20 Temmuz 2018, Cuma 22:41:40

Pegasus'ta pilotların zamlı maaşları belli oldu

Pegasus Havayolları'nda Ağustos ayından itibaren pilotların alacağı maaş oranları belli oldu.
  • Arkadaşlar, Pgs çalışanlarına zam yapmaz, kar payı dağıtmaz, dağıtsada herkes maaşı oranında alacağı için ufak tefek bişeyler gelir. He şuda var, sizi işten de kovmaz. Benim sana vereceğim budur der.Çok bişey beklemeyin. Ben şahsen bunu gördüm ve 2012 de adres değişikliği zamanında tazminatı kurtardım ve çıktım.
  • ÇARE SUNEXPRESS
  • Kaptanlara dakka başı zam.kabine gelince sacma sacma bir prim sistemi.o da en fazla alacagımız yılda 3,000 tl ki bu rakama kimse ulaşamaz. Adaletin nerde dünya... Unutmamak lazım bu kaptanları darbe sonrası asgari ücretle ucuruyorlardı şimdi adam bulamıyorlar ve herkes kacıyor diye bu fiyatlara yükselttiler.Kabinde suanda bir dünya acemi adam var.Umarım kabin de acı cekersinizde biraz maaşlarımızı iyileştirirsiniz. Daha cok şey var yazıcakda işte...
  • Buda kokpiti sektörün en düşük maaşıyla uçuran şirkete kapak olur!
  • Maaşların aleni açıklanması bence yanlış.
  • kardeşlerim yer hizmetinde calisanlar hakkini maaş ikramiye allabilmek için beraberlik bir ollalim sendika saarttir. yurtdisinda nasil grevi koyuyorlar operasyon durduyorlar.kapptanlari kaybettmemek icin zammi koyuyo. biz calisanlar ozaman üvey ewlatmiyiz
  • Bu işin en büyük halkası olan kontrolörlerin maaş artırımı unutuldu
  • Zamaninda Adanada pamuk irgatlarini, bir somun,ve ik tane domatese gun isigi boyunca calistiran pamuk agalari.PGS bence fasistlerin sirketi,zamaninda kan suluklugu yapmis insanlarin sirketi,calismak, calismak, calismak )))))).
  • Gerçekte en az ortalama 50 sektör uçuluyor. Yani ekle bi %15 daha... thy nin saw kaptanına 38 bacak ta verdiğinin %30 fazlasını veriyor. Büyüksün Pegasus. Pegasus yapa Türkiye uçar. Tek umudumuzsun
  • Bundan sonra zam varmı yokmu diye airporthabere sorucaz :)))

Pegasus Havayolları'nda Ağustos ayından itibaren pilotların alacağı maaş oranları belli oldu.

Global olarak yaşanan deneyimli pilot krizi nedeniyle yerli ve yabancı birçok şirket, farklı ülkelerden pilot ihtiyacını karşılamak üzere pilotlarla görüşmeler gerçekleştiriyor. 

Son dönemde Qatar Airways, Emirates gibi körfezin en güçlü havayolları başta olmak üzere yabancı havayolu şirketleri aracı şirketler ile Türkiye'den pilot istihdam etmek için adeta birbirleri ile mücadele ediyorlar. 

Bununla birlikte Türk havayolu şirketleri de pilotların şartlarını iyileştirerek olası pilot kaybının önüne geçmek istiyor. THY'nin geçtiğimiz aylarda pilotlara yaptığı zamın ardından Pegasus Havayolları da pilot maaşlarına zam yaptı. 

Ağustos ayı itibariyle geçerli olan yeni pilot maaşlarına göre; en düşük First Officer maaşı 11 bin 825 TL'den 13 bin 650'ye yükseldi. En düşük kaptan pilot maaşı ise 34 bin 747 TL'den 40 bin 110 TL'ye yükselmiş oldu. 

İşte Pegasus'ta kademelerine göre pilot maaşları; 



©AirportHaber ÖZEL

Pegasus'ta pilotların zamlı maaşları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (174)

HAVACI ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar, Pgs çalışanlarına zam yapmaz, kar payı dağıtmaz, dağıtsada herkes maaşı oranında alacağı için ufak tefek bişeyler gelir. He şuda var, sizi işten de kovmaz. Benim sana vereceğim budur der.Çok bişey beklemeyin. Ben şahsen bunu gördüm ve 2012 de adres değişikliği zamanında tazminatı kurtardım ve çıktım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs düşmanı ~ 5 yıl önce
NASIL ADRES DEĞİŞİKLİĞİ BİZE DE ÖĞRETİRSEN BU ŞEYLERİ BELKİ BİZDE KURTULURUZ.
SXS ~ 6 yıl önce
ÇARE SUNEXPRESS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs kabın memuru ~ 6 yıl önce
Kaptanlara dakka başı zam.kabine gelince sacma sacma bir prim sistemi.o da en fazla alacagımız yılda 3,000 tl ki bu rakama kimse ulaşamaz. Adaletin nerde dünya... Unutmamak lazım bu kaptanları darbe sonrası asgari ücretle ucuruyorlardı şimdi adam bulamıyorlar ve herkes kacıyor diye bu fiyatlara yükselttiler.Kabinde suanda bir dünya acemi adam var.Umarım kabin de acı cekersinizde biraz maaşlarımızı iyileştirirsiniz. Daha cok şey var yazıcakda işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus yapar Türkiye uçar diğerleride anca bakar ~ 6 yıl önce
Buda kokpiti sektörün en düşük maaşıyla uçuran şirkete kapak olur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş açıklanması ~ 6 yıl önce
Maaşların aleni açıklanması bence yanlış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 6 yıl önce
Airporthaber size sesleniyorum Düzgün haber yapmak istiyorsanız türkiyedeki havacılık sektörüne bağlı bütün mesleklerin maaşını araştırın ve paylaşın. Sadece pegasusu paylaşmayın diğer şirketleri de koyun, kolaya kaçmayın..
pgs müslehaktir ~ 6 yıl önce
kardeşlerim yer hizmetinde calisanlar hakkini maaş ikramiye allabilmek için beraberlik bir ollalim sendika saarttir. yurtdisinda nasil grevi koyuyorlar operasyon durduyorlar.kapptanlari kaybettmemek icin zammi koyuyo. biz calisanlar ozaman üvey ewlatmiyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 6 yıl önce
Merak etme sevdiğinden değil bulamadığından veriyor koçiz
Hayırlı olsun ~ 6 yıl önce
Bu işin en büyük halkası olan kontrolörlerin maaş artırımı unutuldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın ~ 6 yıl önce
Doğru söylüyorsunuz Kestirme rotalar, görerek yaklaşmalar vb.. Siz izin vermeseniz biz yapamayız
DHMİ ~ 6 yıl önce
DHMİ yi de Özel sektöre verin, adam nasıl çalıştırılır, hakkı nasıl verilir görün o halde. Kardeşim elinize vuran mı var? Gidin alın lisansı gidin sizde line a. Siz kontrolörsünüz onlar da pilot. Herkes niye aldığını pilotlarınki ile kıyaslar? Hangi kontrolör hesabına yatan maaşı son maaşı imiş gibi düşünüyor? Dayamışlar sırtını devlete, Ali kıran baş kesen kesilmişler. Birkaç saat önce gördük halinizi işte. İki kazı güdemez hale geldiniz orajlar arasında kalan uçaklara. Nasıl hizmet verdiğiniz ortada işte. Paraya pula kafa yorana kadar işinize kafa yorun da her uçaktaki en az 200 kişinin kanına girmeyin bari. Ya da çok hevesliyseniz gidip lisans alıp pilot olun, yaptığınız işe saygı duyacak, hakkını verecekler otursun o koltuğa.
TC ~ 6 yıl önce
Zamaninda Adanada pamuk irgatlarini, bir somun,ve ik tane domatese gun isigi boyunca calistiran pamuk agalari.PGS bence fasistlerin sirketi,zamaninda kan suluklugu yapmis insanlarin sirketi,calismak, calismak, calismak )))))).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gbt ~ 6 yıl önce
Çalışacağın patronun GBT’sini iste
Bunlar standardın çok altı 32 sektör ücretleri ~ 6 yıl önce
Gerçekte en az ortalama 50 sektör uçuluyor. Yani ekle bi %15 daha... thy nin saw kaptanına 38 bacak ta verdiğinin %30 fazlasını veriyor. Büyüksün Pegasus. Pegasus yapa Türkiye uçar. Tek umudumuzsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 6 yıl önce
Bundan sonra zam varmı yokmu diye airporthabere sorucaz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000