23 Ağustos 2015, Pazar 10:34:53

Pegasus'ta büyük kriz!

Pegasus Havayolları'nda son zamanlarda yaşanan ekip krizi bugün yeni bir boyuta ulaştı. Kabin ekiplerinin bir çoğunun bugün için rapor aldığı ve şirketin uçaklarda görevlendirecek ekip bulmakta zorluk çektiği öğrenildi.
  • bre zibidi! al tazminatini ... git bakalim kuzum. aq yerinde hayatinda kac kere bu sikintilarini yoneticilerinle paylastin? kime ne mail attin kimi aradin ne rapor yazdin? simdi senin zihniyetinden yola cikan mudurler an gelsin alayinizi kapiya koyacaklar. o zaman it surusunden kopan yavru gibi kalacaksin ortada. sinyorite listeni acta bir bak bakalim kac kisi KMlari? senin gibiler yuzunden sirket baska yerden adam alip ustumuze koyuyor. calisan ihtiyaci olan emek veren kariyer kovalayan durust insanlarada engel oluyorsunuz! daha bir kere sozlesmeni acip okudun mu dingil?
  • Ortalarda dolanıp yorum yazarak gaz veren sendika gazcısı var. Dikkat!!. 1 adam 1 aidat...
  • Yeter ARTIK pegasus pegasus .. THY de çok pahalı ist-ada hattın da bir gün dahi zamanın da kalkmadı uçak hep rötar hep rötar THY niçin hiç konu edilmiyor ? Sanki birileri özellikle bu şirketi konu ediyor .. Binmeyin THY binip daha fazla paraya ucun ! Zorla mı bindiriyorlar sizi ?
  • pgs türkiye'deki en kötü şirkettir. yönetimi, operasyonu vs. eşsiz benzersiz derece kötü. toparlayacak gibi de değiller! çalışanına saygı göstermeyen bir şirketi protesto ediyorum ve şahsım adına asla bir daha pgs ile uçmayacağım. üstelik pgs low cost şirketim ben diye ağlıyor ama fiyatları nasıl thy ile yakın olabiliyor???? kayserili başkan bunu açıklasın!!!
  • Oktay rumuzlu arkadaşım ben bir doktorum, yani camiadan değilim, sadece bir yolcuyum, isimsiz yazmalar nedeniyle paranoya gelistirmissiniz.:))) Kabin görevlisi arkadaşlarım sonuna kadar hakkınızı savunun o ayrı 1 günlük is görüşmesi için 5 gün istirahat almayın, tatile cevirmeyin demek istedim, hadi aldınız bizi alet etmeyin lütfen. Ayrıca belirteyim ki empati yapmayı profesyonel olarak öğrenen bir uzmanlığa sahibim. Şimdi sizin tuzunuz kuru , ne karışıyorsun bu işlere gibi şeyler geçecek aklınızdan ama o havaalanında ben bekliyorum
  • airport haber olmuş ağlama duvarı önüne gelen ağlıyor üye olun sendikaya bu kadar da buradan yaygaraya gerek yok
  • Kabin Hizmetleri Müdürü koltuk sevdasını bırakmalı köşesine çekilsin , emekli olsun artık. Ekibine hakim olamayanın işi yok orada.
  • Arkadaslar malesef pegasus iyilestirme yapmayacak tek dertleri kapi kapama oldugu icin yeni gelenlerle kapiyi kapaticak guvenlik misafir memnuniyeti vs onemli degil onlar icin
  • genel greve gitmek gerek artık her şey değişmeli...kabin,kokpit birlikte hareket etmeli. Yaşam kalitesi düşüyor, sağlık sorunları başlıyor. Sağlığını kaybedene kimse ödül vermiyor.
  • genel greve gitmek gerek artık her şey değişmeli...kabin,kokpit birlikte hareket etmeli. Yaşam kalitesi düşüyor, sağlık sorunları başlıyor. Sağlığını kaybedene kimse ödül vermiyor.

Pegasus Havayolları'nda son zamanlarda yaşanan ekip krizi bugün yeni bir boyuta ulaştı. Kabin ekiplerinin bir çoğunun bugün için rapor aldığı ve şirketin uçaklarda görevlendirecek ekip bulmakta zorluk çektiği öğrenildi.

Son günlerde kabin ekiplerinin ağır şartlar altında çalıştığı ortaya çıkan ve adeta isyan bayrağı açan ekipler, bugün çareyi rapor almakta buldu. Bu nedenle uçaklarda görevlendirilecek ekip bulmakta zorlanan Pegasus'un izinli ve nöbetçi ekipleri göreve çağırdığı ve bazı seferlerde gecikmeler yaşandığı öğrenildi.

Sefere gidecek bazı uçaklarda sadece kokpit ekibinin olduğu ve kabin personelinin bulunmadığı kaydedilirken, şirket yetkililerinin uçaklara ekip bulmak için yoğun bir çaba sarfettiği bildirildi.

Bu arada gecikmeler nedeniyle kaptanların 'ekip yok boardinge başlayamıyoruz' şeklinde anons yaptığı öğrenildi.

©AirportHaber

Pegasus'ta büyük kriz!

Yorumlar Tüm Yorumlar (225)

aferin o.... ~ 9 yıl önce
bre zibidi! al tazminatini ... git bakalim kuzum. aq yerinde hayatinda kac kere bu sikintilarini yoneticilerinle paylastin? kime ne mail attin kimi aradin ne rapor yazdin? simdi senin zihniyetinden yola cikan mudurler an gelsin alayinizi kapiya koyacaklar. o zaman it surusunden kopan yavru gibi kalacaksin ortada. sinyorite listeni acta bir bak bakalim kac kisi KMlari? senin gibiler yuzunden sirket baska yerden adam alip ustumuze koyuyor. calisan ihtiyaci olan emek veren kariyer kovalayan durust insanlarada engel oluyorsunuz! daha bir kere sozlesmeni acip okudun mu dingil?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oktay ~ 9 yıl önce
Ortalarda dolanıp yorum yazarak gaz veren sendika gazcısı var. Dikkat!!. 1 adam 1 aidat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Yeter ARTIK pegasus pegasus .. THY de çok pahalı ist-ada hattın da bir gün dahi zamanın da kalkmadı uçak hep rötar hep rötar THY niçin hiç konu edilmiyor ? Sanki birileri özellikle bu şirketi konu ediyor .. Binmeyin THY binip daha fazla paraya ucun ! Zorla mı bindiriyorlar sizi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs çok çok kötü ~ 9 yıl önce
pgs türkiye'deki en kötü şirkettir. yönetimi, operasyonu vs. eşsiz benzersiz derece kötü. toparlayacak gibi de değiller! çalışanına saygı göstermeyen bir şirketi protesto ediyorum ve şahsım adına asla bir daha pgs ile uçmayacağım. üstelik pgs low cost şirketim ben diye ağlıyor ama fiyatları nasıl thy ile yakın olabiliyor???? kayserili başkan bunu açıklasın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir yolcu'dan cevap ~ 9 yıl önce
Oktay rumuzlu arkadaşım ben bir doktorum, yani camiadan değilim, sadece bir yolcuyum, isimsiz yazmalar nedeniyle paranoya gelistirmissiniz.:))) Kabin görevlisi arkadaşlarım sonuna kadar hakkınızı savunun o ayrı 1 günlük is görüşmesi için 5 gün istirahat almayın, tatile cevirmeyin demek istedim, hadi aldınız bizi alet etmeyin lütfen. Ayrıca belirteyim ki empati yapmayı profesyonel olarak öğrenen bir uzmanlığa sahibim. Şimdi sizin tuzunuz kuru , ne karışıyorsun bu işlere gibi şeyler geçecek aklınızdan ama o havaalanında ben bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oktay ~ 9 yıl önce
Herkes keyfi olarak şirkete karşı rapor alma yarışına girmiş değil. Artık Uçucu personel limitlerde çalışıyor ve Bedenen ve ruhen çöküntü içinde, mobing had safhada. Yıllık izinler verilmiyor, dinlenme yapılamıyor. Pegasus herkesi limitlerde çalıştırmak için uçaktan uçağa geçirmeye çalışıyor, limanlarda bekletiyor(yorgun argın, aç susuz).Personel haliyle! güçten düşüyor/rahatsızlanıyor ve çareyi rapor almak ve bir nebze de olsa rahatlamakta buluyor(suistimal edenler konu dışı). Hava alanında bekleyen sadece siz değilsiniz uçucu personel de bekliyor, hemde sizden çok çok daha fazla. Yediği küfür, hakaret, üstüne yürümeler vs. ayrı hikaye. Hiç kimse evinden küfür/hakaret yemek için çıkmıyor. Bu işler sizin limanda beklediğiniz yerden gözüktüğü gibi değil. Tüm şirketler gecikmeye giriyor, bunun için sistem içinde bir sürü sebep bulunabilir. Uçucu personelin "rapor alalım da şu şirket görsün" gibi bir amacı yok. İstenen; Huzur, düzen, çalışmanın gerçek karşılığı, sevgi, saygı, ADALET...
aferin o.... ~ 9 yıl önce
bre mahlukat! acsan acim de para versinler! yorgunsan soyle bilsinler! hastaysan once is yeri hekimine git sonra o seni zaten sevk eder be akilsiz cahil! kimse de sana bisey demez hatta gecmis olsun der! bre mahlukat! senin mudurun sabah kalkar kalkmaz bu siteye bakiyor neden biliyor musun? cunku adam bildigi tum oynaklar burdan feryat ediyorlar... zorlanacaksin calisacaksin bunlari da mudurune gostereceksin ki yarin kapisina dayanip bisey istedigin zaman geri cevrilmeyesin! si..me kadar yolun var bil isterim ki senin yuzunden bu sirket 15 gunde adam alip ucsun diye gonderiyor it herif seni adam gibi isini yapta isini bilene emanet edilecek yolcular bebelere emanet edilmesin. sahsen coluk cocukla uctugum zaman senin o yasadigin yorgunlugun 3 katini hissediyorum. 2 ay deneme surendi neden kaldin lan burda? olum sen yeter ki soyle hemen cikartin beni de ben halsiyetsizim de! geregini yaparlar!
birisi ~ 9 yıl önce
airport haber olmuş ağlama duvarı önüne gelen ağlıyor üye olun sendikaya bu kadar da buradan yaygaraya gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru ~ 9 yıl önce
sorsan hiçbiri sendikaya üye değil. sonra demokrasi isterler. o zaman neden korkuyorlar ki. fırsat ayaklarına geldi hala sadece ses çıkarmak bağırmak isyan etmekle meşguller. sendika anayasal bir haktır neden korkuyorsunuz ki üye olmaktan bizim hakkımızı sadece sendika korur kanun çıkaracak olan da sendikadır.
şen-dika ~ 9 yıl önce
valla sendikaya üye olmak zor değil ama tgs personellerinin sendikadan çektiklerini işitince sendikaya karsı bir önyargı olmadı değil.sendika bence kendi üzerindeki olumsuz imajı değiştirmeli ondan sonra pgsye el atmalı.
Dinazorlar gitsin ~ 9 yıl önce
Kabin Hizmetleri Müdürü koltuk sevdasını bırakmalı köşesine çekilsin , emekli olsun artık. Ekibine hakim olamayanın işi yok orada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs km ~ 9 yıl önce
Arkadaslar malesef pegasus iyilestirme yapmayacak tek dertleri kapi kapama oldugu icin yeni gelenlerle kapiyi kapaticak guvenlik misafir memnuniyeti vs onemli degil onlar icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 9 yıl önce
genel greve gitmek gerek artık her şey değişmeli...kabin,kokpit birlikte hareket etmeli. Yaşam kalitesi düşüyor, sağlık sorunları başlıyor. Sağlığını kaybedene kimse ödül vermiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 9 yıl önce
genel greve gitmek gerek artık her şey değişmeli...kabin,kokpit birlikte hareket etmeli. Yaşam kalitesi düşüyor, sağlık sorunları başlıyor. Sağlığını kaybedene kimse ödül vermiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000