17 Kasım 2008, Pazartesi 08:01:02

Pegasus'la İsrail fırsatı

Pegasus,İstanbul-Tel Aviv seferlerini ekonomik hale getirdi...
  • pegasus insallah basarir. thy nin bu kadar yakin bir yere bu kadar fahis bir fiyat istemesi de ayri konu. binali yildirim da seyirci. kimbilir nerelere biniyo. guya rekabeti artiracak yolcuyu magdur etmeyecek. yeni aciklamasi boyle. gidip 1100 dolar borc istemeli. israile gitmek icin :)
  • geçen arkadaşlarımla gitmek istedim THY tekel olduğu için hatta 1.100 $ gibi fiyat çıkardı...düşündüm KIBRIS a İZMİR den gidip ordan geçeyim die o bile daha ucuz ... umarım muaffak olur uçuşlar... zor günler kapıda ödemeler döviz kazançlar tl işiniz zor arkadaşlar...

Pegasus, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan direkt ve bağlantılı hatlarıyla haftanın iki günü (Perşembe, Pazar) karşılıklı gerçekleşen İstanbul-Tel Aviv seferleri ile ekonomik fiyatlarla uçma fırsatı sunuyor. İstanbul-Tel Aviv seferlerinin tek yön bilet fiyatları her şey dahil 98 USD'den başlıyor.

Pegasus'la İsrail fırsatı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
pegasus insallah basarir. thy nin bu kadar yakin bir yere bu kadar fahis bir fiyat istemesi de ayri konu. binali yildirim da seyirci. kimbilir nerelere biniyo. guya rekabeti artiracak yolcuyu magdur etmeyecek. yeni aciklamasi boyle. gidip 1100 dolar borc istemeli. israile gitmek icin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 15 yıl önce
geçen arkadaşlarımla gitmek istedim THY tekel olduğu için hatta 1.100 $ gibi fiyat çıkardı...düşündüm KIBRIS a İZMİR den gidip ordan geçeyim die o bile daha ucuz ... umarım muaffak olur uçuşlar... zor günler kapıda ödemeler döviz kazançlar tl işiniz zor arkadaşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000