21 Ekim 2016, Cuma 15:36:25

Pegasus’ta hangi yöneticilerle yollar ayrıldı?

Pegasus Havayolları’nda yaşanan kriz yöneticileri de vurdu. Hangi yöneticiler görevinden alındı?
  • ZAMANINDA HAKKINI YEDİĞİNİZ BÜTÜN İNSANLARIN AHI ÇIKTI SİZDEN.İŞ BİLMEZ ADAMLARI YAKALALIGINIZI YAPTIGI ICIN OGLUM KIZIM DIYE DIYE HAK ETMEDİKLERİ YERLERE GETİRDİNİZ.ELİNİ SALLASAN AMİR,EKİP SORUMLUSU OLDU.5 SAAT KONTUARDAN KALKAMAYAN EMEK VEREN İNSANLARI GÖRMEZDEN GELİP OFİSTE KEYİF YAPAN İNSANLARI BAŞTACI ETTİNİZ.DAHA ORADAN GÖNDERİLMESİ GEREKEN ÇOKKKKK YALAKACIKLAR VAR.DARISI ONLARIN BAŞINA EN KISA ZAMANDA.
  • Sevgili ADB isimli Meslektaş :))) IZair Yer İşletme bölümü kapandı haberin yok mu senin :))
  • Sn. Ece İlknur ferhunde bunlar daha iyi günlerin. Seni toprak bile kabul etmeyecek. O kadar ah aldınki bunların hesabını nasıl vericeksin?? Beter ol. Eeee ilahi adalet. Beterin beteri ol
  • Evel zaman içinde uzak diyarlarda ZUTAMPA krallığı varmış.Kraliçe ZUZU ve çocukları krallığın kaynaklarını keyiflerince kullanır günlerini gün edermiş.Halk kraliçeyi sevmesede o topraklara olan bağlılıklarından dolayı sabah akşam hatta gece çalışır ve krallığın güzel yerlere gelmesi için ter dökermiş.Kraliçe ve çocukları çılgın dgünü partileri yapar,halk çalışır didinirken zevki sefa içinde yaşarlarmış.Ülke bazen savaşlara girer,kraliçe ve çocukları hemen mahsenlere kaçar ve cesur halk savaşı kazanınca ortaya çıkar zaferi sahiplenirmiş.Derken 1 gün kraliçenin eşi kral başka 1 diyardan daha GENÇ 1 eş bulup kraliçeyi aldatmış ve terketmiş.ALDATILMAK kraliçeyyi çok etkilemiş.Hasta düşmüş.Kraliçe o andan sonra yönetim becerilerini kaybetmiş.Tüm nefretini ve hıncını o çok çalışan halktan çıkarmaya başlamış.İşe yaramaz çocukları,sarayın hokkabazı şaşı ZORTO ile günlerini geçirmeye devam etmiş.Kimi halk krallığı terketmiş,kimide kraliçe tarafından kovulmuş.olan yine cesur halka olmuş:(
  • Tasarruf boyle mi yapilir yaaa... biraz insafiniz olsa baska yollar secerdiniz. Yoneticilerin arabalarini alin altindan.araba bedava benzin bedava ceplerinde sirket kredi karti sonra garibanlarin isine son ver. Emekliler neyse de onca genc insan. Hepsine fondan ekstra maas verdiniz.bu fonlari kullansaydiniz.partyler yapmayin kuru sabitleyin. Seneye zam yapmayin... Ama ekmekle oynamayin. Yazik gunah.. ama siz bir ah ettim ki. Adaletsiz davranip beni isten cikardiginiz icin... benim hayatimi alt ust ettiginiz icin. Hepinizle ahirette gorusecegim.
  • üç ay önce işe aldığın insanın işine son vermek nedir? madem bir yapılanmaya gidecektin neden insanları işe alıyorsun insaf...
  • bence başta 1 2 vardiya amiri, ekip şefleri ve kontuar koordineleri de şutingen yapmak lazım bu kadar tuhaf yönetici (çakması) olamaz. Kurumsal diye geçinmeyelim lütfen. Yolculara yapılan muameleler hep göüzümüzün önünde. Yazık çok yazık.
  • Şu lafı sakın unutma; "Kimileri anılarıyla hatırlanır, kimileri analarıyla hatırlanır". Yorumları oku ve tahmin et bakalım sen nasıl hatırlanacaksın???
  • Nedense en fazla şikayet edilen yer olan Yer İşletme de kimseye dokunulmamış.
  • İlknur istasyon müdürüyken Erdinç'e title verebilmek için İlknur'u BAŞ MÜDÜR yapıp, Erdinç'i müdür yaptılar. O zamanlar handling bile yoktu. Operation, bilet satış, vize pasaport... Bu üç departmanın üst kademesinde, bir baş müdür, bir müdür, en az 3 nöbetçi istasyon müdürü, misafir ilişkileri müdürü, supervisorlar, vardiya şefleri, vs,vs,vs...Sallasan yöneticiye denk geliyor... Bugün işten çıkarılan bir sürü günahsız yer işletme personelinin işten çıkarılma sebebi, işte İlknur ve etrafındaki şakşakçı müritleri gibi ceplerine para aktıkça, her şeyi mubah görenler... O zamanlar her şey tatlı geldi tabi,ses çıkarmadınız, şimdi utanmadan ağlanıp sızlanıyorsunuz... İlknur'un sevinmesi lazım aslında, yıllardır yattığı yerden para kazandığına... Çalışmasına, havacılık bilgisine, iş ahlakına saygı duyduğum Erdinç'i müdür yaptıkları an sepetlemeleri lazımdı İlknur'u...Onun gibi safraları yıllarca tuttular şirkette. İlknur gibilerin temizlenmesi şirket için büyük kazanç.

Pegasus Havayolları’nda yaşanan kriz yöneticileri de vurdu. 

Pegasus Havayolları’nda bir süredir kabin, teknik ve ramp’te yaşanan işten çıkarmalar genel müdürlüğe de sıçradı. Kısa süre içerisinde yüzlerce çalışanın işine son veren Pegasus Havayolları, geçtiğimiz günlerde 60 yaş üzeri yöneticilerle de yollarını ayırmıştı.

İşten çıkarmalar devam ederken birkaç yöneticiyle de yollar ayrıldı. Operasyon Müdürü Levent Omağ, İstasyon Başmüdürü İlknur Aras ve Misafir İlişkileri Müdürü Münire Güngör Karka da yönetim tarafından görevden alındı.

Öte yandan işten çıkarmalarda en çok kayıp veren kabinde bu kez de boy/kilo krizi çıktı. Boy/kilo endeksi standart dışı olan kabin memurlarının da işten çıkarılmaya başlandığı öğrenildi.

Pegasus’ta hangi yöneticilerle yollar ayrıldı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (148)

adalet ~ 7 yıl önce
ZAMANINDA HAKKINI YEDİĞİNİZ BÜTÜN İNSANLARIN AHI ÇIKTI SİZDEN.İŞ BİLMEZ ADAMLARI YAKALALIGINIZI YAPTIGI ICIN OGLUM KIZIM DIYE DIYE HAK ETMEDİKLERİ YERLERE GETİRDİNİZ.ELİNİ SALLASAN AMİR,EKİP SORUMLUSU OLDU.5 SAAT KONTUARDAN KALKAMAYAN EMEK VEREN İNSANLARI GÖRMEZDEN GELİP OFİSTE KEYİF YAPAN İNSANLARI BAŞTACI ETTİNİZ.DAHA ORADAN GÖNDERİLMESİ GEREKEN ÇOKKKKK YALAKACIKLAR VAR.DARISI ONLARIN BAŞINA EN KISA ZAMANDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB PLUS ~ 7 yıl önce
Sevgili ADB isimli Meslektaş :))) IZair Yer İşletme bölümü kapandı haberin yok mu senin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oğlum dediğin ~ 7 yıl önce
Sn. Ece İlknur ferhunde bunlar daha iyi günlerin. Seni toprak bile kabul etmeyecek. O kadar ah aldınki bunların hesabını nasıl vericeksin?? Beter ol. Eeee ilahi adalet. Beterin beteri ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gizli Tanık:) ~ 7 yıl önce
Evel zaman içinde uzak diyarlarda ZUTAMPA krallığı varmış.Kraliçe ZUZU ve çocukları krallığın kaynaklarını keyiflerince kullanır günlerini gün edermiş.Halk kraliçeyi sevmesede o topraklara olan bağlılıklarından dolayı sabah akşam hatta gece çalışır ve krallığın güzel yerlere gelmesi için ter dökermiş.Kraliçe ve çocukları çılgın dgünü partileri yapar,halk çalışır didinirken zevki sefa içinde yaşarlarmış.Ülke bazen savaşlara girer,kraliçe ve çocukları hemen mahsenlere kaçar ve cesur halk savaşı kazanınca ortaya çıkar zaferi sahiplenirmiş.Derken 1 gün kraliçenin eşi kral başka 1 diyardan daha GENÇ 1 eş bulup kraliçeyi aldatmış ve terketmiş.ALDATILMAK kraliçeyyi çok etkilemiş.Hasta düşmüş.Kraliçe o andan sonra yönetim becerilerini kaybetmiş.Tüm nefretini ve hıncını o çok çalışan halktan çıkarmaya başlamış.İşe yaramaz çocukları,sarayın hokkabazı şaşı ZORTO ile günlerini geçirmeye devam etmiş.Kimi halk krallığı terketmiş,kimide kraliçe tarafından kovulmuş.olan yine cesur halka olmuş:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bayıldım ~ 7 yıl önce
tbrk ederim gerçekten bayıldım bu kadar güzel anlatılırdı..hasta oldugunda kızları ve kızlarının öz anneleri hastanede yanında nöbette tutarlarmış bunu unutmussun;)
Gizli tanık:) ~ 7 yıl önce
unutmadım:) ama nacizane 1 masal işte..:)daha ne masallar varda biz yazmayalım bilen bilio zaten...
rosee ~ 7 yıl önce
Tasarruf boyle mi yapilir yaaa... biraz insafiniz olsa baska yollar secerdiniz. Yoneticilerin arabalarini alin altindan.araba bedava benzin bedava ceplerinde sirket kredi karti sonra garibanlarin isine son ver. Emekliler neyse de onca genc insan. Hepsine fondan ekstra maas verdiniz.bu fonlari kullansaydiniz.partyler yapmayin kuru sabitleyin. Seneye zam yapmayin... Ama ekmekle oynamayin. Yazik gunah.. ama siz bir ah ettim ki. Adaletsiz davranip beni isten cikardiginiz icin... benim hayatimi alt ust ettiginiz icin. Hepinizle ahirette gorusecegim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insaf ~ 7 yıl önce
üç ay önce işe aldığın insanın işine son vermek nedir? madem bir yapılanmaya gidecektin neden insanları işe alıyorsun insaf...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahahah ~ 7 yıl önce
bence başta 1 2 vardiya amiri, ekip şefleri ve kontuar koordineleri de şutingen yapmak lazım bu kadar tuhaf yönetici (çakması) olamaz. Kurumsal diye geçinmeyelim lütfen. Yolculara yapılan muameleler hep göüzümüzün önünde. Yazık çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eeee İlknur ~ 7 yıl önce
Şu lafı sakın unutma; "Kimileri anılarıyla hatırlanır, kimileri analarıyla hatırlanır". Yorumları oku ve tahmin et bakalım sen nasıl hatırlanacaksın???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer İşletme ~ 7 yıl önce
Nedense en fazla şikayet edilen yer olan Yer İşletme de kimseye dokunulmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB ~ 7 yıl önce
Eeee.İZair deki yer isletmedekileri ne zaman hotele cagirip yolluyacaksiniz.Asil o yatan safralari atin.Bos bos oturan bogalar.
ADB ~ 7 yıl önce
İzmir istasyonundaki sumsukleride ayiklayin.Ozellikle bastaki yetersizleri.Mobinkcileri.
Heyy ~ 7 yıl önce
Yıllarca üvey evlat muamelesi yapuldı yer işletmeye az maas azcık kar payı az zam bi sus
Çok biliyorsun ~ 7 yıl önce
Şirkete para kazandıran tek departman bence yer işletmeye bağlı olan kalitesinden tut ikramına excess inden tut bilet satışına paranın geldiği bütün yükü omuzlarında taşıyan ama hiç sevilmeyen yer otp lerde kabinden gecikme vermeyen yer işletmeye kitleyen yöneticiler yıllarca bu bölüme ve çalışanlarına haksızlık yaptı zaten yeterince az eleman çok iş hep bu bölüme denk geldiği için olmasın o dediğin
müstehak ~ 7 yıl önce
İlknur istasyon müdürüyken Erdinç'e title verebilmek için İlknur'u BAŞ MÜDÜR yapıp, Erdinç'i müdür yaptılar. O zamanlar handling bile yoktu. Operation, bilet satış, vize pasaport... Bu üç departmanın üst kademesinde, bir baş müdür, bir müdür, en az 3 nöbetçi istasyon müdürü, misafir ilişkileri müdürü, supervisorlar, vardiya şefleri, vs,vs,vs...Sallasan yöneticiye denk geliyor... Bugün işten çıkarılan bir sürü günahsız yer işletme personelinin işten çıkarılma sebebi, işte İlknur ve etrafındaki şakşakçı müritleri gibi ceplerine para aktıkça, her şeyi mubah görenler... O zamanlar her şey tatlı geldi tabi,ses çıkarmadınız, şimdi utanmadan ağlanıp sızlanıyorsunuz... İlknur'un sevinmesi lazım aslında, yıllardır yattığı yerden para kazandığına... Çalışmasına, havacılık bilgisine, iş ahlakına saygı duyduğum Erdinç'i müdür yaptıkları an sepetlemeleri lazımdı İlknur'u...Onun gibi safraları yıllarca tuttular şirkette. İlknur gibilerin temizlenmesi şirket için büyük kazanç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000