05 Ekim 2015, Pazartesi 14:57:25

Pegasus'ta 'sis' rötarı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bu sabah saatlerinde etkili olan sis hava trafiğini aksattı. Pegasus’a ait 6 uçak Ankara’ya indi.
  • KOCAELİNDEKİ HAVAALANINDA KAÇTANE PARK POZİSYONU VAR ACABA BLGİNİZ VARMI DİVERT EDEN UCAKLARI KAPASİTESİ KALDIRACAKMI
  • Evet izmitteki havalimanı varken nie ankara ki en azndan istanbul yarım saat
  • Bu tur divertler için neden ADB ya da ESB yerine Çorlu ya da Kocaeli kullanılmaz? Oradan yolcu transferleri de kolayca yapılabilir, en azında yolcuların gecikmesi azaltılabilir.
  • Şu şirketi bilen biri yönetse artık?? Çalışanlarını hakkını yedirmeyecek biri!! Çok mu şey istiyoruz??
  • Sabıhada cat ıı yokmu? Varsa? Pegasus pilotlarının autoland inme yetkisi yokmu? Hangi asırda yaşıyoruz?
  • Bende bir calisanim pgs de , batsin bitsin cumlelerini kuran insanlara sesleniyorum , nasil insanlarsiniz nasil vicdan sahibisiniz siz ya? Burdan ev gecindiriyoruz evimize ekmek goturuyoruz . Hakkinizi arayin eger bir haksizlik soz konusu ise basvurulacak kurumlar var sonuna kadar arayin ama surekli batsin bitsin bilmem ne olsun diye yazmayin bu kadar insan issiz kalirsa mutlumu olacaksiniz? Bir suru havayolu var secenek var tercihinizi degistirebilirsiniz. Bu sekilde dusunenleri allaha havale ediyorum umarim sizin is yeriniz icin surekli beddua eden olmaz!
  • Pist 24 olsa vor/dme yaklaşık 6 aydır ils yok, c taksiyolu kapalı
  • Pegasusu eleştiren insanlar bu kez saçma VE mantık dışı ve hatta ilkel kabile insanlarında bulunan İlkel beyin üretimi saldırılarınızı şiddetle kınıyorum. Ortalığı yoğun bir sis kaplamış ve iniş için pist görüşü imkansız hale gelmiş Pegasus ne yapsın kardeşim ..... Sen kör karanlıkta farsız bir metre ilerleyemediğin gibi bu uçakta limit altı sis oluşumunda inemez...... Birazcık mantıklı olun ........fazlası zaten yok sizde.....
  • Sendikaya davet ediyorum herkesi. Gelin birlik olalım. Haklarımızı arayalım. Sömürüye DUR diyelim. Diğer şirketlerdeki meslektaşlarımıza imrenircesine bakmayalım , onlar gibi olalım. Haydi durma. Sende sendikalı ol.
  • Uçaklar divert ettiğinde ben vardiyadaydım.Hiç görmedim nedense Thy,Anadolu jet ve bora jetin indiğini.Tamda bunu düşünmüştüm insanlar ne zaman pegasus muhalefetine başlar diye.Hiç gecikmedi sağolsun :) Bu millet uçuyorsa pegasusun sayesindedir.Yalandan karalama kampanyası yapmayın.Can taşıyoruz can mantıklı olun biraz lütfen...

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görüş mesafesini düşürdü. Limit altına inen görüş mesafesi sebebiyle bazı uçaklar iniş yapamadı. Pegasus Havayolları’na ait 6 uçak Ankara Esenboğa Havalimanı’na yönlendirildi. Birçok uçakta uzun süreli rötarlar yaşandı, yolcular bir kez daha iki saati bulan rötarlara isyan etti.

Sis, sabah saat 08.00 itibariyle etkisi yitirdi. Esenboğa Havalimanı’na yönlendirilen uçaklar tekrar Sabiha Gökçen Havalimanı’na hareket etti. Pegasus Havayolları’ndan yapılan yazılı açıklamada,

“Değerli misafirlerimiz, İstanbul Sabiha Gökçen havalimanında yaşanan yoğun sis (dikey görüşün limit altı olması) sebebi ile gecikme ve sefer iptalleri yaşanmaktadır.  Misafirlerimiz 0850 250 6702 numaralı ücretsiz çağrı merkezimiz üzerinden bilet değişimi ve iade işlemlerini gerçekleştirebilirler” denildi.



Pegasus'ta 'sis' rötarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

YOKKKK ~ 9 yıl önce
KOCAELİNDEKİ HAVAALANINDA KAÇTANE PARK POZİSYONU VAR ACABA BLGİNİZ VARMI DİVERT EDEN UCAKLARI KAPASİTESİ KALDIRACAKMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fb ~ 9 yıl önce
Evet izmitteki havalimanı varken nie ankara ki en azndan istanbul yarım saat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ~ 9 yıl önce
Bu tur divertler için neden ADB ya da ESB yerine Çorlu ya da Kocaeli kullanılmaz? Oradan yolcu transferleri de kolayca yapılabilir, en azında yolcuların gecikmesi azaltılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şu şirketi bilen biri yönetse artık?? Çalışanlarını hakkını yedirmeyecek biri!! Çok mu şey istiyoruz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 9 yıl önce
Sabıhada cat ıı yokmu? Varsa? Pegasus pilotlarının autoland inme yetkisi yokmu? Hangi asırda yaşıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oku oku ~ 9 yıl önce
Önce okumayı öğrenmelisiniz. Hem de dikkatli dikkatli, irdeleye irdeleye. CAT II nin miniması Autolanding için yeterli değildir. Lütfen kitap okuyun. İşkembeden atmayın.
YOK ~ 9 yıl önce
Yok...
Ayfon uygulaması ~ 9 yıl önce
Saw da cat2 yok ve olamaz
.. ~ 9 yıl önce
Bende bir calisanim pgs de , batsin bitsin cumlelerini kuran insanlara sesleniyorum , nasil insanlarsiniz nasil vicdan sahibisiniz siz ya? Burdan ev gecindiriyoruz evimize ekmek goturuyoruz . Hakkinizi arayin eger bir haksizlik soz konusu ise basvurulacak kurumlar var sonuna kadar arayin ama surekli batsin bitsin bilmem ne olsun diye yazmayin bu kadar insan issiz kalirsa mutlumu olacaksiniz? Bir suru havayolu var secenek var tercihinizi degistirebilirsiniz. Bu sekilde dusunenleri allaha havale ediyorum umarim sizin is yeriniz icin surekli beddua eden olmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 9 yıl önce
Pist 24 olsa vor/dme yaklaşık 6 aydır ils yok, c taksiyolu kapalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birazcık mantık ~ 9 yıl önce
Pegasusu eleştiren insanlar bu kez saçma VE mantık dışı ve hatta ilkel kabile insanlarında bulunan İlkel beyin üretimi saldırılarınızı şiddetle kınıyorum. Ortalığı yoğun bir sis kaplamış ve iniş için pist görüşü imkansız hale gelmiş Pegasus ne yapsın kardeşim ..... Sen kör karanlıkta farsız bir metre ilerleyemediğin gibi bu uçakta limit altı sis oluşumunda inemez...... Birazcık mantıklı olun ........fazlası zaten yok sizde.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alakasız ~ 9 yıl önce
Sendikaya davet ediyorum herkesi. Gelin birlik olalım. Haklarımızı arayalım. Sömürüye DUR diyelim. Diğer şirketlerdeki meslektaşlarımıza imrenircesine bakmayalım , onlar gibi olalım. Haydi durma. Sende sendikalı ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Uçaklar divert ettiğinde ben vardiyadaydım.Hiç görmedim nedense Thy,Anadolu jet ve bora jetin indiğini.Tamda bunu düşünmüştüm insanlar ne zaman pegasus muhalefetine başlar diye.Hiç gecikmedi sağolsun :) Bu millet uçuyorsa pegasusun sayesindedir.Yalandan karalama kampanyası yapmayın.Can taşıyoruz can mantıklı olun biraz lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000