20 Eylül 2012, Perşembe 13:58:32

PEGASUS'A İNTERAKTİF PAZARLAMA ÖDÜLÜ

Pegasus Hava Yolları, Interaktif Pazarlama Zirvesi'12 kapsamında gerçekleştirilen GIA 2012 Awards'da "Dijital mecrada yatırımlarıyla öne çıkan marka" dalında ödüle layık görüldü.
  • eskiden pgs ucuz diye su, şerbet satmasına kızmıyorduk. pgs'nin eski ucuczlugu kalmadı ki. birgun sonrası için bakıp da 150'nin altında fiyat henuz görmedim. e tabi baska türlü parayı nasıl kazanacak aslında bi yerde adamlar haklı beyler.)) yok efendim temmuzda subat ayına bilet alırsan 40 liraymıs da bilmem ne. ben temmuzda subatı planlayabilsem ohooooo.. ölme kamil ölme.
  • Gecen gun pgs ile uctuk ucagin ici pislik icinde. Yok mu bu ucaklar ile ilgilenen allah askina. Bildigim kadari ile de yeni ucakti bu filo biraz eskiyince ne yapacak bunlar.
  • ayak ve kusmuk kokusu icin de kolonyali medil satmali ucaklara girilmiyor les gibi ve kokuyor
  • su firmalarindan da odul var mi mesela ucakta en cok su satan firma odulu filan

Dijital varlığı üzerine ciddi yatırımlar yapan Pegasus Hava Yolları, Türkiye ile birlikte, 20 farklı ülkede dijital iletişim yaparak dijital iletişime her geçen yıl artan seviyede yatırım yapıyor.

Ülkemizdeki internet penetrasyonunun ve uçak biletlerinin internetten satın alınma oranın her geçen yıl arttığı bir ortamda, Pegasus Hava Yolları pazarlama karması içerisinde dijitale hak ettiği payı vererek, yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bu misyon çerçevesinde, dijital alanda farklı, ses getiren, etkileşim yaratacak işler yapma gayretinde olan Pegasus Hava Yolları, yaptığı yatırımlarla dijital mecranın gelişmesine katkıda bulunan reklamverenlerin ödüllendirildiği "Grand Interactive Awards" (GIA) yarışmasında "Dijital mecrada yatırımlarıyla öne çıkan marka" dalında ödül aldı. Interaktif Pazarlama Zirvesi'12 kapsamında gerçekleştirilen GIA 2012 Awards'un seçici kurulunu Türkiye'de faaliyet gösteren hemen her sektörden 100'e yakın pazarlama profesyoneli, ajans yetkilisi ve akademisyen oluşturdu.

19 Eylül 2012 tarihinde İnteraktif Pazarlama Zirvesi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde "Dijital mecrada yatırımlarıyla öne çıkan marka" ödülünü Pegasus Hava Yolları adına Dijital Pazarlama Müdürü Didem Namver teslim aldı.

PEGASUS'A İNTERAKTİF PAZARLAMA ÖDÜLÜ

Yorumlar

eski pgs ~ 12 yıl önce
eskiden pgs ucuz diye su, şerbet satmasına kızmıyorduk. pgs'nin eski ucuczlugu kalmadı ki. birgun sonrası için bakıp da 150'nin altında fiyat henuz görmedim. e tabi baska türlü parayı nasıl kazanacak aslında bi yerde adamlar haklı beyler.)) yok efendim temmuzda subat ayına bilet alırsan 40 liraymıs da bilmem ne. ben temmuzda subatı planlayabilsem ohooooo.. ölme kamil ölme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Piggysus uyuyormu ~ 12 yıl önce
Gecen gun pgs ile uctuk ucagin ici pislik icinde. Yok mu bu ucaklar ile ilgilenen allah askina. Bildigim kadari ile de yeni ucakti bu filo biraz eskiyince ne yapacak bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayak ve kusmuk kokusu ~ 12 yıl önce
ayak ve kusmuk kokusu icin de kolonyali medil satmali ucaklara girilmiyor les gibi ve kokuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
su firmalarindan da odul var mi ~ 12 yıl önce
su firmalarindan da odul var mi mesela ucakta en cok su satan firma odulu filan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000