16 Ağustos 2014, Cumartesi 22:36:04

PEGASUS'TA ARIZA PANİĞİ

Pegasus Havayolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen-Köln seferini yapan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının kargo kapağında basınç arızası meydana geldi.
  • Şu android uygulaması mı nedir komple cehalet adam. Yalan yanlış yazmış. A320 serisi olsun 737 nextgen olsun yakıt boşaltma sistemi yoktur.
  • Emergency bir durum olmadigi için iniş sirasi için havada tur atiyor yoksa fazla yakitla iniş yaparsa overweight Landing durumu yok ha birde bazi arkadaşlar yazmis kisa ve orta menzilli hic bir uçakta jettesen sistem yoktur.yani yakit boşaltma sisteminin ismi demek istedim.birde bu özel hava yolu şirketimiz son derece güvenilir ve flight safety oldukça çok yuksektir
  • Bilgiler paylastikca guzellesir,gülüp eglenmekle degil..
  • Gülmek için ideal oluyor yorumlar:-)) herkes havacı herşeyi biliyor sanıyor ama hiç
  • Mehmet bey yakit bitiremeyecek derecede bir emergency durum olursa zaten 738 ler kalkıs yaptigi agirliklariyla geri donebilirler oyle bir ozellik soz konusu sadece kaptan extra tedbir icin hold atar..
  • Airbus ucaklarini ve 737/700-800 ve 900 haricindeki 737 modellerinide bilmem.ama 737/700-800-900 modellerinde kesin olarak yakit bosaltma sistemi yoktur.bilgi.emniyetli ucuslar;))
  • basınç arızası yok, sadece kargo kapısının kapalı olduğunu gösteren switch arızası meydana gelmiş. Güvenlik amacıyla uçak geri dönmüş ve arıza giderilerek uçuşuna devam etmiş...
  • A319 ve serilerinde yakıt boşaltma sistemi bulunmadığı için havada holding yapmak zorunda kaldı. Boeing in bütün uçaklarına yakıt boşaltma sistemi vardır. Airbusta olmadığı için hava da uzun süre holding yapma zorunda kaldığını gördük.
  • Senin zihniyetine ben zaten silah dayadılar dimi kafana pegasusa bin diye?
  • yeni Türkiyede olan bu işte...hizmetten kendi sınırlı aklınca memnun kalmaz firma batsın der, doktordan memnun kalmaz döver, karısına kızar çeker öldürür...düşünme, söyleneni anlama, beynini kullanma yetisine sahip olmayan bir nesil yetişiyor. sorgulamıyor, anlamaya çalışmıyor, değer vermiyor, yalnızca bağnazca kendisine empoze edileni yapıyor...aklınca herşeyi yapmaya hakkı var...

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan saat 13:28’de havalanan Pegasus Havayolları’nın Köln’e giden PC4397 sefer sayılı TC-AJP kuyruk tescilli uçağında kalkışından kısa bir süre sonra teknik bir arıza meydana geldi.

Bunun üzerine Hava Trafik Kontrol Ünitesi ile bağlantıya geçen Boeing 737-800 tipi uçağın kaptan pilotu arıza nedeniyle geri döneceği bilgisini verdi. Kargo kapağında meydana gelen basın arızası nedeniyle geri dönmek isteyen uçağın kaptan pilotu, uçağın güvenli bir şekilde iniş yapabilmesi için havada uzun süre tur attı.

Pegasus Havayolları’nın uçağı önce İstanbul üzerinde tur attıktan sonra kule tarafından Karadeniz üzerine yönlendirildi. Havada tur atan uçak daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptı.

PEGASUS'TA ARIZA PANİĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

cehalet ~ 10 yıl önce
Şu android uygulaması mı nedir komple cehalet adam. Yalan yanlış yazmış. A320 serisi olsun 737 nextgen olsun yakıt boşaltma sistemi yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Emergency bir durum olmadigi için iniş sirasi için havada tur atiyor yoksa fazla yakitla iniş yaparsa overweight Landing durumu yok ha birde bazi arkadaşlar yazmis kisa ve orta menzilli hic bir uçakta jettesen sistem yoktur.yani yakit boşaltma sisteminin ismi demek istedim.birde bu özel hava yolu şirketimiz son derece güvenilir ve flight safety oldukça çok yuksektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bilgiler paylastikca guzellesir,gülüp eglenmekle degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gülmek için ideal oluyor yorumlar:-)) herkes havacı herşeyi biliyor sanıyor ama hiç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Mehmet bey yakit bitiremeyecek derecede bir emergency durum olursa zaten 738 ler kalkıs yaptigi agirliklariyla geri donebilirler oyle bir ozellik soz konusu sadece kaptan extra tedbir icin hold atar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Airbus ucaklarini ve 737/700-800 ve 900 haricindeki 737 modellerinide bilmem.ama 737/700-800-900 modellerinde kesin olarak yakit bosaltma sistemi yoktur.bilgi.emniyetli ucuslar;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok bilmişleree ~ 10 yıl önce
basınç arızası yok, sadece kargo kapısının kapalı olduğunu gösteren switch arızası meydana gelmiş. Güvenlik amacıyla uçak geri dönmüş ve arıza giderilerek uçuşuna devam etmiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
A319 ve serilerinde yakıt boşaltma sistemi bulunmadığı için havada holding yapmak zorunda kaldı. Boeing in bütün uçaklarına yakıt boşaltma sistemi vardır. Airbusta olmadığı için hava da uzun süre holding yapma zorunda kaldığını gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-AJP ~ 10 yıl önce
Ciddi bir havacılık sitesine yorum yazıyorsun . Zahmet edip internetten bir baksan , TC-AJP'nin 320 değil 738 olduğunu göreceksin be arkadaşım ...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Senin zihniyetine ben zaten silah dayadılar dimi kafana pegasusa bin diye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumlar ~ 10 yıl önce
yeni Türkiyede olan bu işte...hizmetten kendi sınırlı aklınca memnun kalmaz firma batsın der, doktordan memnun kalmaz döver, karısına kızar çeker öldürür...düşünme, söyleneni anlama, beynini kullanma yetisine sahip olmayan bir nesil yetişiyor. sorgulamıyor, anlamaya çalışmıyor, değer vermiyor, yalnızca bağnazca kendisine empoze edileni yapıyor...aklınca herşeyi yapmaya hakkı var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konuk ~ 10 yıl önce
burda bugüne dek okuduğum en yerinde yorumlardan...fikrinize sağlık...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000