16 Kasım 2018, Cuma 11:51:45

Pegasus'a iki ödül birden

Pegasus Hava Yolları, yenilenen internet sitesiyle 16. Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında “Hizmet” kategorisinin birincisi olurken, “Yılın En İyi Web Sitesi” Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü.
  • Sahtekarlık ödülü kazanması gerekliydi. Ön planda gösterişli arka planda herşey sahte Garip bir hava yolu şirketi Öncelik sloganı Bizim için en iyi yolcu yolcunun cüzdanı
  • ne kadar saçma ve ise yaramaz ödül varsa topluyorlar. genel müdürlük çalışanları biz olmasak uçak uçmaz havasinda ama biri bunlara soylesin. bu uçak saha is yapiyor ofiste degil. kpt kabin tech ops ve yolcu hizmetleri hepsi bir butun ve en önemli çoğunluğu oluşturuyor.
  • Ödül yerini bulmuş
  • Türkiye nin en ferah dar gövdesi
  • O ödülü verenlerin aklına şaşırayım. Bilakis daha kötü oldu

Pegasus Hava Yolları, yenilenen internet sitesiyle 16. Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında “Hizmet” kategorisinin birincisi olurken,
“Yılın En İyi Web Sitesi” Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, Türkiye’de “İnternetin Oscarları” olarak bilinen Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında iki ödüle birden layık görüldü. Pegasus’un dijital dönüşümü çerçevesinde baştan aşağı yenilenen dijital deneyimi, 16. Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında “Hizmet” kategorisinin birincisi seçilirken, organizasyonun en büyük ödülü olan “Yılın En İyi Web Sitesi” Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü.

Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü “Misafirlerimize sunduğumuz dijital kanalların kullanıcı deneyimine göre düzenlenmiş, hızlı ve kolay olması çok önemli. Buradan yola çıkarak flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamamızdaki dijital deneyimi iyileştirmek için bir dönüşüme girdik. İnternet sitemiz flypgs.com’u ve Pegasus Mobil uygulamalarımızı baştan aşağı yeniledik. Bu dijital dönüşüm hareketiyle birlikte Pegasus’un sadece uygun fiyata bilet sağlayan bir havayolu değil, sunduğu dijital teknoloji çözümleri ve yeniliklerle de öncü bir havayolu olduğunun bir kez daha altını çizmiş olduk. Dijital dönüşümümüzün ardından layık görüldüğümüz bu değerli ödüller de doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. ‘Türkiye’nin dijital hava yolu’ olarak, misafirlerimizin seyahat deneyimlerini kolaylaştıracak dijital teknolojiler ve benzersiz yenilikler sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Pegasus'a iki ödül birden

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Sami ~ 5 yıl önce
Sahtekarlık ödülü kazanması gerekliydi. Ön planda gösterişli arka planda herşey sahte Garip bir hava yolu şirketi Öncelik sloganı Bizim için en iyi yolcu yolcunun cüzdanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sacma ~ 5 yıl önce
ne kadar saçma ve ise yaramaz ödül varsa topluyorlar. genel müdürlük çalışanları biz olmasak uçak uçmaz havasinda ama biri bunlara soylesin. bu uçak saha is yapiyor ofiste degil. kpt kabin tech ops ve yolcu hizmetleri hepsi bir butun ve en önemli çoğunluğu oluşturuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 5 yıl önce
Ödül yerini bulmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS 320 NEO ~ 5 yıl önce
Türkiye nin en ferah dar gövdesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaile Alınan ~ 5 yıl önce
O ödülü verenlerin aklına şaşırayım. Bilakis daha kötü oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000