve geçen gün okuduk türk hava yolları ahl den yolcusu yok nedeniyle yaptığı bazı seferleri iptal etti duymuşsundur duymadıysan gündemi iyi takip et ondan sonra yorum yap sawa marmaray bağlandığında o zaman gör pegasus a380 bile kaldırıcak yolcu bulabilir. sanada erzurumlu arkadaşın diyecek sözüm kalmadı bin kere açıkladım hala erzurum diyorsun . ve sen M.K. her kimsen aç daha hakim karar versin kim haklı görelim bence sen tarafsız anlatmıyorsun kıdem olayını
  • Pegasus kurumsal bir şirkete benziyor. senin kıdem tazminatı neden ödemesin ki? vardır bir sebep herhalde??
  • pegasus 130-140 ın altina giç düşmüyor bilgin olsun ..saw da bir dunya yolcu buluyor yani..pazartesi gunu ogle saati.. yani kel alaka bir saatte bile antalyadan 170 kişi ile geliyorsa sanki biraz yolcu buluyor gibidir.. ne dersin?
  • SEN ÖNCE BENİM KIDEM TAZMİNATIMI ÖDE
  • SAW a uçtuğu sürece yolcu bulması çoook zor.
  • Sen bir an önce ERZURUM szeferlerini başlat en büyük kampanya bu olur.

Pegasus yeni yılın ilk kampanyası ile 6, 7, 8 ve 9 Ocak tarihlerinde biletini alan misafirlerini tam 44.99 TL’ye Kıbrıs’a uçma fırsatı sunuyor.

Şubat ayında yapılacak seyahatlerde geçerli olacak kampanya ile flypgs.com’dan biletini alanlar 44.99’a İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Hatay’dan Kıbrıs’a uçacak.

Pegasus'tan "2010'a merhaba" kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Denizli de halen thy ye mahkum oluyoruz denizliye de sefer koysalar ucuz biletten bizde faydalansak doğu illerine ulşım zor oluyor iş adam ları ve yolcular yalvarıyor thy nin tekelinden kurtulmak için. Havaalanı da büyüdü askeriyden de kurtuldu ama halen özel hava yolları gözünü açmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar öncelikle sawdan pegasus sabahın 4 dündede olsa en az yüzde 60 la kalkıyor ve geçen gün okuduk türk hava yolları ahl den yolcusu yok nedeniyle yaptığı bazı seferleri iptal etti duymuşsundur duymadıysan gündemi iyi takip et ondan sonra yorum yap sawa marmaray bağlandığında o zaman gör pegasus a380 bile kaldırıcak yolcu bulabilir. sanada erzurumlu arkadaşın diyecek sözüm kalmadı bin kere açıkladım hala erzurum diyorsun . ve sen M.K. her kimsen aç daha hakim karar versin kim haklı görelim bence sen tarafsız anlatmıyorsun kıdem olayını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus kurumsal bir şirkete benziyor. senin kıdem tazminatı neden ödemesin ki? vardır bir sebep herhalde??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus 130-140 ın altina giç düşmüyor bilgin olsun ..saw da bir dunya yolcu buluyor yani..pazartesi gunu ogle saati.. yani kel alaka bir saatte bile antalyadan 170 kişi ile geliyorsa sanki biraz yolcu buluyor gibidir.. ne dersin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEN ÖNCE BENİM KIDEM TAZMİNATIMI ÖDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW a uçtuğu sürece yolcu bulması çoook zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen bir an önce ERZURUM szeferlerini başlat en büyük kampanya bu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000