02 Eylül 2015, Çarşamba 14:42:05

Pegasus'da 24 saatlik rötar çilesi

Pegasus Havayolları'nın geçtiğimiz Pazar günü İsveç'in başkenti Stockholm'den gelerek İstanbul-Ankara seferini gerçekleştireceği uçuşlarında 24 saate yakın rötar yapması yolcuları çileden çıkardı.
  • He ilginç
  • Aferin kızıma ;)
  • PGT Yer işletme değişmediği ve profesyonellerin gelmediği sürece bu rezillikler devam edecektir.
  • Ne var ki bunda geçenlerde Münih'ten Istanbul'a gelirken 18:55 kalkış 20:30 oldu, Istanbula'a inişte bazı aktarmalı yolcuların uçuşlarını kaçırmış olabilir bu durumda bir sonraki günkü yolcular için uçak 24 saat rötar mı yaptı diyelim.
  • Daha durun daha bunlar Pegasus'un iyi günleri.Personelin tamamı sendikaya geçiyor..Emekçilerin üzerinden yolcuyla kavga eden,çile çeken çalışanların hakları teker teker savunulacak.İşin özeti şu ; Ali Sabancı bu kadar çuvalı doldurdu ama Allah'ın sopası yok.Çok daha kötü günler bekliyor.Tek sebebi bu şirketin çıkar uğruna patronu güllük gülistanlık gösteren Yöneticilerdir.Başta Kabin Hizmetler ve yer işletme müdürleri,direktörleri,sigarasını genel müdürlükte keyifle tüttürenler...Okuyorsanız biliyorumki gülüyorsunuz ama o koltuklarda gelip geçici..Geçmişinizi asla unutmayın.Aprondaki koşturan, terminalde checkin yapan,hostes ve kabin amirlerinin çektiği sıkıntı üzerinden para kazanıyorsunuz..Saygılarımla..Bu yazdıklarımı tekrar tekrar okuyun üst yöneticiler dahil...
  • Nurçin hanım ağlıyordu. Ekip planlama perişan. Tansel hanımda ağlıyordu..
  • Airporthaberi ve haberi daha okuyup anlamayan koyunlari tebrik ediyorum. Ucak 2 saat rotar yapiyor ama airporthaber nasil olduysa aktarma ucusuyla aradaki sureyi de ise katiyor. Ayrica binmeyin arkadas zorla degil ya ucuz diye atlayip sonradan aglamalar. Thy ile hayati boyunca ucmamis adamlar rotar yapmadi diyor utanmadan. Her gun izmir ucuslarini bos diye iptal edip baskasiyla birlestiriyorlar ucusa iki saat kala. Surekli kullanin bakalim thyden memnun olacak misiniz?
  • Bu rotar durumlarinda yolcularin haklari nelerdir bilenler bilgilendirebilir mi otel yemek vs karsilamak zorundalar degil mi?
  • Son zamanlarda bakıyorum da Pegasus çok kötü günler geçiriyor. Ekip sıkıntısı gecikmeler uçak arızası vs.Ali Bey şirketi gözden çıkardı satmayı düşünüyor galiba. Allah çalışanlara yardım etsin bu ortamda çalışmak zor işsizlik ondan da zor
  • Eeee bunlr hep varki :)

Pegasus'un geçtiğimiz Pazar günü İsveç'in başkenti Stockholm'den İstanbul'a gidecek olan uçağı rötar yaptı. İsveç Gündemi sitesinin haberine göre; yolcuların uçağa alınacağı sırada uçağın rötar yaptığı belirtildi. Kısa bir süre sonra görevliler 13.55'de havalanması gereken uçağın 15.25'te kalkacağını bildirdi.

Stockholm'den 2 saat gecikmeli kalkan uçak İstanbul'a indiğinde,Stockholm'de yolculara İstanbul-Ankara uçağı biniş kartı verilmesi unutulduğundan yolcuların kalkmak üzeri olan uçağa alınmadığı bildirildi.

Akşam 18:00'deki uçakla Ankara'ya gönderileceği belirtilen yolcular Ankara uçağının da rötar yapmasıyla adeta çileden çıktı. Yaklaşık 22 saat rötar yaptığı belirtilen Ankara seferi yolcuları ile görevliler arasında tartışma yaşandı.

Saatlerce havalimanında bekleyen yolcular,  Pegasus hakkında şikayette bulunacaklarını bildirdi.

Pegasus'da 24 saatlik rötar çilesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
He ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Böyle devam et bence ~ 9 yıl önce
Aferin kızıma ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer İşletme ~ 9 yıl önce
PGT Yer işletme değişmediği ve profesyonellerin gelmediği sürece bu rezillikler devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Ne var ki bunda geçenlerde Münih'ten Istanbul'a gelirken 18:55 kalkış 20:30 oldu, Istanbula'a inişte bazı aktarmalı yolcuların uçuşlarını kaçırmış olabilir bu durumda bir sonraki günkü yolcular için uçak 24 saat rötar mı yaptı diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan Evladı ~ 9 yıl önce
Daha durun daha bunlar Pegasus'un iyi günleri.Personelin tamamı sendikaya geçiyor..Emekçilerin üzerinden yolcuyla kavga eden,çile çeken çalışanların hakları teker teker savunulacak.İşin özeti şu ; Ali Sabancı bu kadar çuvalı doldurdu ama Allah'ın sopası yok.Çok daha kötü günler bekliyor.Tek sebebi bu şirketin çıkar uğruna patronu güllük gülistanlık gösteren Yöneticilerdir.Başta Kabin Hizmetler ve yer işletme müdürleri,direktörleri,sigarasını genel müdürlükte keyifle tüttürenler...Okuyorsanız biliyorumki gülüyorsunuz ama o koltuklarda gelip geçici..Geçmişinizi asla unutmayın.Aprondaki koşturan, terminalde checkin yapan,hostes ve kabin amirlerinin çektiği sıkıntı üzerinden para kazanıyorsunuz..Saygılarımla..Bu yazdıklarımı tekrar tekrar okuyun üst yöneticiler dahil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
Nurçin hanım ağlıyordu. Ekip planlama perişan. Tansel hanımda ağlıyordu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karsiyakali ~ 9 yıl önce
Airporthaberi ve haberi daha okuyup anlamayan koyunlari tebrik ediyorum. Ucak 2 saat rotar yapiyor ama airporthaber nasil olduysa aktarma ucusuyla aradaki sureyi de ise katiyor. Ayrica binmeyin arkadas zorla degil ya ucuz diye atlayip sonradan aglamalar. Thy ile hayati boyunca ucmamis adamlar rotar yapmadi diyor utanmadan. Her gun izmir ucuslarini bos diye iptal edip baskasiyla birlestiriyorlar ucusa iki saat kala. Surekli kullanin bakalim thyden memnun olacak misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karsiyakali ~ 9 yıl önce
canini mi acitti pegasus gercekleri bunlar rotar, yolcu sikayeti, personel eksikligi, pis les gibi ucaklar, asik suratli hostesler, cevap vermeyen ve hic bir isi beceremeyen ve ucretlicagri merkezi daha ne soyleyemeli sana Temelin otobandaki fikrasi gibi. Dogru bir sey yok ki bu havayolunda hic bosuna savunma kalemsorluk yapma, mal ortada klasmani da belli olmus zaten dunyanin en kotu havayollarindan biri secilmis gercek yeri orasi zaten
Bilgilendirelim lutfen ~ 9 yıl önce
Bu rotar durumlarinda yolcularin haklari nelerdir bilenler bilgilendirebilir mi otel yemek vs karsilamak zorundalar degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AFA ~ 9 yıl önce
BELIRLI BI ROTAR SURESINDEN SONRA HAKLARINIZ OLUYOR BU SURE SIRKETTEN SIRKETE DEGISIKLIK GOSTERIR
Ali Bey ~ 9 yıl önce
Son zamanlarda bakıyorum da Pegasus çok kötü günler geçiriyor. Ekip sıkıntısı gecikmeler uçak arızası vs.Ali Bey şirketi gözden çıkardı satmayı düşünüyor galiba. Allah çalışanlara yardım etsin bu ortamda çalışmak zor işsizlik ondan da zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıradan haber ~ 9 yıl önce
Eeee bunlr hep varki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000