18 Şubat 2016, Perşembe 20:05:06

Pegasus'ta flaş gelişme; Sertaç Haybat görevinden ayrıldı

Carrefoursa Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Mehmet Nane’nin yeni adresi belli oldu. Mehmet Nane, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü oldu.
  • Parsayı topladı tabi, bodrum 'gezgini... Bu kadar çalışanın ahını aldın, acısı çıkar bir gün elbet senden de..
  • 3. havalimanina gedermi gider ?
  • sertaç bey güzel hayat yaşadın,mancesterda üniversite tahsili thy,pegasus düşmez kalkmaz bir ALLAH bunu unutma.Gideceğimiz yer belli ama sen bunun farkındamısın???
  • Sertac beye bol bol hayirli bodrumda calisanlarinin sirtindan elde ettigi kar paylariyla bodrumda teknedinde basarilar.sonunda kurtulduk senden bay hayir....
  • genel müdür degisikligi hizmet katacaksa ne ala ama vatandas pegasusun bu olmamasi gerektigini söyluyor hep kar dusunmemeli hizmette olmali milleti güldür güldür doldur bosalt bumu havacilik dolmus taksi
  • Mehmet nane çok başarılı bir yöneticidir kısa süre sonra ne demek istediğim ortaya çıkıcaktır.. Teknosa ve carrefoursa yı uçuran biridir.. Sanki mehmet beye uçak verip uçurcak muhabbeti yapılmış.. Havacılıkla ilgisi olanlarıda gördük bu sektörde.. Kendisine başarılar diliyorum
  • Öncelikle Ali Bey i tebrik ediyorum özel şirketler içerisinde gerçekten dikkat çekici bir şekilde ve değerine değer katarak büyüyen bir şirket oldu pegasus.İkincisi yeni genel müdür Sn Nane nin de uzmanlık alanın finans yani ülkemizde her alanda çalışan yöneticilerin en başta hakim olması gereken alan buna ilave yüksek bir deneyim ve tecrübe ile pazarlama ve satışa da hakim olduğu görülüyor.İş bilenin kılıç kuşananın...hayırlı olsun.Burda pegasusun uluslararası pazar payını ve değerini artıracağı aşikar.
  • arkadaşlar Mehmet nane carrefoursaya çok şey katmadı tam tersi carrefoura ait gayrimenkulleri satıp,bilançoda kar gösterdi ve aynı yerleri kiraladı.ama pegasusta işler öyle olmayacak.gerçekten başarılı olup olmayacağını göreceğiz.
  • Beyfendiyi tanımıyorum, ancak puro içmeyi bilip şekil yapmayı seviyorsa pgs de genel müdürlük yapabilir. Nacizhane tavsiyem, özellikle ticaret ve satış departmanıyla yakından ilgilenmeli. Birilerinin gölgesinde kalıp, inisiyatif alamayan, yöneticilik vasfı olmayan kişileri öncelikle göndermeli. Akrabalık bağı ile yöneticilik yapan kişileri ve sırf egolarını tatmin etmek için profesyonel ekipleri lağvedenleri lağvetmesi lazım. Başarılar dilerim..
  • Yeni ceo nun para ile okudugu okulları felan gectim, havali cv vs.. bos seyler. Türkiye gerçekleri ortada. Böyle bir firmanın başına Teknosa ve carrefoursa gibi müşteri hizmetlerinden kesinlikle anlamayan, hipermarket ten çok bakkal edasına bürünmüş firmaları çalıştıran adamları asla geçirmezdim. onumuzdeki donemde pegasus un acı cekecegi su goturmez, tabi calisanlarida. Teknosa calisanlarina yapilanlar halen akillarda.

Pegasus Havayolları'nda 2005 yılından bu yana genel müdürlük görevini yürüten Sertaç Haybat'ın yerine Mehmet Nane getirildi.

Nane, 2013’te Teknosa’daki görevinden ayrılarak Carrefoursa’nın dümenine geçmişti. Sabancı Holding’in Fransız ortağı Carrefour’dan yüzde 12 Carrefoursa hissesi alarak hâkim ortak olmasının ardından Nane, “Beşte Beş” stratejisini oluşturarak şirketi 2014’te kâra geçirmişti.

Mehmet Nane’nin göreve başladığı 2013 yılında Carrefoursa 38 ilde 244 mağaza ile hizmet veriyordu. Şirketin mağaza sayısı 2015’te 779’a ulaştı. Nane döneminde Carrefoursa Antalyalı Genpa ve 1E1 marketleri, İsmar ve Kiler’i bünyesine kattı.

MEHMET NANE KİMDİR?

Mehmet Nane, 1984 yılında Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun. Mehmet T. Nane, öğrenim hayatına Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, ardından da İskoçya Heriot-Watt University Uluslararası Bankacılık ve Finans bölümünde devam etti.

1988 yılında Emlak Bankası’nda memur olarak başladığı profesyonel iş yaşamını, 1993’te Demirbank ve Demir Yatırım’da Müdür, 1997’de Sabancı Holding Planlama ve İş Geliştirme Dairesi’nde Daire Başkan Yardımcısı, 2002’de Sabancı Holding Perakende Grup Başkanlığı’nda Direktör ve 2004’te Sabancı Holding’de Genel Sekreter olarak sürdürdü.

TeknoSA’nın kurulduğu 2000 yılı Mart ayından 2005 yılı Nisan ayına kadar TeknoSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet T. Nane; Nisan 2005-Haziran 2013 tarihleri arasında TeknoSA Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. 25 Temmuz 2013'ten itibaren CarrefourSA Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

1 Temmuz-25 Temmuz 2013 arasında da geçiş döneminde İcra Kurulu Danışmanı olarak görev yapmıştır.

Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet T. Nane aynı zamanda TOBB Perakende Meclisi Başkanı, İstanbul Shopping Fest’in Eşbaşkanı ve ‘Federation of Asia Pasific Retailers Association (FAPRA)’ ve ‘Asia Pasific Retailers Convention and Exibition (APRCE)’ dönem başkanıdır.

2010 yılında Dünya Perakende Kongresi Danışma Kurulu’nda yer almıştır. 1 Nisan-24 Mayıs 2013 tarihleri arasında Harvard Business School'da AMP 184 programını tamamlamıştır.

Pegasus'ta flaş gelişme; Sertaç Haybat görevinden ayrıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Oktsy ~ 8 yıl önce
Parsayı topladı tabi, bodrum 'gezgini... Bu kadar çalışanın ahını aldın, acısı çıkar bir gün elbet senden de..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.havalimani mi? ~ 8 yıl önce
3. havalimanina gedermi gider ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
barcelona ~ 8 yıl önce
sertaç bey güzel hayat yaşadın,mancesterda üniversite tahsili thy,pegasus düşmez kalkmaz bir ALLAH bunu unutma.Gideceğimiz yer belli ama sen bunun farkındamısın???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ask bodrumda yasanir guzelim ~ 8 yıl önce
Sertac beye bol bol hayirli bodrumda calisanlarinin sirtindan elde ettigi kar paylariyla bodrumda teknedinde basarilar.sonunda kurtulduk senden bay hayir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wcdende para alir ~ 8 yıl önce
genel müdür degisikligi hizmet katacaksa ne ala ama vatandas pegasusun bu olmamasi gerektigini söyluyor hep kar dusunmemeli hizmette olmali milleti güldür güldür doldur bosalt bumu havacilik dolmus taksi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlı olsun ~ 8 yıl önce
Mehmet nane çok başarılı bir yöneticidir kısa süre sonra ne demek istediğim ortaya çıkıcaktır.. Teknosa ve carrefoursa yı uçuran biridir.. Sanki mehmet beye uçak verip uçurcak muhabbeti yapılmış.. Havacılıkla ilgisi olanlarıda gördük bu sektörde.. Kendisine başarılar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tktek ~ 8 yıl önce
Öncelikle Ali Bey i tebrik ediyorum özel şirketler içerisinde gerçekten dikkat çekici bir şekilde ve değerine değer katarak büyüyen bir şirket oldu pegasus.İkincisi yeni genel müdür Sn Nane nin de uzmanlık alanın finans yani ülkemizde her alanda çalışan yöneticilerin en başta hakim olması gereken alan buna ilave yüksek bir deneyim ve tecrübe ile pazarlama ve satışa da hakim olduğu görülüyor.İş bilenin kılıç kuşananın...hayırlı olsun.Burda pegasusun uluslararası pazar payını ve değerini artıracağı aşikar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
borsacı ~ 8 yıl önce
arkadaşlar Mehmet nane carrefoursaya çok şey katmadı tam tersi carrefoura ait gayrimenkulleri satıp,bilançoda kar gösterdi ve aynı yerleri kiraladı.ama pegasusta işler öyle olmayacak.gerçekten başarılı olup olmayacağını göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 8 yıl önce
Beyfendiyi tanımıyorum, ancak puro içmeyi bilip şekil yapmayı seviyorsa pgs de genel müdürlük yapabilir. Nacizhane tavsiyem, özellikle ticaret ve satış departmanıyla yakından ilgilenmeli. Birilerinin gölgesinde kalıp, inisiyatif alamayan, yöneticilik vasfı olmayan kişileri öncelikle göndermeli. Akrabalık bağı ile yöneticilik yapan kişileri ve sırf egolarını tatmin etmek için profesyonel ekipleri lağvedenleri lağvetmesi lazım. Başarılar dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ya ~ 8 yıl önce
Nane efendi Mutlaka brotherhood dayanismasi ile gelmistir thy cikmalarida o guruhtan , sorun cikmaz hepsi ayni kumas ...
Kesin haber ~ 8 yıl önce
Yeni ceo nun para ile okudugu okulları felan gectim, havali cv vs.. bos seyler. Türkiye gerçekleri ortada. Böyle bir firmanın başına Teknosa ve carrefoursa gibi müşteri hizmetlerinden kesinlikle anlamayan, hipermarket ten çok bakkal edasına bürünmüş firmaları çalıştıran adamları asla geçirmezdim. onumuzdeki donemde pegasus un acı cekecegi su goturmez, tabi calisanlarida. Teknosa calisanlarina yapilanlar halen akillarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000