09 Haziran 2017, Cuma 10:34:07

Pegasus'ta İzair satışı tamam

Pegasus Havayolları, Mart ayında duyurduğu İzair'in satın alınma işleminin tamamlandığı açıkladı.
  • Lutfen kurumaas olmuyo artik yetmio koskoca kurumsal firma ama sosyal haklara gelince sifirr,,nasil,olurda bole firmalar maas ikramiyesi vermez ,bi karpayi primi veeicez dediniz ondada kar etmedik veremeyiz dediniz ustune bide senelik enflasyona gore olan zammi bile yapmadiniz biz ne beklerken bu calisanlarinizi neler yasatiosunuz bi de bole satin alma haberleri gelio yapmayin bole ali sabanci bey lutfen calisanlariniza biraz deger verin lutfen calisanlariniza onem verin ,,burda asil,parayi ust kadrolar aliyo lutfen gelin en alt kadrodaki adamlarlada ilgilenin biz ekmegimizi bu firmadan kazaniyoruz bi cok kisi de yaptigi isi seviyo lakin en alttaki adamlara maas ikramiyleri verin bir kuru maasss olmyyo anlayin bayramlarda maas larimizi ona gore verin bayrama parasiz giriyoruz yapmayin biraz sosyal haklari iylestirin lutfennn resmmen dua eettim cok sey degil yapabilceginiz seyler bunlar
  • LutfenArtik mmaaslarda bi duzeltme yapin
  • Zaten tk yi gecte kamil koc gibi calisioruz havacilik stn. Gore vasatinda altinda imkanlar sosyal hak ve maas sen ben cpt i hepsi piyon asil parayi ust mevki aliyor sonra bizede gelip veriyolar gazi tasinda onun da bununda altina elinizi koyun siz diyolarki surunun biz arada agziniza bal calariz oda kesintilerden hea peki sn yonetim cikler acaba sizler gercekten burda calisan insanlarin hakkinin emeginin karsiligini bu mu goruyosunuz bir kere de olsun dogruyu soleyin
  • Satılmış / Satiliyor a devam lutfen,
  • SCA larda sorunca "zor bir dönemden geçiyoruz, ya batacağız ya cıkacağız" gibi terimler kullanan bazı şahısların da dahil olmak üzere cebe nasıl para indirdiklerini, manivelanın altında nasıl da bizler eşşek gibi çalışırken 3 kuruş para aldığımızı acaba bilmeyen kaldı mı? Kaç milyon avrolardan bahsediyorlar, konu zam ve kâr payına gelince "arkadaşlar elinizi taşın altına koyun, yoksa batarız" !
  • Bi işçeviriyor..!!!
  • Askeri ucretli pilotlar şirketi olacak yakında pgs.f/0 tek asgari,kaptana 2 asgari ucret, bu ucaklara yolcu olarak bınılmez artık.
  • Bu işler bu şekilde yürüyor da. Borajet bakkal dükkanı mı da ben alıyorum dediler ve aldılar. Aldıkları da meçhul de. Shgm ve ulaştırma bakanlığı nerede neden bu illegal satışa müdahale etmedi.
  • Vay be yonetim farkinda yillardir zam yapilmadiginin yuzssuz gibi de evet biliyoruz diyolar.Peki acaba zam yapilsa ne kadar yapilir, 0,15 krs yada 0,50 krs anca sektore yaparlar bunlar kan emiciler baskada bisey beklemeyin,kriz var ucak alindi fln hep bi bahaneleri var anasinisatim kesmeye dusurmeye cikarmaya gelince herkes meydanda zam a gelince kimse yoook
  • yani İzmir Ticaret odasına ait hala %1,37 lik bir hissesi mi kalmış?

Pegasus Havayolları, Mart ayında duyurduğu İzair'in astın alınma işleminin tamamlandığı açıkladı.

Air Berlin'de bulunan İzair'e ait %29,51 hissenin devrinin dün itibariyle hem Ulaştırma Bakanlığı'ndan hem de SHGM'den alınan izinlerle tamamlandığını ve 30 Haziran'a kadar devrinin sonuçlandırılacağı duyuruldu.

Pegasus'tan yapılan açıklama:

8 Mart 2017 tarihli Özel Durum Açıklaması ile Air Berlin plc'ye ait ("Air Berlin") IHY İzmir Havayolları Anonim Şirketi ("İzAir") sermayesinin %29,51'ine tekabül eden toplam 1.755.683.263 adet (A), (B) ve (C) Grubu payın 1,2 milyon Avro alım bedeli karşılığında Şirketimiz tarafından devralınması konusunda anlaşma sağlandığı ve işlemin gerekli izinlerin alınmasına tabi olarak gerçekleştirileceği duyurulmuştur. 8 Haziran 2017 tarihi itibarıyla işlem için gerekli T.C. Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Rekabet Kurulu izinleri tamamlanmış olup pay devrinin mümkün olan en kısa sürede ve her halükârda 30 Haziran 2017 tarihinde kadar tamamlanması hedeflenmektedir. İşlem neticesinde Şirketimiz ile Air Berlin arasında İzAir'deki ortaklığa ve detayları Şirketimizin 26 Nisan 2013 tarihli pay izahnamesinde yer alan "Air Berlin Türkiye Projesi"ne yönelik anlaşmalar nihai olarak sona erecek ve Şirketimizin İzAir'deki pay sahipliği oranı %98,63'e yükselecektir.

Pegasus'ta İzair satışı tamam

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Kuru maaas ~ 7 yıl önce
Lutfen kurumaas olmuyo artik yetmio koskoca kurumsal firma ama sosyal haklara gelince sifirr,,nasil,olurda bole firmalar maas ikramiyesi vermez ,bi karpayi primi veeicez dediniz ondada kar etmedik veremeyiz dediniz ustune bide senelik enflasyona gore olan zammi bile yapmadiniz biz ne beklerken bu calisanlarinizi neler yasatiosunuz bi de bole satin alma haberleri gelio yapmayin bole ali sabanci bey lutfen calisanlariniza biraz deger verin lutfen calisanlariniza onem verin ,,burda asil,parayi ust kadrolar aliyo lutfen gelin en alt kadrodaki adamlarlada ilgilenin biz ekmegimizi bu firmadan kazaniyoruz bi cok kisi de yaptigi isi seviyo lakin en alttaki adamlara maas ikramiyleri verin bir kuru maasss olmyyo anlayin bayramlarda maas larimizi ona gore verin bayrama parasiz giriyoruz yapmayin biraz sosyal haklari iylestirin lutfennn resmmen dua eettim cok sey degil yapabilceginiz seyler bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lutfen maaslarda biraz iylesme ~ 7 yıl önce
LutfenArtik mmaaslarda bi duzeltme yapin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saaatilsa nee saatilmasa me ~ 7 yıl önce
Zaten tk yi gecte kamil koc gibi calisioruz havacilik stn. Gore vasatinda altinda imkanlar sosyal hak ve maas sen ben cpt i hepsi piyon asil parayi ust mevki aliyor sonra bizede gelip veriyolar gazi tasinda onun da bununda altina elinizi koyun siz diyolarki surunun biz arada agziniza bal calariz oda kesintilerden hea peki sn yonetim cikler acaba sizler gercekten burda calisan insanlarin hakkinin emeginin karsiligini bu mu goruyosunuz bir kere de olsun dogruyu soleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS ~ 7 yıl önce
Satılmış / Satiliyor a devam lutfen,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Memuru ~ 7 yıl önce
SCA larda sorunca "zor bir dönemden geçiyoruz, ya batacağız ya cıkacağız" gibi terimler kullanan bazı şahısların da dahil olmak üzere cebe nasıl para indirdiklerini, manivelanın altında nasıl da bizler eşşek gibi çalışırken 3 kuruş para aldığımızı acaba bilmeyen kaldı mı? Kaç milyon avrolardan bahsediyorlar, konu zam ve kâr payına gelince "arkadaşlar elinizi taşın altına koyun, yoksa batarız" !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M ~ 7 yıl önce
Istifa et kardesim begenmiyorsan. ihtiyacı olan çalışsın.nankörlük de bir yere kadar
Bırakın ~ 7 yıl önce
Şu Nurçin Özsoy ağzıyla konuşmayı. Yeter!
Begenmiyorsan diye bisey yok ~ 7 yıl önce
Begenmesek bu isi secip yillardir calismazdik,ama sen kendini aptal yerine koyup sana yalan soylenilmesini begeniryosan o senin bilcegin is tabi.
Cin ali ~ 7 yıl önce
Bi işçeviriyor..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 7 yıl önce
Askeri ucretli pilotlar şirketi olacak yakında pgs.f/0 tek asgari,kaptana 2 asgari ucret, bu ucaklara yolcu olarak bınılmez artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Askeri değil ASGARİ ücret. Daha Türkçe bilmeden yorum yapıyorsun :-(
BORAJET SATIŞI ~ 7 yıl önce
Bu işler bu şekilde yürüyor da. Borajet bakkal dükkanı mı da ben alıyorum dediler ve aldılar. Aldıkları da meçhul de. Shgm ve ulaştırma bakanlığı nerede neden bu illegal satışa müdahale etmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasasin ~ 7 yıl önce
Vay be yonetim farkinda yillardir zam yapilmadiginin yuzssuz gibi de evet biliyoruz diyolar.Peki acaba zam yapilsa ne kadar yapilir, 0,15 krs yada 0,50 krs anca sektore yaparlar bunlar kan emiciler baskada bisey beklemeyin,kriz var ucak alindi fln hep bi bahaneleri var anasinisatim kesmeye dusurmeye cikarmaya gelince herkes meydanda zam a gelince kimse yoook

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ITO ~ 7 yıl önce
yani İzmir Ticaret odasına ait hala %1,37 lik bir hissesi mi kalmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000