27 Aralık 2013, Cuma 10:53:49

PEGASUS'TA 50'YE 1 KALDI

Pegasus Hava Yolları, filosuna 2 adet yeni nesil Boeing 737-800 uçağını daha katarak filosundaki uçak sayısını 49'a yükseltti.
  • PILOTLAR EURO DAN TL YE GEÇİLDİĞİ İÇİN BÜYÜK ZARARDA.
  • Bu ucaklar sirketin oz mali mi? Yoksa kiralik mi ?
  • devletin parası ile değil alın teri ile! sıkı şirket bu pgs. çalışanlarına para vermese pek yinede ii büyüyrlar.
  • Pegasus su an turkiyenin en iyi sirketidir acik ara..
  • pegasus filosundaki 40 uçagı saw dan base etmiş.thy de 8 anadolu jetde 8 uçagını base etti pegasusla baş edemezler bu kadar uçakla
  • Birazda kabin ekibine zam yapılsada insanlar istekli çalışsa?? Ekibe 2500 tl gelir ödeyerek (net primlerle) kriz olsa bile pegasusa bişey olmaz.
  • kiskananlar catlasin milletin parasiyla siparis vermek kolay.bravo pgs
  • Bu adamin dunyadan haberi yok,nasil bir seferde verilmis en buyuk siparis oluyor,kendine gel kucuk sirketin kucuk yoneticisi,cin alinin cin olmadan adam carpmaya calisan uyanik,thy senin sitketinden fazla siparis verdi bir seferde anlamadiysan birdaha soyleyeyim mi,hadi oradan :))))
  • Ülke ekonomik krize gidiyor,elinizde patlayacak bu uçaklar.
  • gelen eğirbüste varmış ?

Düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus Hava Yolları, misafirlerini genç uçaklarla uçurmak hedefinden hareketle 2 adet yeni nesil Boeing 737-800 uçaklarını filosuna kattı. Pegasus’un filosu, uçakların teslim alınmasıyla beraber ortalama yaşı 4,07 olan 49 uçağa ulaştı.

Pegasus’un teslim aldığı uçaklar arasında 3.2 milyar dolarlık 40 adet Boeing 737-800 siparişinin 37.  olarak filoya katılan “Aslı” isimli uçak ve İzAir filosu için sipariş edilen uçak yer almakta.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, Pegasus Hava Yolları’nın filsouna katılan yeni uçaklar hakkında, “2013 senesine sipariş tarihi itibarıyla Türk sivil havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atarak girmiştik. 2013 senesinde de Pegasus olarak, en önemli kaynaklarımızdan biri olan filomuzu genişletmeye devam ettik. 2013 senesini filomuzun en yeni iki üyesinin katılımıyla tamamlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni uçaklarımız ile misafirlerimizin uçuş deneyimlerini her geçen gün artırmayı hedefliyoruz“ dedi.

PEGASUS'TA 50'YE 1 KALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Büyük şirket ama ~ 10 yıl önce
PILOTLAR EURO DAN TL YE GEÇİLDİĞİ İÇİN BÜYÜK ZARARDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ucaklar sirketin oz mali mi? Yoksa kiralik mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıkı şirket ~ 10 yıl önce
devletin parası ile değil alın teri ile! sıkı şirket bu pgs. çalışanlarına para vermese pek yinede ii büyüyrlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 yıl önce
kim demiş çalışanlarına paravermiyor diye gayet de güzel paralar aalıyoruz ve son iş günü paramı çekebileceğimiz şekilde yatıyor..
en iyisi ~ 10 yıl önce
Pegasus su an turkiyenin en iyi sirketidir acik ara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 10 yıl önce
pegasus filosundaki 40 uçagı saw dan base etmiş.thy de 8 anadolu jetde 8 uçagını base etti pegasusla baş edemezler bu kadar uçakla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birazda kabin ekibine zam yapılsada insanlar istekli çalışsa?? Ekibe 2500 tl gelir ödeyerek (net primlerle) kriz olsa bile pegasusa bişey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkül ~ 10 yıl önce
niye bir tek kabin ki, onlar da senin gibi bencil düşündüğünden zam yapmıyorlar bak, herkese yapılsın ! bir tek sen değilsin işinden,maaşından MUTSUZ olan
Misafir ~ 10 yıl önce
Çalışmayın la o zaman ikinizde
herküle cevabım ~ 10 yıl önce
Ben zaten haksızlıktan bahsediyorum burda. 20 çeşit farklı meslek hastalığı riskini göze al, ölüm riskini göze al, düzensiz ve yetersiz beslen, arkadaşlarınla vakit geçireceğin zamanda uçuş yap, yeri gelsin ailenin en özel günlerini kaçır, indirim ve alış veriş günlerine gideme vesayre vesayre (daha 20 sebep yazabilirim) ama minimum maaşla maximum iş yap dip ücretlerle. Bir havayolunun başarısının %30-50 sini kabin ve kokpit performansları belirler. İnsanlar çokta sorun, problem yaşarsa bunun giderilmesi ve izahında en büyük rolü oynuyoruz. Birçok şirkette bu gibi sorunlar var belki ama insanlar zam beklerken birde çalışma şartlarının kötüye gitmesi ve maaşların düşmeside başka düşündürücü bir husus. Sonuç olarak bizi önemseyen kimsenin olmadığını düşünüyorum bazen.(tüm çalışanlar adına) Beni de yalancı çıkartmıyor üst yönetim. Herşeye rağmen en güzel şirket kesinlikle pegasus çalışmak için. Bu gibi sorunlarımızı anlatıp bizi dinleyen bir bölüm olmamasıda ayrıca eksiklik. Saygılar.
yok artık hepsi ~ 10 yıl önce
fazla abartma istersen HERKÜLE CEVAP veren kişi..nerdeyse havayolunun bütün başarısı bizim diceksin. sen önce soğuk havada uçağa bi bakım yap yada onca bavulu soğukda sıcakda yükle boşalt yolcuların uçağa alınması terminalde çalış ondan sonra başarı kimdedir gel bidaha konuşalım! bi bardak su dağıtmayı iş sanma...
cevap ~ 10 yıl önce
Farkettiyseniz "performans" kelimesini kullanmışım. Şirketin başarısından dolayı yolculardan teşekkür alan, hata ve eksiklerinden dolayı (o meşhur bavul sorunları dahil) şikayet ve hatta yer yer hakaret edilen de bizleriz. günde en az 600 insana dert anlatmakta kolay değil neyse önemli de değil. Bu iş takım işi. Kabin memurlarının mağruz kaldığı sorunları ve hastalıkları google a yazıp aratınız. Sonra hala soru işaretleriniz varsa konuşuruz. 2 yabancı dili olan üniversitesinin ana dili ingilizce olan bir birey için bu işi en profesyonel şekilde yapan ve insanlara en iyi şekilde uçuş yaşatmak için gecenin köründe kar yağışından acil durumlardan evlerine dönemeyen insanlarız. Kabin memurlarının sadece su satmak için uçakta bulunuyor sanıyorsanız yanlış sektörde çalışıyorsunuz bence.Zaten öyle olsa şirket bize asgari ücret öderdi sadece. Biz herkesi en iyi gözlemleyen insanlarız. Bu arada "sıcakda" diye birşey yok güzel türkçemizde. Umarım kırmadan anlatabilmişimdir. Saygılar
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
kiskananlar catlasin milletin parasiyla siparis vermek kolay.bravo pgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu adamin dunyadan haberi yok,nasil bir seferde verilmis en buyuk siparis oluyor,kendine gel kucuk sirketin kucuk yoneticisi,cin alinin cin olmadan adam carpmaya calisan uyanik,thy senin sitketinden fazla siparis verdi bir seferde anlamadiysan birdaha soyleyeyim mi,hadi oradan :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuduğunu anlamak ~ 10 yıl önce
önce haberde ne yazıyor iyi okumak lazım, böyle bir çıkış yapıp sonradan tüh demek yerine...
ayfon ~ 10 yıl önce
lütfen yazılanları okurken gözünüzü kullanın :)
Airbus ~ 10 yıl önce
Ülke ekonomik krize gidiyor,elinizde patlayacak bu uçaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rahat olunuz ~ 10 yıl önce
İnsanlar yemek zorunda olduğu için yer, uyumak zorunda olduğu için uyur. yolculuk etmek zorunda olduğu için uçar. Kriz var diye aile ziyaretlerini yapmayacakmıyım ? eşimin, dostunun özel güne uçmayacakmıyım ? Kriz geliyorsa Thy yi vurur öncelikle hortumlanmış şirketi.. Bu kadar büyütmeyin ekonomik krizi.
:) ~ 10 yıl önce
gelen eğirbüste varmış ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000